- Konu Sahibi Yenigelinn61
-
Canım bısey cıkmadı gıbıAy Ins.Rabbim sevinirsin seni Ins. Bekliyorn cnm
Bekle kenarda dursun belli olmaz geç dollenmeyse geç ve silik çıkar hemn olumsz düşünme kaç sendr beklyrsn sen
Nıye bırınde cıkıp dıgerınde cıkmıyo anlamıyorumYok demı
Yok ben kayserı deyım dedıgın gıbı durdukca hafif gozle gorulur hale geldıBnmde ilki belirgin ikinci bakınca zor görünüyo inan bende bu stresten bu gerginligmdrn yoruldum hasretlik biter Ins sende bursadamsn
Yok benım 2 . Cı ıns ben ilk hamılelıgımde 2 ay boyunca ne kanda ne ıdrarda cıkmadıHadi hayrlsi ins.seninde ilk mi olacak
Ay canım allah gonlune gore hayırlı evlatlar nasip etsın inş pazartesı yuzun guler kan vermiştın demiHım çok güzel bir duygu anne olmak dimi o kadar özeniyorum.o kadar istiyorum ki 5 yildr istyrm çocuk görünce için parçalanıyor Rabbim şimdi sevincimi daim etsin Ins.vardr
Heycanla beklıyorum bende bu ayda bısey yok gıbı hayırlısı olsun ınşEvet kan verdim vallahi dün bu silik çizgiyi görmek bile yetti Sabah 5 e kadar uyuyamdm heyecandan pozitif çıkarsa havalar ucarm heralde
Tesekkurler bana kesın yaz haberını bekliyorumHayırlısı neyse o olucak üzülmek istemyrm belkide bu test bozuktu ne bileyim kan testini almak bile istemeyen negatif duyum Die kaynanami yollucm o alır sonuç bn çok bitkin olurm eve gelince okumaz olursa o yüzden o gider sonuç almaya sende olanına sarıl onu bagslasn Rabbim sana
Canım kan sonucun cıktımı merak edıyorumHayırlısı neyse o olucak üzülmek istemyrm belkide bu test bozuktu ne bileyim kan testini almak bile istemeyen negatif duyum Die kaynanami yollucm o alır sonuç bn çok bitkin olurm eve gelince okumaz olursa o yüzden o gider sonuç almaya sende olanına sarıl onu bagslasn Rabbim sana
Evet cnn ama negatif okadarsa imitlanmistim silik çizgi bile beni havalara uçurmustu ama kısmet degilmisCanım kan sonucun cıktımı merak edıyorum
Ben kan vermedım ama ondan sonra yaptıgım tesler ustunden saatler gecınce renksız ıkıncı cızgı cıkıyo ama kendı cızgısımı bılmıyorum ama umudım yok bu aydaEvet cnn ama negatif okadarsa imitlanmistim silik çizgi bile beni havalara uçurmustu ama kısmet degilmissilik çizgiden nefret ettim artık yanilmaktan sen ne yaptın senin sonuç ne
Benimkide böyle cıkmıstı, hamilesin Kan testi yaptırdın mı,168 cıkmıstı benim bu kadar silik cizgiyle
Adetime dört gün daha var 9 aydir cocuk istiyoruz nasip iste böyle olupta pozitif olan var mi cok heycanliyim cok silik ama var ya yoksa bana mi öyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?