Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gecikmeden de öğrenenler olmuşGecikmen olmadan boşuna testleri harcama
Erkenden son alanlar var o yüzden acaba yapsam mı diyprumAdet gününü beklersen net sonuc o zman alırsın daha erken
Yanı burda adetten bir gün önce test yapıp negatif görüp adet gununde pozitif gören var ondan oyle soyledımErkenden son alanlar var o yüzden acaba yapsam mı diyprum
Anladım çok teşekkür ederimYanı burda adetten bir gün önce test yapıp negatif görüp adet gununde pozitif gören var ondan oyle soyledım
Başınız sağolsunRahmetli oğluma hamileyken yumurtlamadan 10 gün sonra kan vermiştim o zaman bile çıkmamıştı
Sağol canım evet geçince ogrenmistimBaşınız sağolsunteşekkür ederim cevap için . Adet gecikmesinden sonra mı öğrendiniz
İlk gebeligimi yumurtlamadan 13 gun ogrenmistim su an cok yeni daha varsa bile cikmaz 10,cu gunden sonra tekrar yapAdetime 9 gün var . Yumurtlama pik gününden bu yana 8 gün geçti . Merakımdan test yapıyorum ama tek çizgi çıkıyor . Beta hcg yaparsam çıkar mı çok merak ediyorum ne zaman yapayım
Çok teşekkür ederim biraz daha dayanacağım o zamanİlk gebeligimi yumurtlamadan 13 gun ogrenmistim su an cok yeni daha varsa bile cikmaz 10,cu gunden sonra tekrar yap
Tamam canım biraz daha dayanacağım o zamanCanim adet gecikmesi en guzeli ama dayanamam dersen 2 gun onceden yapabilirsin![]()
Evet bende adetime 4 gün kala öğrendim rastgele bir test yapmıştım bir şey için ama biliyordum kesim gebelik var demiştim.bence en az adete iki-üç gün kala yapmalısınız.zaten döllenme dediğimiz şey en az 12 gün sonra pozitiflik veriyorAma gecikmeden de öğrenenler olmuş
Benm de tam 8 gün oldu. Yarın sabah yapsak mı napsakBenim gibi bu şekilde bekleyenler yazabilir mi ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Hayırlı olsunEvet bende adetime 4 gün kala öğrendim rastgele bir test yapmıştım bir şey için ama biliyordum kesim gebelik var demiştim.bence en az adete iki-üç gün kala yapmalısınız.zaten döllenme dediğimiz şey en az 12 gün sonra pozitiflik veriyor![]()
Evet bende adetime 4 gün kala öğrendim rastgele bir test yapmıştım bir şey için ama biliyordum kesim gebelik var demiştim.bence en az adete iki-üç gün kala yapmalısınız.zaten döllenme dediğimiz şey en az 12 gün sonra pozitiflik veriyorAma gecikmeden de öğrenenler olmuş
İdrarımda çok kötü değişik bir koku vardı daha önce hiç böyle birmşey hissetmemiştim dedim kesin gebeyim bu farklı bir koku:) başka çok belirtim olmadı halen de yok diyebilirim :)Hayırlı olsunbelirti var mıydı varsa ne zaman başladı acaba
![]()