- 22 Aralık 2017
- 274
- 176
- 18
- Konu Sahibi Yenigelinn61
Çok merak ettim test yaptinizmiYapsam mı diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettim test yaptinizmiYapsam mı diyorum
Yok cnm adet oldum bitti bile tedaviye başladık bu ay hadi hayrlsi çipasilama yapilacak ilac verdi doktor şimdilik iyi gidiyor ınş.hayrli olmlu sonuç alırızÇok merak ettim test yaptinizmi
Insallah allah razi olsun daha yumurta buyutme ignesi vuruluyorum daha sonra 5 tane yumurtam olmuş ç.tesi yine gel ignee bitince bakalım çatlama kıvamına geldiyse çatlama iğnesi sonra aşılama yaparız dedi çok iyi hissediyorum kendimi moral iyi rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sevincimiz olsun ınş.pozitif bu sonuç inş hamilesindir
Sizin var mı çocuk yeni üye olmuďsunz merak ettimpozitif bu sonuç inş hamilesindir
inşallah vardır sadece batı bekliyorum.Sizin var mı çocuk yeni üye olmuďsunz merak ettim
daha önce gebelik yaşadım ama olmadı. bu 5. gebeliğim olacak eger varsa sizin ilk mi?inşallah vardır sadece batı bekliyorum.
Evet 1 tane düştü 8 yıl önce sonra kalamadım ikinci evliliğim 5 yıldır tedavi öyle bekliom insallah bu ay hayırlı mutlu sonuçlar alirizdaha önce gebelik yaşadım ama olmadı. bu 5. gebeliğim olacak eger varsa sizin ilk mi?
ay inşallah 2018 de hamile olayım istiyorum bende sağlıklı bir gebelik geçiriyim istiyorum. inşaallah herşey güzel olur sizin içinde. ben her gebeliğimde battan 3-4 gün önce böyle sizin gibi silik çıkarken öğrendim. yanıldığını henüz görmedim varken negatif çıkabiliyor ama yokken pozitif silikte olsa çıkmıyor.Evet 1 tane düştü 8 yıl önce sonra kalamadım ikinci evliliğim 5 yıldır tedavi öyle bekliom insallah bu ay hayırlı mutlu sonuçlar aliriz
Allahım bizleri sevindirdi inşallah senide sevindirirYok cnm adet oldum bitti bile tedaviye başladık bu ay hadi hayrlsi çipasilama yapilacak ilac verdi doktor şimdilik iyi gidiyor ınş.hayrli olmlu sonuç alırız
Hım peki nasıl olduda sonra öğrendin çok merak ettim ve ne gibi belirtilerin vardı ?Yok benım 2 . Cı ıns ben ilk hamılelıgımde 2 ay boyunca ne kanda ne ıdrarda cıkmadı
Allah razı olsun cnm insallah rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar banada nasip etsin tüm isteyenleredeAllahım bizleri sevindirdi inşallah senide sevindirir