- 11 Şubat 2024
- 58
- 13
- 3
- Konu Sahibi kediannesi0
-
İnanın 10 aydır ilk defa çift çizgi görüyorum. İstiyorduk inşallah vardır leke gelince takıldım biraz ama yerleşme kanamasıdır inşallahBana var gibi geldi2 gün daha olmazsanız kan testi verin bence istiyorsanız inşallah vardır
Herkeste olur mu bilmiyorum ama annem bana hamileyken tam 3 ay neredeyse adete yakın lekenleme ve kanama yaşamış adet olduğunu zannetmiş hatta 3.ay kaşıntı yaşamış doktora bir gideyim demiş doktor hem bebeğin olacak hemde kızın diyerek cinsiyeti söylemişİnanın 10 aydır ilk defa çift çizgi görüyorum. İstiyorduk inşallah vardır leke gelince takıldım biraz ama yerleşme kanamasıdır inşallah
Ayy böyle duyuyodum demek oluyomuş süpriz olmuş ne güzel olmuşHerkeste olur mu bilmiyorum ama annem bana hamileyken tam 3 ay neredeyse adete yakın lekenleme ve kanama yaşamış adet olduğunu zannetmiş hatta 3.ay kaşıntı yaşamış doktora bir gideyim demiş doktor hem bebeğin olacak hemde kızın diyerek cinsiyeti söylemiş
Aminnn inşallahAyy böyle duyuyodum demek oluyomuş süpriz olmuş ne güzel olmuşAllah hepimize gönlümüzden geçeni versin
Kesinlikle oyle prolaktin sorunum vardı benim bu ay ilaç kullanmaya başladım bi yapiyim dedim leke de gelince inşallah tutmuştur bu seferAminnn inşallahumarım sizinde gönlünüzden geçen olur ama burda anladığım kadarıyla adet geçince test yapmak en mantıklısı yoksa insanı çok strese sokuyor
İnşallah canım benim senin için çok dua edeceğim sonuç belli olunca burdan mutlaka haber ver Allahın izniyle inşallah güzel olacakKesinlikle oyle prolaktin sorunum vardı benim bu ay ilaç kullanmaya başladım bi yapiyim dedim leke de gelince inşallah tutmuştur bu sefer
Tabiki yazacağım Çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olurİnşallah canım benim senin için çok dua edeceğim sonuç belli olunca burdan mutlaka haber ver Allahın izniyle inşallah güzel olacak
Bugün adet gecikmemin 3.günü betam 596İnşallah canım benim senin için çok dua edeceğim sonuç belli olunca burdan mutlaka haber ver Allahın izniyle inşallah güzel olacak
Şaka yapıyorsunnnnnn yaaaa çok sevindim canım giremedim buraya ne zamandır şimdi görüyorumTabiki yazacağım Çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel olur
Spermler içeride 72 saat yaşıyormuş, döllenmiş olabilir canım ihtimal varHayır adetim bitti bir gün sonra ilişkim oldu ama hissettiğim ve akıntıma göre ilişkiden 2 gün sonra yumurtlamam gerçekleşti
Çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel gider sorunsuz geçer ilk çünkü biraz tırsıyorumŞaka yapıyorsunnnnnn yaaaa çok sevindim canım giremedim buraya ne zamandır şimdi görüyorumhayırlı olsun yaaa kucağınıza almayı nasip etsin allahım
Adet oldum.Arkadaşlar aralık 13 ünde korunmasız birlikteliğimiz oldu eşimle. Adetim 12 aralıkta bitmişti bir gün sonra ilişki oldu. Şuan 11-12 gün oluyor. Ama ben belki psikolojik belki gerçek bazı belirtiler hissediyorum. İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yapsam sonuç alabilirim?deneyimsizim yardımcı olursanız çok sevinirim
Kız tutan var da o da erken yumurtlayanlarAdet oldum.adet sonra ki gün tutmuyor demek ki
Ya evetKız tutan var da o da erken yumurtlayanlarama inşallah olur bebişin sağlıcakla alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?