İnsallah cnm rabbim sanada nasıp etsin insallahİnşallahhh hayırlı haberlerinizi alırız kızlar. İki ay önce bir kanama yaşadım reglimden 5 gün önce açık pembe bir kanama doktora attım yerleşme kanaması gibi gozukuyor dedi ama normal günümden 2 gün sonra regl oldum
Ayy üzüldüm umarım ikimizde cabucak gebe kalir sağlıkla alırız kucağımıza, gecen ay test yaptim yoktu o kanamalar adetimin 21. Gunune denk gelmisti hormon testi ile gebelikte istemis doktor hormonlar iyi gebelikte yoktu. O gunden bu gune denedik hep, daha regl.olmadim. Şuan seffaf yer yer beyaz akıntım var bende anlamadim ama yine gebelik.yok sanirimBende geçen sene gebe kaldigimda adeti bekledim bi baktım kahverengi pembe kanama geldi cok az Allah Allah dedim ara kanama genemi basladi bende demistim 10 gun gecti adet yok ama gebe oldugum aklima gelmemisti test yaptim cikmadi 13 gün oldu test yaptım çıkmadı 15. Ci gun test yaptim cikti normalde 8 haftalik olmasi gereken bebek 4 haftalik ultrasonda doktora anlatıyorum diyoki geri kalmis baska dr gidiyorum geri kalmis megerse peritanoloji ilgileniyormus hemen tarihi geri çekti düzenledi etti 4 ay sonunda pıhtı atmasi sonucu bebegimi kaybettim yine deniyorum umarim bu ay tuttururum hamis kalirim bütün kadınların Rabbim kucagini bos koymasin dilerim isteyen herkes gebe kalabilir benim 8 yildir ilk kez olmuştu onuda kaybettim onu veren Rabbim yine verir umarım sizde gebesinizdir hakkinizda hayırlısı olsun
Ama cıktıGittin o bozuk testı mı denk getırdın:) beyaz cıkamaz
Zaman herşeyin ilaci bekleyecez bakalimAyy üzüldüm umarım ikimizde cabucak gebe kalir sağlıkla alırız kucağımıza, gecen ay test yaptim yoktu o kanamalar adetimin 21. Gunune denk gelmisti hormon testi ile gebelikte istemis doktor hormonlar iyi gebelikte yoktu. O gunden bu gune denedik hep, daha regl.olmadim. Şuan seffaf yer yer beyaz akıntım var bende anlamadim ama yine gebelik.yok sanirim
Sabahı beklemenize gerek yok aslında. Ben akşam 9 civarı yapmıştım. Pozitifse gözüküyor ikinci çizgi her türlü.Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Test almaya gidiyorum başlığını görünce dayanamadım. Bende yazayım dedimBiraz önce bende erken gebelik testi aldim ve sabahı beklemeyi düşünüyorum. Çok zor beklemek umarım gönlümüzce olur
Yaa canım bu marka çok berbat. İnşallah ikinci aldığın test bundan değildir. Ben eşime aldırdığımda 3 kere bu marka denk geldi biri pozitif çıktı net çizgi havalara uçtuk resmen. Sokağa çıkma yasağı vardı 4 gün kan vermeye gidemedim ama o 4 günde hamile moduna girmiştim sigarayı bile bıraktım düşün. Kanı bi verdim negatif ağlaya ağlaya eve döndüm. Diğer ikisinde de aynı böyle beyaz çizgi çıktı. Beyaz çıktığında da kanda negatifti zaten. Ama inşallah test sorunludur da senin pozitif çıkar yarın yaptığınBak cnm
İnsallah cnm yaaa gene aynı marka ama beyaz ben pek sorun yasamadım bu markada ama ilk oluyor oda bu beyaz cizgi ben beyaz kaset alıyodum hep şimdi içinden bu pembesi cıktıYaa canım bu marka çok berbat. İnşallah ikinci aldığın test bundan değildir. Ben eşime aldırdığımda 3 kere bu marka denk geldi biri pozitif çıktı net çizgi havalara uçtuk resmen. Sokağa çıkma yasağı vardı 4 gün kan vermeye gidemedim ama o 4 günde hamile moduna girmiştim sigarayı bile bıraktım düşün. Kanı bi verdim negatif ağlaya ağlaya eve döndüm. Diğer ikisinde de aynı böyle beyaz çizgi çıktı. Beyaz çıktığında da kanda negatifti zaten. Ama inşallah test sorunludur da senin pozitif çıkar yarın yaptığın
Aslında beklememin diğer sebebi şuanda yaşadığım yerleşme kanaması mi yoksa regl mi diye. Sabaha kadar regl olmamışsam yapacağım.Sabahı beklemenize gerek yok aslında. Ben akşam 9 civarı yapmıştım. Pozitifse gözüküyor ikinci çizgi her türlü.
Selam canım, konuşamadık. Bu yeni testin mi? Benimki de böyle beyaz çıkıyorinsallah cnm benm boyle cıktı beyaz
Evet cnm tekrar test yaptım negatif malesef yok beyazlar yok olarak geciyormusSelam canım, konuşamadık. Bu yeni testin mi? Benimki de böyle beyaz çıkıyorUmarım hamileyizdir. Yarın kan testi ver sen
Günaydın bende test yaptım maalesef benimde negatifEvet cnm tekrar test yaptım negatif malesef yok beyazlar yok olarak geciyormus
Ne zaman pozıtıf gorucez valla bıktım yaaGünaydın bende test yaptım maalesef benimde negatif
Siz kan tahlili verdiniz mi? Ben şimdi gidip vermeyi düşünüyorumNe zaman pozıtıf gorucez valla bıktım yaa
Yok cnm negatıf nıye gdyım kiSiz kan tahlili verdiniz mi? Ben şimdi gidip vermeyi düşünüyorum
Gebelik önce kanda sonra idrarda görülür belki ondan testte çıkmıyor olabilir. Bende ki de bir umut işte. Ama hala öyle hissediyorumYok cnm negatıf nıye gdyım ki
Bnm 14 gun gecıktı cnm cıkması lazımGebelik önce kanda sonra idrarda görülür belki ondan testte çıkmıyor olabilir. Bende ki de bir umut işte. Ama hala öyle hissediyorumtesti yaparken çok emindim.
5 gun gecikti normalde gecikme olmazdı ümitlenmedim degil dun aksam yaptim benimde ayni negatif insan cok uzuluyo yipraniyo yaNe zaman pozıtıf gorucez valla bıktım yaa
Umutlanmaz mı ya benm her belırtım vardı oysa cok supelendım yani ama nasıp degılmıs demekki kuzum ya5 gun gecikti normalde gecikme olmazdı ümitlenmedim degil dun aksam yaptim benimde ayni negatif insan cok uzuluyo yipraniyo ya
Anladım canım normalde düzenli olurmusun peki? Benim normalde çok düzensiz 40-50-34-66 gün değişiyor. Muayene oluyorum hiç bir şey yok. O yüzden ovulasyon testiyle planlama yapıyorum. Ve şuanda yumurtlama sonrası 12. Gün ve kafam karıştı. Yumurtlama sonrası 14 gün sonra regl okuyorsak benim daha 2 günüm var reglm sanırım. Ama 4-5 gündür regl belirtilerim var ve yerleşme kanaması gibi bir şey oldu. Testte negatifBnm 14 gun gecıktı cnm cıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?