• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucu beklemek bu kadar zormuymus...

Denizmrcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
42
18
3
32
Arkadaslar daha once konu acmistim 3 farkli markadan yaptigim gebelik testlerinde ilk 5 dakikada hemen ikinco çizgi cikti fakat cok silik... saglik ocagina gidip kan verdim sonuç 3 buçukta cikicak ama ondan önce heyecandan kalbim agzimdan cikacak... Acaba hamilemiyim lutfen oyle olsun daha once bu durumu yasayan yok mu ya

Arkadaslar daha once konu acmistim 3 farkli markadan yaptigim gebelik testlerinde ilk 5 dakikada hemen ikinco çizgi cikti fakat cok silik... saglik ocagina gidip kan verdim sonuç 3 buçukta cikicak ama ondan önce heyecandan kalbim agzimdan cikacak... Acaba hamilemiyim lutfen oyle olsun daha once bu durumu yasayan yok mu ya
insallah hamilesindir. test bozuk değilse doğrudur cnm :)

Suan bende ayni durumdayim canim, cok zor bir bekleyis.. Kalbim basil carpiyor anlatamam.. Bende 2 saat once kan testi yaptirdim

ayyy tebrik ederim yaa :) cok sevindim senin adına. degerler kacla kac arasında olunca gebelik oluyor acaba bu konuda biraz cahilim ben :) ilk deneyimim çünkü
Sanirim 5 ten buyuk olmasi lazim, bende cok iyi bilmiyorum, seninde guzel haberlerini bekliyorum canim, yaz buraya muhakkak

Cok sevindim canim, saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.. Kac gunun gecmisti canim senin, deger nasil?
Adetim henüz gecikmedi 2 gün var adetime idrar testinde silik çizgi gorunce fittim dayanamayıp doktor hamilesin dedi degerim 20 tabi ben kimseye soylemedim bir sıkıntı cikar belki diye siz hariç

Slm ben de hamis olmak istiyorum. Adetim 8 gün gecikti testler negatif. Yeni evliyim fazla bilgim yok acaba stresten mi gecikti 2 aydır beklenti içindeyim

Adetim henüz gecikmedi 2 gün var adetime idrar testinde silik çizgi gorunce fittim dayanamayıp doktor hamilesin dedi degerim 20 tabi ben kimseye soylemedim bir sıkıntı cikar belki diye siz hariç
Aynen canim bende henuz kimseye soylemedim, haftaya doktora gitcem artik ona gore veririm mujdeli haberi.. Tabi esim biliyor.. Insallah degerlerimiz katlanarak artar canim

Slm ben de hamis olmak istiyorum. Adetim 8 gün gecikti testler negatif. Yeni evliyim fazla bilgim yok acaba stresten mi gecikti 2 aydır beklenti içindeyim

strestende gecikiyor canım benim adetime 3 gun varken cikti pozitif sonuç takvim uygulamalari var onlari denedin mi hic ben bir ay uyguladim onun sonucunda oldu tabiki kimyasal gebelik degilse..

Back