- Konu Sahibi Yenigelinn61
-
benmkide silik ama pembe değil diye mi negatif anlamdmBenimkide böyle cıkmıstı, hamilesin Kan testi yaptırdın mı,168 cıkmıstı benim bu kadar silik cizgiyle
Bir kac tane daha yapmıstım hepsinde silik pembe cıkmıstı. Seninki biraz degisik simdi dikkat ettim, baska testler yap, onlarda böyle cıkarsa test bozuk mu diye düsünmezsinV
benmkide silik ama pembe değil diye mi negatif anlamdm Eki Görüntüle 2073159 negatif olsa tek çizgi olurdu ama bu bozuk testler hep benimi buluyor
Kan testi yaptır bence hamile olma olasılığın %8015 gün oldu adtten bu haber yok
Kan testi yaptır bence hamile olma olasılığın %80[/QUidrar testime baktin mi neye gore yuzde 80 yorumunu yaptın arkadaşım geç döllenme olabilir mi diyorsun
Ama kan tahlili yaptırdım adeti 1hafta geçmişti kan tahlili yanılttı mi yada geç sollenneyse çıkmamismidr diye düşünüyorum onu sormak istedim cnmDaha yeniyse silik çıkar en doğrusu kan testidir. Adetin de eğer normalde de gecikmiyorsa olma olasılığın yüksek... ama emin olman için kan testi kesin çözüm
hemen çıkmayabiliyormuş. 2 ay çıkmayan duydum. istersen biraz daha bekle kendini belli edecektir illakiAma kan tahlili yaptırdım adeti 1hafta geçmişti kan tahlili yanılttı mi yada geç sollenneyse çıkmamismidr diye düşünüyorum onu sormak istedim cnm
Bbm için mi yazdın cnm onu ay insallah dediğin gibidir varsa da dikkat etmem gerek bu kerede düşürdüm 9 sene önce bu daha tutunamadı ondan korkuyorum kalırsam haberin hemen olsun istiyorum simdi de zeytin topluyorum baya zorlanıom varsa bırakıcam zatenBence de hamilesin kan testi yaptir mutlaka kesinlessin
Kan testi yaptırdınız mı?Bbm için mi yazdın cnm onu ay insallah dediğin gibidir varsa da dikkat etmem gerek bu kerede düşürdüm 9 sene önce bu daha tutunamadı ondan korkuyorum kalırsam haberin hemen olsun istiyorum simdi de zeytin topluyorum baya zorlanıom varsa bırakıcam zaten
Canım şimdi artık idrar testinde bile çıkar seninki. Eğer cikmazsa hamile değilsindir bence. Hamile degilsen git bi doktora neden adet olmuyorsun bi ilaç falan verir bari tekrar çalışmalara baslarsiniz.Adetim 1 hafta geçince ysptrdm yoktu geç dollenmeyse cikmamus olabilir mı diye düşündüm 18 gün oldu adet hala yok çünkü
Cok fazla gecikmis gercekten, gec döllenmeyse bile artık her testle belli olur diye düsünüyorumAdetim 1 hafta geçince ysptrdm yoktu geç dollenmeyse cikmamus olabilir mı diye düşündüm 18 gün oldu adet hala yok çünkü
Sağol cnm allah razı olsun cumle isteyenlere ins.Canım şimdi artık idrar testinde bile çıkar seninki. Eğer cikmazsa hamile değilsindir bence. Hamile degilsen git bi doktora neden adet olmuyorsun bi ilaç falan verir bari tekrar çalışmalara baslarsiniz.
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
Öyledir cnm 1haftadr test yapmıyorum zaten kan testini idrar testinde en son 10 gün önce yapmıştım bidaha yapmadm yaşamını diyorum acabaCok fazla gecikmis gercekten, gec döllenmeyse bile artık her testle belli olur diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?