- 17 Temmuz 2024
- 483
- 213
-
- Konu Sahibi kediannesi0
Aynen canımgelecek haftaya randevu aldım hemencecik bence o zaman doktora şüphem var deyip kan aldırayım ilişkimiz üzerine 20 gün geçmiş olacak varsa öğrenirim hem garanti olur
Evet 4 ay oldu çok erken biliyorum bebek için ama dediğim gibi adetten bir gün sonra yumurtlama dönemim değil diyerek 4 ayda ilk kez korunmadım çıkarsa şok geçireceğim sanırım bilim bizi yanıltacak mıAynen canımbirde yeni mi evlisin
Yook canım niye erken olsun, bu tür şeyler eşlerin birbiri ile kararına bağlıdırEvet 4 ay oldu çok erken biliyorum bebek için ama dediğim gibi adetten bir gün sonra yumurtlama dönemim değil diyerek 4 ayda ilk kez korunmadım çıkarsa şok geçireceğim sanırım bilim bizi yanıltacak mı
Evet hiçbir şey bilmiyorum yalnızca buradan internetten bakıyorumYook canım niye erken olsun, bu tür şeyler eşlerin birbiri ile kararına bağlıdırinşallah hayırlısı olur hakkınızda hani ben yeni evliysen bilgim yok ise bir kaç bilgi vermek için sordum
Hayır adetim bitti bir gün sonra ilişkim oldu ama hissettiğim ve akıntıma göre ilişkiden 2 gün sonra yumurtlamam gerçekleştiYumurtlamanın 14. Günü değilmiydi ya adet günü yapın
Tamam canım kafanın takıldığı birşey olursa istediğin zaman mesaj yada yorum ile sorabilirsin, Allah'ın izniyle bilgim kadar yardımcı olurumEvet hiçbir şey bilmiyorum yalnızca buradan internetten bakıyorumsorabileceğim birileri yok çevremde maalesef..
Çoook teşekkür ederim çok naziksinizTamam canım kafanın takıldığı birşey olursa istediğin zaman mesaj yada yorum ile sorabilirsin, Allah'ın izniyle bilgim kadar yardımcı olurum
Hayır yumurtlamanın 14. Günü teste çıkıyor demek istedim. Herkesin yumurtlaması farklıdır zaten belirtilerinizde eğildiğinzide kasıgınızd ayumru gibi bişey de hissediyormusunuzHayır adetim bitti bir gün sonra ilişkim oldu ama hissettiğim ve akıntıma göre ilişkiden 2 gün sonra yumurtlamam gerçekleşti
Evet evet şöyle ki söylemek istemezdim kusura bakmayın ama beyaz kokusuz akıntım var sürekli, göğüslerim inanılmaz hassas dokunamıyorum. Ki bu adete 3-4 kala başlardı çok erken başladı. Bacaklarım belim ağrıyor kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor sürekli genital bölgeme sancı girip çıkıyor. Ve kabızlık yaşıyorum. Hepsi bi tesadüf mü psikolojik mi çözemedim adetten sonra hemen kalmak mümkün değil gibi geliyor çok tuhaf hissediyorumHayır yumurtlamanın 14. Günü teste çıkıyor demek istedim. Herkesin yumurtlaması farklıdır zaten belirtilerinizde eğildiğinzide kasıgınızd ayumru gibi bişey de hissediyormusunuz
Benim akıntım tamamen durmuştu kupkuru dedim heralde ilaçlardan göğüs hassasiyetide yerleşmenin ertesi günü başladı. Adet öncesi ishalli gibi olunur hamilelikte de kabız olunur. Agrılara gelince saniyelik gelip giden agrılar belirtiydi bende bir kaç kişi bu şekild ebelirtiler var demişti. Ayrıca benim yüzüm hemen ödem toplamıştı dudaklarım şişmişti. Eğilince agır bişey kaldırınca o yumruyu hissediyordum.Evet evet şöyle ki söylemek istemezdim kusura bakmayın ama beyaz kokusuz akıntım var sürekli, göğüslerim inanılmaz hassas dokunamıyorum. Ki bu adete 3-4 kala başlardı çok erken başladı. Bacaklarım belim ağrıyor kasıklarıma Ağrı girip çıkıyor sürekli genital bölgeme sancı girip çıkıyor. Ve kabızlık yaşıyorum. Hepsi bi tesadüf mü psikolojik mi çözemedim adetten sonra hemen kalmak mümkün değil gibi geliyor çok tuhaf hissediyorum
Bende ev taşıdığım için ağır kaldırıyorum ve o zaman çok hissediyorum o sancıyı bilemiyorum ki ya haftaya randevum var o zaman çıkar sanırımBenim akıntım tamamen durmuştu kupkuru dedim heralde ilaçlardan göğüs hassasiyetide yerleşmenin ertesi günü başladı. Adet öncesi ishalli gibi olunur hamilelikte de kabız olunur. Agrılara gelince saniyelik gelip giden agrılar belirtiydi bende bir kaç kişi bu şekild ebelirtiler var demişti. Ayrıca benim yüzüm hemen ödem toplamıştı dudaklarım şişmişti. Eğilince agır bişey kaldırınca o yumruyu hissediyordum.
Dediğim gibi sancı gibi değilde anlık gelip giden ağrılar bunu hissediyor genelde gebeler. Ama arkadşaımd adenin belirtilerini gördü hastaneye gitti hatta o hamileydi çok şaşırmıştırm.Bende ev taşıdığım için ağır kaldırıyorum ve o zaman çok hissediyorum o sancıyı bilemiyorum ki ya haftaya randevum var o zaman çıkar sanırım
Sizce idrar testi yapmalı mıyımDediğim gibi sancı gibi değilde anlık gelip giden ağrılar bunu hissediyor genelde gebeler. Ama arkadşaımd adenin belirtilerini gördü hastaneye gitti hatta o hamileydi çok şaşırmıştırm.
Rica ederim canımÇoook teşekkür ederim çok naziksinizelbette sorarım çok mutlu oldum
Aynen öyle valla canım amiiinnnnn çok teşekkür ederimAy Allah korumuş sizi ve bebeğinizisağlıcakla kucağınıza alın inşallahhhh biz hiç bebek düşünmüyorduk daha doğrusu ben erken buluyordum ama adetten bir gün sonra tutmaz diye eşime izin vermiştim. İlk ve tek korunmasız ilişkimiz tutarsa eğer Allahın bi hediyesi olacak kesin
Tam adet günü yapın ben ertesi günü yaptım ozaman çizgi netti şimdi silik çizgiler sizi ugraştırır. Daha önce yapıp silik çizgi gördüm ve hamileyim sandıgım olmuştu o zor. Beklemek daha kolay inanın.Sizce idrar testi yapmalı mıyım
Bana var gibi geldiMerhaba benimde adet tarihim 27 aralık yani yarın. Salı gecesi pembe akıntı geldi ertesi günü kahverengiye döndü şuanda da varla yok arası . Yarın adet günüm. Erken gebelik testi yaptım silik gibi cıktı. Kaset test yaptım onda cıkmadı. Hamile olabilir miyim acaba