• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test almaya gidiyorm

Hayırlısı olsun haberdar edin bızi
Ayyy sonunda doğuma giderken haberin olurdu heralde koşş hemen yap ve bize de haber verr😂💓💓
Bende merak ettim umarım çift çizgiyi görürsünüz
Adet tarihiniz gectimi? Pozitif bir test atarsiniz inşallah buraya🥰
Gititnzmi? Hayrlısıyla pozitif alırsnz inşaAllah
Yerimi aldım haber bekliyorum🤗🤗🤗
sabah ilk idrarla yapsaydiniz keske
İnşallah pozitiftir canım benimde 4 gün gecikti cesaret edemiyorum pazartesi negatif çıkmıştı gene çıkar diye :KK43:
Kaçıncı gundesin canım inşallah hayırlı haberler alırsın 💕💕
Gebelık testim beyaz cıktı t cizgisi belirgin bi sekılde kızlar hemen cıktı ama bekleemedim yani

Eklentiler

• 843B8613-BA89-4EE8-BC18-B8E4F751061D.jpeg
    843B8613-BA89-4EE8-BC18-B8E4F751061D.jpeg
    71,8 KB · Görüntüleme: 162
çizgi beyaz çıktı deyince insanlar yanlış anladı, bu testteki sonuç iki çizgi var biri kırmızı biri beyaz demek değil, bu tek çizgi demek, yani şu an için negatif görünüyor
yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım

Gebelık testim beyaz cıktı t cizgisi belirgin bi sekılde kızlar hemen cıktı ama bekleemedim

Gebelık testim beyaz cıktı t cizgisi belirgin bi sekılde kızlar hemen cıktı ama bekleemedim yani
Canım tamda çıkması gerekn yerde çıkmış ama çizgin beyaz belki test renk vermemiştir eelinde varsa birdaha dene bozuk olablir bu

Canım tamda çıkması gerekn yerde çıkmış ama çizgin beyaz belki test renk vermemiştir eelinde varsa birdaha dene bozuk olablir bu
Evet cnm işte onu dedim bnde bi tane daha aldım bakalımm yarın ilk idrarla yapıcam onuda

çizgi beyaz çıktı deyince insanlar yanlış anladı, bu testteki sonuç iki çizgi var biri kırmızı biri beyaz demek değil, bu tek çizgi demek, yani şu an için negatif görünüyor
yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bakalım
Tamda cıkması gereken yerde cıktı ama belırgın beyaz cizgi daha onceleri hic ckmıyordu boyle sasrıdım acıkcası yarın gene yapıcam

Tamda cıkması gereken yerde cıktı ama belırgın beyaz cizgi daha onceleri hic ckmıyordu boyle sasrıdım acıkcası yarın gene yapıcam
test hatalıdır o halde, yarın sabah dene bakalım, hayırlısı olsun :KK200:

Back