sanki çok idrar damlatmışsız veya test bozuk gibi bilemedimKizlar bu ilk idrarla yaptigim test
Cok damlattim sanirimsanki çok idrar damlatmışsız veya test bozuk gibi bilemedim
İkinciyi şimdi cektimSadece his, ama sanki bana sende bir şeyler var gibi geliyor:) tekrar atsana son testini
Yok bebişim yaaaa gene umutlandırma beniSadece his, ama sanki bana sende bir şeyler var gibi geliyor:) tekrar atsana son testini
aşkım ben göremedim şuan ama üzmek istemem seni belkide hayalet çizgi vardır ben anlamıyorumdurİkinciyi şimdi cektim
Tamam haklısın canım, geri aldım:)Yok bebişim yaaaa gene umutlandırma benibırak bakalım beklıyım adetimi varsa ckar zaten kokusu
Yok cnm neden üzülüyümaşkım ben göremedim şuan ama üzmek istemem seni belkide hayalet çizgi vardır ben anlamıyorumdur
Bence pozitif daha çok yeni olduğu için çizgi net değil. Bence sizde kan tahlili verinEn alttaki bu sabah, yukarıya doğru önceki günler? Ne düşünüyorsunuz?
İnşallah canım. Hepimiz anneliği bir gün tatmak dileğiyleEvtt insallah guzel haberler alkrsın cnm
Ben bugün verdim, sonucu bekliyorumBence pozitif daha çok yeni olduğu için çizgi net değil. Bence sizde kan tahlili verin
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorumBen bugün verdim, sonucu bekliyorum
Ben 7 ay önce sağlıklı bir gebeliği sonlandırmak zorunda kaldım. O güne kadar adetlerim 28 günde bir olurdu, hiç şaşmazdı. Kürtaj dan sonra adet döngüm çok karıştı 21 gün ile 26 gün arası her ay değişiyor. Dolayısıyla bat günümü ortalama biliyorum. Ovulasyon uygulamasına göre Ağustos ayı için 13 Ağustos’tu bat. Ben 9 ve 10 unda 2 gün adet oldum ( ya da adet mi bilmiyorumAyy hadi inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyorumbende bugün sağlık ocağına tahlil vermeye gittim ama Çarşamba alıyorlarmış sadece. Yakında hastane yoktu hem biraz daha beklemem lazım. Sizin belirtileriniz var mıydı? Yerleşme kanaması gibi. Birde regl biz ne kadar gecikti
Canim ben birşey göremedim adetin geçtimiKizlar bu ilk idrarla yaptigim test
Takvime göre 16 yada 19 undaCanim ben birşey göremedim adetin geçtimi
Geç döllenme olmuş olabilir 5 gün daha bekle degerlerin yükselsinTakvime göre 16 yada 19 unda
Of inşallah ya cok ıstiyorum su son zamanlarda salmistim, amaan olursa olur diyerekGeç döllenme olmuş olabilir 5 gün daha bekle degerlerin yükselsin
Böyle üstüne gidersen olacagi varsada olmaz strese sokuyorsun kendini olmayacak deme olacak de sürekli düşünme bana bak ben Perşembe günü test yapicam hic düşünmüyorum bile zaten olacak diyorum ve kendimdende vucudumdanda eminim bende senin gibiydim kuantum calisarak dualar okuyarak güzel hayaller kurarak kendimi bedenimi ruhumu hazirliyorum gebeliğe çünkü diyorum ki olacak sende öyle yapOf inşallah ya cok ıstiyorum su son zamanlarda salmistim, amaan olursa olur diyerek
Ay nasil yapabilirim onu, son zamanlarda olumlamayi cok duydum cokta olumlu cümleler soylemeye calisiyorum, mucizem benimle diyerekBöyle üstüne gidersen olacagi varsada olmaz strese sokuyorsun kendini olmayacak deme olacak de sürekli düşünme bana bak ben Perşembe günü test yapicam hic düşünmüyorum bile zaten olacak diyorum ve kendimdende vucudumdanda eminim bende senin gibiydim kuantum calisarak dualar okuyarak güzel hayaller kurarak kendimi bedenimi ruhumu hazirliyorum gebeliğe çünkü diyorum ki olacak sende öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?