• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif mi anlam veremedim lütfen yardim edin

V
Benimkide böyle cıkmıstı, hamilesin Kan testi yaptırdın mı,168 cıkmıstı benim bu kadar silik cizgiyle
benmkide silik ama pembe değil diye mi negatif anlamdm
Screenshot_20171126-181234.png
negatif olsa tek çizgi olurdu ama bu bozuk testler hep benimi buluyor

Daha yeniyse silik çıkar en doğrusu kan testidir. Adetin de eğer normalde de gecikmiyorsa olma olasılığın yüksek... ama emin olman için kan testi kesin çözüm

Daha yeniyse silik çıkar en doğrusu kan testidir. Adetin de eğer normalde de gecikmiyorsa olma olasılığın yüksek... ama emin olman için kan testi kesin çözüm
Ama kan tahlili yaptırdım adeti 1hafta geçmişti kan tahlili yanılttı mi yada geç sollenneyse çıkmamismidr diye düşünüyorum onu sormak istedim cnm

Bence de hamilesin kan testi yaptir mutlaka kesinlessin
Bbm için mi yazdın cnm onu ay insallah dediğin gibidir varsa da dikkat etmem gerek bu kerede düşürdüm 9 sene önce bu daha tutunamadı ondan korkuyorum kalırsam haberin hemen olsun istiyorum simdi de zeytin topluyorum baya zorlanıom varsa bırakıcam zaten

Bbm için mi yazdın cnm onu ay insallah dediğin gibidir varsa da dikkat etmem gerek bu kerede düşürdüm 9 sene önce bu daha tutunamadı ondan korkuyorum kalırsam haberin hemen olsun istiyorum simdi de zeytin topluyorum baya zorlanıom varsa bırakıcam zaten
Kan testi yaptırdınız mı?

Adetim 1 hafta geçince ysptrdm yoktu geç dollenmeyse cikmamus olabilir mı diye düşündüm 18 gün oldu adet hala yok çünkü

Adetim 1 hafta geçince ysptrdm yoktu geç dollenmeyse cikmamus olabilir mı diye düşündüm 18 gün oldu adet hala yok çünkü
Canım şimdi artık idrar testinde bile çıkar seninki. Eğer cikmazsa hamile değilsindir bence. Hamile degilsen git bi doktora neden adet olmuyorsun bi ilaç falan verir bari tekrar çalışmalara baslarsiniz.

Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım

Slm kızlar aranıza yeni üye oldum reglimden 2 hafta önce test aldım yaptım ve iki tane test aldum biri pahalı biri ise 4 liralık testkerden ikisinde de hiç ikinci çigi görülmedi baris tek çizgi idi ama bn ısrarla hamile oldugumu iddaa ediyordum çünkü gögüslerim aşırı derecede şişti ve bel ağrum vardı adetime 5 gün kala testleri tekrarladım ve ikiside cık belirgin çıktı sua. 6 +3 haftalık hamileyim

Canım şimdi artık idrar testinde bile çıkar seninki. Eğer cikmazsa hamile değilsindir bence. Hamile degilsen git bi doktora neden adet olmuyorsun bi ilaç falan verir bari tekrar çalışmalara baslarsiniz.

Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım
Sağol cnm allah razı olsun cumle isteyenlere ins.

Back