Nasıl dayanıcaksın yarına kadar ya ben bile merak ettim akşam bende yapacagımEvet cnmm13 gun
Hımm genede yarın yapıyım bakalımmGeç döllenme dediğimiz geç yumurtlama oluyor bebek haftasına göre küçük çıkıyor sadece yani seninki geç döllenme olsa bile çıkması lazim
Baksana beyaz çıktı gene oyle ckarsa kararsız kalırımNasıl dayanıcaksın yarına kadar ya ben bile merak ettim akşam bende yapacagım
BU SEFER BEYAZ ÇIKMAZ HERALDE BELKİ TEST BOZUK O YÜZDEN ÇIKMIŞTIR CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH VARDIRBaksana beyaz çıktı gene oyle ckarsa kararsız kalırım
İnsallah cnm yaaBU SEFER BEYAZ ÇIKMAZ HERALDE BELKİ TEST BOZUK O YÜZDEN ÇIKMIŞTIR CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH VARDIR
Gec dollenmede benimki tam 15 gün sonra çıkmıştı kimisininki 20.ci günde çıkıyor bilginiz olsun yani tam adet olacak gün dollendiyse 2 gun daha beklemesi lazim gecen sene denemistim cikmamisti 2 gun sonra denedigimde çıkmıştı bilginiz olsun bebek haftasinida dr düzenliyor ondan sonra öyle kayit açıyor işi bilmeyen doktorlar ise bebek geri kalmis diyorGeç döllenme dediğimiz geç yumurtlama oluyor bebek haftasına göre küçük çıkıyor sadece yani seninki geç döllenme olsa bile çıkması lazim
Gec dollenmede benimki tam 15 gün sonra çıkmıştı kimisininki 20.ci günde çıkıyor bilginiz olsun yani tam adet olacak gün dollendiyse 2 gun daha beklemesi lazim gecen sene denemistim cikmamisti 2 gun sonra denedigimde çıkmıştı bilginiz olsun bebek haftasinida dr düzenliyor ondan sonra öyle kayit açıyor işi bilmeyen doktorlar ise bebek geri kalmis diyor
Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Test almaya gidiyorum başlığını görünce dayanamadım. Bende yazayım dedimBiraz önce bende erken gebelik testi aldim ve sabahı beklemeyi düşünüyorum. Çok zor beklemek umarım gönlümüzce olur
test hatalıdır o halde, yarın sabah dene bakalım, hayırlısı olsun
Hımm genede yarın yapıyım bakalımm
BU SEFER BEYAZ ÇIKMAZ HERALDE BELKİ TEST BOZUK O YÜZDEN ÇIKMIŞTIR CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH VARDIR
Canım 13 gün gecikmen var sabah ki idrarı beklemene gerek yok varsa mutlaka çıkacaktır
insallah cnm benm boyle cıktı beyazMerhaba bende aranıza yeni katıldım. Test almaya gidiyorum başlığını görünce dayanamadım. Bende yazayım dedimBiraz önce bende erken gebelik testi aldim ve sabahı beklemeyi düşünüyorum. Çok zor beklemek umarım gönlümüzce olur
Fotoğraf atabilirsin hep beraber bakalim :)
fotosunu buraya atarsan yorum yapabiliriz
Canım tamda çıkması gerekn yerde çıkmış ama çizgin beyaz belki test renk vermemiştir eelinde varsa birdaha dene bozuk olablir bu
Kizlar bakar misinizSize gaza geldim yarin sabahta ben yapicam testi bu ayki adet dönemim karmakarışık oldu. Gecen ay bat 29 temmuzdu, 16 sinda lekelenmeye basladim ta ki 26 sinda bitti testlerim negatifti, suan da ya 16 sinda yada 19 unda regl olmam lazim belim ve kasıklarim agriyo batiyor seffaf akintim var surekli hep.bakiyorum adet oldum saniyorum ama yok, ne yanma var ne kasinma basina boyle bisey var mi
Bunlar ne kızz
