Test silik mi kuruma çizgisi mi ?

Merhaba canım dün regl günümdü regl olmadım bugün kahverengi leke geliyor . Bugün köye geldim test yapamadım . Dünki testim silik çıktı

Eklentiler

• IMG_3052.webp
    IMG_3052.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba canım dün regl günümdü regl olmadım bugün kahverengi leke geliyor . Bugün köye geldim test yapamadım . Dünki testim silik çıktı
Büyük ihtimalle gebesin ama prodoctora pek güvenmeyin diyorlar benimde canımı bu sıkıyor daha 2 günüm var bende sorunu doktordan randevu almakta buldum kan vericem varsa çıkar zaten herhalde karnımda regl olacakmışcasına ağrı var

Biri surelab kaset test diğeri prodoctor çok silik çizgi var gözle daha net ama buraya atınca malesef net olmuyor ev ışığında bende efekt yaptım .

Eklentiler

• IMG_20250406_144258.webp
    IMG_20250406_144258.webp
    44 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250405_223322.webp
    IMG_20250405_223322.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Büyük ihtimalle gebesin ama prodoctora pek güvenmeyin diyorlar benimde canımı bu sıkıyor daha 2 günüm var bende sorunu doktordan randevu almakta buldum kan vericem varsa çıkar zaten herhalde karnımda regl olacakmışcasına ağrı var
Canım bende güvenemiyorum teste çok korkuyorum bugünde kahve leke geliyor ama sürekli değil ara ara kasık ağrım var meme baya dolgunlaştı vs ama emin olamıyorum

Biri surelab kaset test diğeri prodoctor çok silik çizgi var gözle daha net ama buraya atınca malesef net olmuyor ev ışığında bende efekt yaptım sence var mı ?
Canım aynen benim testte baya belli ikinci çizgi ama fotoda çok belli değil

Canım bende güvenemiyorum teste çok korkuyorum bugünde kahve leke geliyor ama sürekli değil ara ara kasık ağrım var meme baya dolgunlaştı vs ama emin olamıyoru
Benimde bak böyle yarın test vericem artık benim reglimde geçmedi üstelik 2 gün var inşallah gebişizdir

Eklentiler

• IMG_20250406_152253.webp
    IMG_20250406_152253.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 25
Benimde aynı böyle bu gün kan verdim yarın sabah sonuçları Alcam bence sende öyle yap

Back
X