- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaset test alsaydin cnm keşke
Şimdi gene aldım ama yarın yapıcam onu sabah ilk idrarlaKaset test alsaydin cnm keşke
Aynen canım öyle deneŞimdi gene aldım ama yarın yapıcam onu sabah ilk idrarla
Tmzigisi belirgin sekılde beyaz cıktıHakkinizda hayirlisi olsun.test sonucunu haber verin olurmu merak ettim bende sonucunuzu
Hayırlısı olsun haberdar edin bızi
Ayyy sonunda doğuma giderken haberin olurdu heralde koşş hemen yap ve bize de haber verr
Bende merak ettim umarım çift çizgiyi görürsünüz
Adet tarihiniz gectimi? Pozitif bir test atarsiniz inşallah buraya
Gititnzmi? Hayrlısıyla pozitif alırsnz inşaAllah
Yerimi aldım haber bekliyorum
sabah ilk idrarla yapsaydiniz keske
İnşallah pozitiftir canım benimde 4 gün gecikti cesaret edemiyorum pazartesi negatif çıkmıştı gene çıkar diye
Gebelık testim beyaz cıktı t cizgisi belirgin bi sekılde kızlar hemen cıktı ama bekleemedim yaniKaçıncı gundesin canım inşallah hayırlı haberler alırsın
Gebelık testim beyaz cıktı t cizgisi belirgin bi sekılde kızlar hemen cıktı ama bekleemedim
Canım tamda çıkması gerekn yerde çıkmış ama çizgin beyaz belki test renk vermemiştir eelinde varsa birdaha dene bozuk olablir buGebelık testim beyaz cıktı t cizgisi belirgin bi sekılde kızlar hemen cıktı ama bekleemedim yani
Evet cnm işte onu dedim bnde bi tane daha aldım bakalımm yarın ilk idrarla yapıcam onudaCanım tamda çıkması gerekn yerde çıkmış ama çizgin beyaz belki test renk vermemiştir eelinde varsa birdaha dene bozuk olablir bu
Tamda cıkması gereken yerde cıktı ama belırgın beyaz cizgi daha onceleri hic ckmıyordu boyle sasrıdım acıkcası yarın gene yapıcamçizgi beyaz çıktı deyince insanlar yanlış anladı, bu testteki sonuç iki çizgi var biri kırmızı biri beyaz demek değil, bu tek çizgi demek, yani şu an için negatif görünüyor
yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım
Blmiyorum ki canmC niye öyle silik çıkmış sanki
test hatalıdır o halde, yarın sabah dene bakalım, hayırlısı olsunTamda cıkması gereken yerde cıktı ama belırgın beyaz cizgi daha onceleri hic ckmıyordu boyle sasrıdım acıkcası yarın gene yapıcam
Bak cnmC niye öyle silik çıkmış sanki
İnsallah cnm yaatest hatalıdır o halde, yarın sabah dene bakalım, hayırlısı olsun
Evet cnm işte onu dedim bnde bi tane daha aldım bakalımm yarın ilk idrarla yapıcam onudaba
Evet cnmm13 gunbat tarihin geçtimi peki
Canım 13 gün gecikmen var sabah ki idrarı beklemene gerek yok varsa mutlaka çıkacaktırİnsallah cnm yaa
Belki gec dollenme fılan olablr miCanım 13 gün gecikmen var sabah ki idrarı beklemene gerek yok varsa mutlaka çıkacaktır
Geç döllenme dediğimiz geç yumurtlama oluyor bebek haftasına göre küçük çıkıyor sadece yani seninki geç döllenme olsa bile çıkması lazimBelki gec dollenme fılan olablr mi