Bende geçen sene gebe kaldigimda adeti bekledim bi baktım kahverengi pembe kanama geldi cok az Allah Allah dedim ara kanama genemi basladi bende demistim 10 gun gecti adet yok ama gebe oldugum aklima gelmemisti test yaptim cikmadi 13 gün oldu test yaptım çıkmadı 15. Ci gun test yaptim cikti normalde 8 haftalik olmasi gereken bebek 4 haftalik ultrasonda doktora anlatıyorum diyoki geri kalmis baska dr gidiyorum geri kalmis megerse peritanoloji ilgileniyormus hemen tarihi geri çekti düzenledi etti 4 ay sonunda pıhtı atmasi sonucu bebegimi kaybettim yine deniyorum umarim bu ay tuttururum hamis kalirim bütün kadınların Rabbim kucagini bos koymasin dilerim isteyen herkes gebe kalabilir benim 8 yildir ilk kez olmuştu onuda kaybettim onu veren Rabbim yine verir umarım sizde gebesinizdir hakkinizda hayırlısı olsunSize gaza geldim yarin sabahta ben yapicam testi bu ayki adet dönemim karmakarışık oldu. Gecen ay bat 29 temmuzdu, 16 sinda lekelenmeye basladim ta ki 26 sinda bitti testlerim negatifti, suan da ya 16 sinda yada 19 unda regl olmam lazim belim ve kasıklarim agriyo batiyor seffaf akintim var surekli hep.bakiyorum adet oldum saniyorum ama yok, ne yanma var ne kasinma basina boyle bisey var mi
Evet hala daha da yasıyorum kasık agrım 2 gundur sarı beyaz akıntı var ama olmuyorum 13 gun olduBen bu ay ovulasyon testi alım yumurtlama günümü takip ettim. Benim aşırı düzensiz bir reglm var. Normal kadınlarda yumurtlama günü 14.gün olarak söyleniyor. Ama benim reglim 40-50 günleri aştığı için bu test sayesinde 18. Günde yumurtlamamı ve 19. Günde çatlamayı yakaladım inşallah tutmuştur. Ovulasyon gününden sonra 11. Günüm ve 3 gündür regli belirtilerim vardı. Ta ki şu yerleşme kanaması diye düşündüğüm şeyi yaşayana kadar. Açıkçası korkuyorum regl olacam diye. Kafam çok karışık. Sizler regli olacak gibi belirtiler yaşadınız mı?
Bende geçen sene gebe kaldigimda adeti bekledim bi baktım kahverengi pembe kanama geldi cok az Allah Allah dedim ara kanama genemi basladi bende demistim 10 gun gecti adet yok ama gebe oldugum aklima gelmemisti test yaptim cikmadi 13 gün oldu test yaptım çıkmadı 15. Ci gun test yaptim cikti normalde 8 haftalik olmasi gereken bebek 4 haftalik ultrasonda doktora anlatıyorum diyoki geri kalmis baska dr gidiyorum geri kalmis megerse peritanoloji ilgileniyormus hemen tarihi geri çekti düzenledi etti 4 ay sonunda pıhtı atmasi sonucu bebegimi kaybettim yine deniyorum umarim bu ay tuttururum hamis kalirim bütün kadınların Rabbim kucagini bos koymasin dilerim isteyen herkes gebe kalabilir benim 8 yildir ilk kez olmuştu onuda kaybettim onu veren Rabbim yine verir umarım sizde gebesinizdir hakkinizda
Bende 3 gündür resmen regl olacak gibi hissettim. Sabahta hafif kahverengi bir akıntı oldu. Peçetede de pembe bir akıntı vardı. Hala göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda hafif ağrı var. Araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş. Ama hala kalbim hızlı hızlı atıyor her an regl olacam diye. İnşallah yarın güzel haberler paylaşırızEvet hala daha da yasıyorum kasık agrım 2 gundur sarı beyaz akıntı var ama olmuyorum 13 gun oldu
İnsallah cnm yaaBende 3 gündür resmen regl olacak gibi hissettim. Sabahta hafif kahverengi bir akıntı oldu. Peçetede de pembe bir akıntı vardı. Hala göğüs hassasiyetim ve kasıklarımda hafif ağrı var. Araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş. Ama hala kalbim hızlı hızlı atıyor her an regl olacam diye. İnşallah yarın güzel haberler paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?