Ne kadar sürede çıktı. Var gözüküyor hayırlı olsun vallahi :) gebesiniz benceBi bakarmısınız kızlar ya çok umutlandım
Eki Görüntüle 3569517
Benimki de days doctorTestinizin markası neydi
Days doctor bende yalancı pozitif çıkarmıştı canım ikinci çizgi vardı baya hatta silikte değildi aynı gün kan vermişrin negatiftiBenimki de days doctor
Aynen burada okuduklarımdan sonra bana da güvenilir gelmedi ama elimde durmasın diye yaptım bugün. Adete daha 6 gün var zaten ama göğüs şişliği adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyorDays doctor bende yalancı pozitif çıkarmıştı canım ikinci çizgi vardı baya hatta silikte değildi aynı gün kan vermişrin negatifti
Canım benim yumurtlamam 20 mart o günden beri kasık ağrım göğüs hassasiyetim ve su gibi akıntım var reglime 3 gün kaldı bugün test yaptım bu şekilde çıkrı kan veremiyorum hastaneler bayram tatilden başka testimde yok maalesefAynen burada okuduklarımdan sonra bana da güvenilir gelmedi ama elimde durmasın diye yaptım bugün. Adete daha 6 gün var zaten ama göğüs şişliği adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor
Benim testin markası prodoctorAynen burada okuduklarımdan sonra bana da güvenilir gelmedi ama elimde durmasın diye yaptım bugün. Adete daha 6 gün var zaten ama göğüs şişliği adet ağrısı gibi ağrılar devam ediyor
Sizinki çok daha güvenilir bir marka inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsınız Allah yardımcınız olsunBenim testin markası prodoctor
İnşallah canım çok silik bir çizgi var ama emin değilim 1 hafta önce yapmıştım aynı marka testi hiç çizgi çıkmamıştıSizinki çok daha güvenilir bir marka inşallah hayırlı güzel bir sonuç alırsınız Allah yardımcınız olsun
Adetinize kaç gün var ya da gecikmiş miydi? Hayırlı olsun bu arada inşallah çok güzel bir sonuç alırsınızDays doctor şimdi acilde kan vereceğim ☺ ilk beş dakikada gördüm
Evet 10 gün geçti geç döllenme mi diye şüphelendik umarım vardırAdetinize kaç gün var ya da gecikmiş miydi? Hayırlı olsun bu arada inşallah çok güzel bir sonuç alırsınız
Acilde verebilirsinizCanım benim yumurtlamam 20 mart o günden beri kasık ağrım göğüs hassasiyetim ve su gibi akıntım var reglime 3 gün kaldı bugün test yaptım bu şekilde çıkrı kan veremiyorum hastaneler bayram tatilden başka testimde yok maalesef
Canım biz bi sahil kasabasında yaşıyoruz işimizden dokayı burda çok kısıtlı imkanlar acilde bir ara vermek istemiştim geçen aylarda yasak dedi kadın gebelik bakmakAcilde verebilirsiniz
Evet bazı yerlerde öyle diyorlarCanım biz bi sahil kasabasında yaşıyoruz işimizden dokayı burda çok kısıtlı imkanlar acilde bir ara vermek istemiştim geçen aylarda yasak dedi kadın gebelik bakmak
Akşam eşime test aldıracağım eczaneden pazartesiye kadar yaparım koyulaşma olursa kan vereceğim olmazsa zaten 3 gün sonra regl olacağımEvet bazı yerlerde öyle diyorlar
İnşallah vardırAkşam eşime test aldıracağım eczaneden pazartesiye kadar yaparım koyulaşma olursa kan vereceğim olmazsa zaten 3 gün sonra regl olacağım
İnşallah canımİnşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?