- 19 Ağustos 2024
- 148
- 23
- 13
- 23
Sonuç nedirBenim testin markası prodoctor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç nedirBenim testin markası prodoctor
Merhaba canım dün regl günümdü regl olmadım bugün kahverengi leke geliyor . Bugün köye geldim test yapamadım . Dünki testim silik çıktıSonuç nedir
Büyük ihtimalle gebesin ama prodoctora pek güvenmeyin diyorlar benimde canımı bu sıkıyor daha 2 günüm var bende sorunu doktordan randevu almakta buldum kan vericem varsa çıkar zaten herhalde karnımda regl olacakmışcasına ağrı varMerhaba canım dün regl günümdü regl olmadım bugün kahverengi leke geliyor . Bugün köye geldim test yapamadım . Dünki testim silik çıktı
Biri surelab kaset test diğeri prodoctor çok silik çizgi var gözle daha net ama buraya atınca malesef net olmuyor ev ışığında bende efekt yaptım .Merhaba canım dün regl günümdü regl olmadım bugün kahverengi leke geliyor . Bugün köye geldim test yapamadım . Dünki testim silik çıktı
Canım bende güvenemiyorum teste çok korkuyorum bugünde kahve leke geliyor ama sürekli değil ara ara kasık ağrım var meme baya dolgunlaştı vs ama emin olamıyorumBüyük ihtimalle gebesin ama prodoctora pek güvenmeyin diyorlar benimde canımı bu sıkıyor daha 2 günüm var bende sorunu doktordan randevu almakta buldum kan vericem varsa çıkar zaten herhalde karnımda regl olacakmışcasına ağrı var
Canım aynen benim testte baya belli ikinci çizgi ama fotoda çok belli değilBiri surelab kaset test diğeri prodoctor çok silik çizgi var gözle daha net ama buraya atınca malesef net olmuyor ev ışığında bende efekt yaptım sence var mı ?
Belki yerleşme kanamasıdır takip et bakalımCanım bende güvenemiyorum teste çok korkuyorum bugünde kahve leke geliyor ama sürekli değil ara ara kasık ağrım var meme baya dolgunlaştı vs ama emin olamıyorum
Canım şuan baktım kesilmiş iki kere geldi durdu bekliyorum yarını inşallah vardır yoksada hemen regl olmak istiyorumBelki yerleşme kanamasıdır takip et bakalım
Benimde bak böyle yarın test vericem artık benim reglimde geçmedi üstelik 2 gün var inşallah gebişizdirCanım bende güvenemiyorum teste çok korkuyorum bugünde kahve leke geliyor ama sürekli değil ara ara kasık ağrım var meme baya dolgunlaştı vs ama emin olamıyoru
İnşallah canım ben bugün köye geldim testte yapamadımBenimde bak böyle yarın test vericem artık benim reglimde geçmedi üstelik 2 gün var inşallah gebişizdir
Durum nedir acaba merak ettim bende kan verdim sonucunu bekliyorumİnşallah canım ben bugün köye geldim testte yapamadım
Benimde aynı böyle bu gün kan verdim yarın sabah sonuçları Alcam bence sende öyle yapMerhaba canım dün regl günümdü regl olmadım bugün kahverengi leke geliyor . Bugün köye geldim test yapamadım . Dünki testim silik çıktı
Sonuç ne olduDays doctor şimdi acilde kan vereceğim ☺ ilk beş dakikada gördüm
Merhaba kan verdiniz mi sonucunuz ne olduİnşallah canım ben bugün köye geldim testte yapamadım
Sonuç nedirMerhaba kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu![]()