• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test pozitif ama?

Belli belirsiz mi adetini kaç gün geçti ki Can'ım.Hayırlı olsun
Bugün 13 gün geçti. İdrar sıkışmasından dolayı net göremiyorum ama kese oluşmuş dedi doktor. Daha önceki bebeğimizin kalbini duymaya gittiğimizde kaybettiğimizi öğrendiğimiz için halen daha tedirginim ama 15000 hcg iyi bişey sanırım. Dimi?

Bugün 13 gün geçti. İdrar sıkışmasından dolayı net göremiyorum ama kese oluşmuş dedi doktor. Daha önceki bebeğimizin kalbini duymaya gittiğimizde kaybettiğimizi öğrendiğimiz için halen daha tedirginim ama 15000 hcg iyi bişey sanırım. Dimi?
gözün aydın.iyi bir değer.Allah tamamına erdirsin

Evet iyi Can'ım Tabiki.Benim daha düşüktü 12. Gün 4080 Di.Ama kesem de seninki kadar birşeydi

Arkadaşlat merhaba.
Uzun bekleyişin ardından bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. :halay:
Ama 20 ekim son adetimdi. Yani taş çatlasa 8 haftalık olması gerek. Ama doktor kesenin 9 haftalık büyüklüğünde olduğunu çok net embriyoyu görmemiz gerektiğimi söyledi. Ve içindeki embriyo yok denecek kadardı. Kalp atışını yakalayana kadar doktor aradı zaten embriyoyu. Ama nie bu kadar büyük kesenin içinde bu kadar küçük. Normal mi diye sorduğumda henüz erken dedi ama kese 9 hafta büyüklüğünde. Kafamda deli sorularla kalakaldım yine :KK17:

K
Arkadaşlat merhaba.
Uzun bekleyişin ardından bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk. :halay:
Ama 20 ekim son adetimdi. Yani taş çatlasa 8 haftalık olması gerek. Ama doktor kesenin 9 haftalık büyüklüğünde olduğunu çok net embriyoyu görmemiz gerektiğimi söyledi. Ve içindeki embriyo yok denecek kadardı. Kalp atışını yakalayana kadar doktor aradı zaten embriyoyu. Ama nie bu kadar büyük kesenin içinde bu kadar küçük. Normal mi diye sorduğumda henüz erken dedi ama kese 9 hafta büyüklüğünde. Kafamda deli sorularla kalakaldım yine :KK17:
hayırlı olsun Can'ım.Kesen hızlı büyümüştür Bebek geç oluşmuştur olabilir herşey.Ben de şuan 8 hafta içindeyim 7. Haftada kalp atışı duyduk.Seninde geç sanırım 8. Haftada doyulduysa

K

hayırlı olsun Can'ım.Kesen hızlı büyümüştür Bebek geç oluşmuştur olabilir herşey.Ben de şuan 8 hafta içindeyim 7. Haftada kalp atışı duyduk.Seninde geç sanırım 8. Haftada doyulduysa
Teşekkür ederim. Tam anlamıyla iyi olduğunu bi öğrensek bebişimizin şu stresten kurtulcam ama bizimde nasibimiz bu heralde.

Daha önce düşük yaşadım. Ama kesede bebeği çok zor gördükten sonra kan pıhtılaşması testi yapalım dedi. Genetik diye bişey demedi.
Nerde yaptırın Dedi testi peki.Daha önce bende düşük yaşadım ama bende Bebek yoktu.Bebek olup da düşük yapanlardan istiyorlar genelde

20171212_203136.jpg

Ultrason görüntüsü bu arkadaşlar. Kese büyük 9 hafta boyutunda, internetten 9 haftalık ultrason görüntülerine baktıkça yıkılıyorum resmen. Tek tesellim kalp atışı. Var mı güzel bişeyler söyleyebilecek olan

Bugün test sonuçlarını aldık. Doktor kan sulandırıcı ilaç verdi. Embriyonun küçüklüğüne ise bebeğin konumundan kaynaklı olabilir dedi. Şu süreci bi atlatıp tam anlamıyla sağlıklı olduğunu öğrensek rahatlıcam..

Back