Himm hamile olmadigim icin bilemicem.. ama kan testini mutlaka her hastane yapar devlete ozele gidebilirsin. Test yaparlsr heryerde cikiyor gun icinde zatenDoktora gitmem lazım ama yarın pazar nereye gidebilirim? Kanamam yok ama göğüs hassasiyeti falan geçti gibi.
Devlete gidin kan alsinlar acilde biri vardir muhakkak.. boyle icin icini yemesin.. ozelde de nobrtciler varPeki belirtiler tamamen yok oldu gibi. Normal mi bıçakla kesilir gibi geçmesi. Şuan hiç birşey hissetmiyorum nerdeyse
Öyle yapıcam sanırım, en azından değerlerden bi yorum yaparlar ama düşmemiş olsun ya. Bu 2 olacakDevlete gidin kan alsinlar acilde biri vardir muhakkak.. boyle icin icini yemesin.. ozelde de nobrtciler var
Kanama olmadan ne düşebilir oyle dusunme hayirlisi olsun insallah bebisin vardir senledirÖyle yapıcam sanırım, en azından değerlerden bi yorum yaparlar ama düşmemiş olsun ya. Bu 2 olacak
Peki kadın doğumcu olmadan acilde bakarlar mı?Ultrasyonda bi baksinlar oyle kramplar falan oluyor genelde
Bir haftadır yaşadığım bütün belirtiler yok oldu o yüzden endişeliyimAcillerde kadın doğumcu oluyo hem testin pozitif neden düştü diye düşündün kanaman da yokmuş
Normal mi bu durum? Daha önceki düşüğünde de kanamam olmadı ve belirtiler kaybolmuştu. Biz herşeyden habersiz kalp atışı dinlemeye gittiğimizde ultrasonda öğrenmiştik. O yüzden bu kadar panik yapıyorum.Böyle 9 ayı masıl geçireceksin bilmiyorum
Bakarlar aksam dogum yapan nasil ediyo :)Peki kadın doğumcu olmadan acilde bakarlar mı?
Daha once kotu bir durum yasadigin icin korkuyorsun sanirimBir haftadır yaşadığım bütün belirtiler yok oldu o yüzden endişeliyim
dusse kanaman olmasi lazim canim duruyodur hissiyatlarin gecmesi hormonlarla alakali korkma hep devam etmiyi o hislerDoktora gitmem lazım ama yarın pazar nereye gidebilirim? Kanamam yok ama göğüs hassasiyeti falan geçti gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?