Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test pozitif mi anlam veremedim lütfen yardim edin
Yok cnm adet oldum bitti bile tedaviye başladık bu ay hadi hayrlsi çipasilama yapilacak ilac verdi doktor şimdilik iyi gidiyor ınş.hayrli olmlu sonuç alırız
Insallah allah razi olsun daha yumurta buyutme ignesi vuruluyorum daha sonra 5 tane yumurtam olmuş ç.tesi yine gel ignee bitince bakalım çatlama kıvamına geldiyse çatlama iğnesi sonra aşılama yaparız dedi çok iyi hissediyorum kendimi moral iyi rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sevincimiz olsun ınş.
ay inşallah 2018 de hamile olayım istiyorum bende sağlıklı bir gebelik geçiriyim istiyorum. inşaallah herşey güzel olur sizin içinde. ben her gebeliğimde battan 3-4 gün önce böyle sizin gibi silik çıkarken öğrendim. yanıldığını henüz görmedim varken negatif çıkabiliyor ama yokken pozitif silikte olsa çıkmıyor.
Yok cnm adet oldum bitti bile tedaviye başladık bu ay hadi hayrlsi çipasilama yapilacak ilac verdi doktor şimdilik iyi gidiyor ınş.hayrli olmlu sonuç alırız