- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
Belli belirsiz mi adetini kaç gün geçti ki Can'ım.Hayırlı olsunHcg değerim 15000 çıktı arkadaşlar. Ultrasonda keseyi belli belirsiz gördük. En erken 7-8 gün içinde kalp atışını duyma ihtimalimiz varmış :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli belirsiz mi adetini kaç gün geçti ki Can'ım.Hayırlı olsunHcg değerim 15000 çıktı arkadaşlar. Ultrasonda keseyi belli belirsiz gördük. En erken 7-8 gün içinde kalp atışını duyma ihtimalimiz varmış :)
Bugün 13 gün geçti. İdrar sıkışmasından dolayı net göremiyorum ama kese oluşmuş dedi doktor. Daha önceki bebeğimizin kalbini duymaya gittiğimizde kaybettiğimizi öğrendiğimiz için halen daha tedirginim ama 15000 hcg iyi bişey sanırım. Dimi?Belli belirsiz mi adetini kaç gün geçti ki Can'ım.Hayırlı olsun
gözün aydın.iyi bir değer.Allah tamamına erdirsinBugün 13 gün geçti. İdrar sıkışmasından dolayı net göremiyorum ama kese oluşmuş dedi doktor. Daha önceki bebeğimizin kalbini duymaya gittiğimizde kaybettiğimizi öğrendiğimiz için halen daha tedirginim ama 15000 hcg iyi bişey sanırım. Dimi?
Evet iyi Can'ım Tabiki.Benim daha düşüktü 12. Gün 4080 Di.Ama kesem de seninki kadar birşeydiBugün 13 gün geçti. İdrar sıkışmasından dolayı net göremiyorum ama kese oluşmuş dedi doktor. Daha önceki bebeğimizin kalbini duymaya gittiğimizde kaybettiğimizi öğrendiğimiz için halen daha tedirginim ama 15000 hcg iyi bişey sanırım. Dimi?
Kalp atışını duyana kadar herkeste boş gebelik olma şansı vardır.Yolk kesesini gördüysen yoktur.Peki bu hcg değeriyle boş gebelik olma ihtimali var mı arkadaşlar?
hayırlı olsun Can'ım.Kesen hızlı büyümüştür Bebek geç oluşmuştur olabilir herşey.Ben de şuan 8 hafta içindeyim 7. Haftada kalp atışı duyduk.Seninde geç sanırım 8. Haftada doyulduysaArkadaşlat merhaba.
Uzun bekleyişin ardından bugün bebeğimizin kalp atışını duyduk.
Ama 20 ekim son adetimdi. Yani taş çatlasa 8 haftalık olması gerek. Ama doktor kesenin 9 haftalık büyüklüğünde olduğunu çok net embriyoyu görmemiz gerektiğimi söyledi. Ve içindeki embriyo yok denecek kadardı. Kalp atışını yakalayana kadar doktor aradı zaten embriyoyu. Ama nie bu kadar büyük kesenin içinde bu kadar küçük. Normal mi diye sorduğumda henüz erken dedi ama kese 9 hafta büyüklüğünde. Kafamda deli sorularla kalakaldım yine
Teşekkür ederim. Tam anlamıyla iyi olduğunu bi öğrensek bebişimizin şu stresten kurtulcam ama bizimde nasibimiz bu heralde.K
hayırlı olsun Can'ım.Kesen hızlı büyümüştür Bebek geç oluşmuştur olabilir herşey.Ben de şuan 8 hafta içindeyim 7. Haftada kalp atışı duyduk.Seninde geç sanırım 8. Haftada doyulduysa
İyidir Can'ım.Duadan başka çare yok.Şu 3 ayı geçirsek inşallah biraz daha rahatlarız.Teşekkür ederim. Tam anlamıyla iyi olduğunu bi öğrensek bebişimizin şu stresten kurtulcam ama bizimde nasibimiz bu heralde.
Önceden Bebek öldüyse düşük yaptıysan ondan istenir.Genetik test mi istedi?Ve kan pıhtılaşması testi istedi. Bu test neden yapılır
Daha önce düşük yaşadım. Ama kesede bebeği çok zor gördükten sonra kan pıhtılaşması testi yapalım dedi. Genetik diye bişey demedi.Önceden Bebek öldüyse düşük yaptıysan ondan istenir.Genetik test mi istedi?
Nerde yaptırın Dedi testi peki.Daha önce bende düşük yaşadım ama bende Bebek yoktu.Bebek olup da düşük yapanlardan istiyorlar geneldeDaha önce düşük yaşadım. Ama kesede bebeği çok zor gördükten sonra kan pıhtılaşması testi yapalım dedi. Genetik diye bişey demedi.