Canm benmde duzensiz 31 32 33 gune kadar oluyorum kesin ama 1 kere 59 gun olmadım benmde sorunum yok sadexe yumurtaların gec calsııyor oyuzden adetin aksıyo dedi cnm sen bence kan ver senin olanlr yerlesme gibi de yasamıssın baksana teste fazla guvenme belki yenidir o yzden ckmamıstır kesin gt senAnladım canım normalde düzenli olurmusun peki? Benim normalde çok düzensiz 40-50-34-66 gün değişiyor. Muayene oluyorum hiç bir şey yok. O yüzden ovulasyon testiyle planlama yapıyorum. Ve şuanda yumurtlama sonrası 12. Gün ve kafam karıştı. Yumurtlama sonrası 14 gün sonra regl okuyorsak benim daha 2 günüm var reglm sanırım. Ama 4-5 gündür regl belirtilerim var ve yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Testte negatifacaba idrarda mi görünmüyor
İnsallah cnm yaaa gene aynı marka ama beyaz ben pek sorun yasamadım bu markada ama ilk oluyor oda bu beyaz cizgi ben beyaz kaset alıyodum hep şimdi içinden bu pembesi cıktı
Siz kan tahlili verdiniz mi? Ben şimdi gidip vermeyi düşünüyorum
Üzülmeyin kızlar Allah hayırlı zamanda nasip eder her ay yeni bir fırsatvitaminlerinizi kullanın eslerinize de vitamin verin muhakkak beslenmeye dikkat ve stres yok
Selam canım, konuşamadık. Bu yeni testin mi? Benimki de böyle beyaz çıkıyorUmarım hamileyizdir. Yarın kan testi ver sen
Sabahı beklemenize gerek yok aslında. Ben akşam 9 civarı yapmıştım. Pozitifse gözüküyor ikinci çizgi her türlü.
Kizlar bu ilk idrarla yaptigim testZaman herşeyin ilaci bekleyecez bakalim
Şimdi sağlık ocağıından geliyorum sadece Çarşamba günü kan aliyorlarmıs. Ve benim biraz daha beklemem gerektiğini söylediler. Daha idrarında çıkmayabilir stres yapma dediler. En iyisi beklemek ama çok zor bu belirsizlikle beklemekCanm benmde duzensiz 31 32 33 gune kadar oluyorum kesin ama 1 kere 59 gun olmadım benmde sorunum yok sadexe yumurtaların gec calsııyor oyuzden adetin aksıyo dedi cnm sen bence kan ver senin olanlr yerlesme gibi de yasamıssın baksana teste fazla guvenme belki yenidir o yzden ckmamıstır kesin gt sen
Test bozuk olabilir canım bence tekrar yap. Böyle dağılma olmaması lazımBuda 10 dk sonra cikan sonucEki Görüntüle 3115845
Idrari cok döktüm herhaldeTest bozuk olabilir canım bence tekrar yap. Böyle dağılma olmaması lazım
5 yıl negatif gördüm.. kaset testleri eve stok yapmıştım. Çok şükür kavuştum öyküye.. Hiç üzülmeyin daha vakti zamanı gelmedi demekkiUmutlanmaz mı ya benm her belırtım vardı oysa cok supelendım yani ama nasıp degılmıs demekki kuzum ya
Geç döllenme olabilir belirtiler varsaYok cnm negatıf nıye gdyım ki
Var gibi de, ama bir dağılma olmuş, fazla mı damlatın acaba?Buda 10 dk sonra cikan sonucEki Görüntüle 3115845 Eki Görüntüle 3115846
Ben 1 saat önce verdim kan. Akşam 6 gibi çıkar sonuçŞimdi sağlık ocağıından geliyorum sadece Çarşamba günü kan aliyorlarmıs. Ve benim biraz daha beklemem gerektiğini söylediler. Daha idrarında çıkmayabilir stres yapma dediler. En iyisi beklemek ama çok zor bu belirsizlikle beklemek
Evtt insallah guzel haberler alkrsın cnmŞimdi sağlık ocağıından geliyorum sadece Çarşamba günü kan aliyorlarmıs. Ve benim biraz daha beklemem gerektiğini söylediler. Daha idrarında çıkmayabilir stres yapma dediler. En iyisi beklemek ama çok zor bu belirsizlikle beklemek
5 10 damla damlattim herhalde tam emmez diye bi sefer daha yapmistim yarida kesilmisti çünkü emmesiVar gibi de, ama bir dağılma olmuş, fazla mı damlatın acaba?
14 gun gecikme var gec dollenme olsafa cıkması lazım testteGeç döllenme olabilir belirtiler varsa
İnşllh cnm yaa5 yıl negatif gördüm.. kaset testleri eve stok yapmıştım. Çok şükür kavuştum öyküye.. Hiç üzülmeyin daha vakti zamanı gelmedi demekki
Var gibiEn alttaki bu sabah, yukarıya doğru önceki günler? Ne düşünüyorsunuz?
14 gun gecikme var gec dollenme olsafa cıkması lazım testte
1 kere geldi basıma baska olmadıNormale gecikirmiydi hiç bu kadar?
Sadece his, ama sanki bana sende bir şeyler var gibi geliyor:) tekrar atsana son testini1 kere geldi basıma baska olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?