• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test ne zaman yapılmalı

gzlkelf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
21
1
1
27
Adetime 9 gün var . Yumurtlama pik gününden bu yana 8 gün geçti . Merakımdan test yapıyorum ama tek çizgi çıkıyor . Beta hcg yaparsam çıkar mı çok merak ediyorum ne zaman yapayım

Benim gibi bu şekilde bekleyenler yazabilir mi ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

Rahmetli oğluma hamileyken yumurtlamadan 10 gün sonra kan vermiştim o zaman bile çıkmamıştı

Canim adet gecikmesi en guzeli ama dayanamam dersen 2 gun onceden yapabilirsin 🌹

Adetime 9 gün var . Yumurtlama pik gününden bu yana 8 gün geçti . Merakımdan test yapıyorum ama tek çizgi çıkıyor . Beta hcg yaparsam çıkar mı çok merak ediyorum ne zaman yapayım
İlk gebeligimi yumurtlamadan 13 gun ogrenmistim su an cok yeni daha varsa bile cikmaz 10,cu gunden sonra tekrar yap

Ama gecikmeden de öğrenenler olmuş
Evet bende adetime 4 gün kala öğrendim rastgele bir test yapmıştım bir şey için ama biliyordum kesim gebelik var demiştim.bence en az adete iki-üç gün kala yapmalısınız.zaten döllenme dediğimiz şey en az 12 gün sonra pozitiflik veriyor ☺️

Evet bende adetime 4 gün kala öğrendim rastgele bir test yapmıştım bir şey için ama biliyordum kesim gebelik var demiştim.bence en az adete iki-üç gün kala yapmalısınız.zaten döllenme dediğimiz şey en az 12 gün sonra pozitiflik veriyor ☺️
Hayırlı olsun🌷 belirti var mıydı varsa ne zaman başladı acaba 🥺

10-12 gün sonra kana, 12-14 gün sonra da idrara geçiyor HCG. Sizin daha çok erken kan testi için bile.

Ama gecikmeden de öğrenenler olmuş
Hayırlı olsun🌷 belirti var mıydı varsa ne zaman başladı acaba 🥺
İdrarımda çok kötü değişik bir koku vardı daha önce hiç böyle birmşey hissetmemiştim dedim kesin gebeyim bu farklı bir koku:) başka çok belirtim olmadı halen de yok diyebilirim :)

Back