Test silik mi kuruma çizgisi mi ?

Days doctor sanırım değil mi? Benim de bu sabah varla yok arasıydı hayalet gibi ilk beş dakikada. Aradan bir iki saat geçince aynı sizinki gibi görünüyordu ben kuruma çizgisidir diye düşünmüştüm

Days doctor bende yalancı pozitif çıkarmıştı canım ikinci çizgi vardı baya hatta silikte değildi aynı gün kan vermişrin negatifti
Aynen burada okuduklarımdan sonra bana da güvenilir gelmedi ama elimde durmasın diye yaptım bugün. Adete daha 6 gün var zaten ama göğüs şişliği adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor

Aynen burada okuduklarımdan sonra bana da güvenilir gelmedi ama elimde durmasın diye yaptım bugün. Adete daha 6 gün var zaten ama göğüs şişliği adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor
Canım benim yumurtlamam 20 mart o günden beri kasık ağrım göğüs hassasiyetim ve su gibi akıntım var reglime 3 gün kaldı bugün test yaptım bu şekilde çıkrı kan veremiyorum hastaneler bayram tatilden başka testimde yok maalesef

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 36
Benim testin markası prodoctor

Eklentiler

• IMG_3008.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3006.webp
    17 KB · Görüntüleme: 27
Sizinki çok daha güvenilir bir marka inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsınız Allah yardımcınız olsun
İnşallah canım çok silik bir çizgi var ama emin değilim 1 hafta önce yapmıştım aynı marka testi hiç çizgi çıkmamıştı

Acilde verebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…