Test pozitif ama?

Serpil_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
29
8
1
36
Merhaba arkadaşlar..
Geçen hafta adet olmam gerekiyordu olmadım ve geçen haftasonundan itibaren göğüs uçlarım sütyene deyse dahi acıyordu. Bugün gece bi kasıklarıma kramp gibi bi acı girdi geçti hemen. Ben hamile olduğumu hissediyordum. O kramptan sonra bütün belirtiler yok olmaya başladı o yüzden düştü galiba dedim az önce bi test aldım yaptım pozitif çıktı. Yarın pazar doktora gitme şansım yok çok üzgünüm. Sizce düşmüş müdür ( lütfen bi yol gösterin

Ama doktora gitmen lzim ultrasonsuz nasil gozukur birde kanamanmi oldu?

Doktora gitmem lazım ama yarın pazar nereye gidebilirim? Kanamam yok ama göğüs hassasiyeti falan geçti gibi.

Canım kanama olmadıysa telaş edecek birşey yok

Doktora gitmem lazım ama yarın pazar nereye gidebilirim? Kanamam yok ama göğüs hassasiyeti falan geçti gibi.
Himm hamile olmadigim icin bilemicem.. ama kan testini mutlaka her hastane yapar devlete ozele gidebilirsin. Test yaparlsr heryerde cikiyor gun icinde zaten

Peki belirtiler tamamen yok oldu gibi. Normal mi bıçakla kesilir gibi geçmesi. Şuan hiç birşey hissetmiyorum nerdeyse

Peki belirtiler tamamen yok oldu gibi. Normal mi bıçakla kesilir gibi geçmesi. Şuan hiç birşey hissetmiyorum nerdeyse
Devlete gidin kan alsinlar acilde biri vardir muhakkak.. boyle icin icini yemesin.. ozelde de nobrtciler var

Ultrasyonda bi baksinlar oyle kramplar falan oluyor genelde

Acillerde kadın doğumcu oluyo hem testin pozitif neden düştü diye düşündün kanaman da yokmuş

Böyle 9 ayı masıl geçireceksin bilmiyorum
Normal mi bu durum? Daha önceki düşüğünde de kanamam olmadı ve belirtiler kaybolmuştu. Biz herşeyden habersiz kalp atışı dinlemeye gittiğimizde ultrasonda öğrenmiştik. O yüzden bu kadar panik yapıyorum.

Bir haftadır yaşadığım bütün belirtiler yok oldu o yüzden endişeliyim
Daha once kotu bir durum yasadigin icin korkuyorsun sanirim rabbim saglikli hayirli evlatlar versin canm korkma testte pozitif ciktiysa acile git ve kramp deilde sancim oldu endiselendim de bi baksinlar ultrasyonla dogumhanede bakarlar hemen

dusse kanaman olmasi lazim canim duruyodur hissiyatlarin gecmesi hormonlarla alakali korkma hep devam etmiyi o hisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…