Tess Gerritsen Kitapları

BOREAS09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.165
127
Kitapların hepsi de çok iyi durumdadır. Toplam 5 kitap. Fiyat olarak da kargo dahil 40 tl olarak düşünüyorum

Ayrıca Ejderha Dövmeli Kız Millennum Serisini bilen bilir. Son kitabı Örümcek Ağındaki Kız, Grey serisi ( serinin son kitabı Grey arkadaşım da ve onu da satacağım) karanlığın elli tonu kitabının kapağında benden kaynaklanmayan bir ezilme söz konusu ama kendinde bir sorun yok

Merhaba,
Milenyum serisinin son kitabı tek başına ne kadar peki?Bir de kitabınız orjinal mi?İlanınızda belirtmemişsiniz.

Merhaba,
Milenyum serisinin son kitabı tek başına ne kadar peki?Bir de kitabınız orjinal mi?İlanınızda belirtmemişsiniz.
Kitaplarım tabiki orjinal; onun için gerek bile duymadım orjinal diye yazmaya! Asla korsan kitap almam.
Kitabın tek başına fiyatı 12 tl ama kargosu size ait olur

Bu kitaplardan İpekBöceği 12, diğer kitaplar 10 tl'dir. Üç kitap üstü alımda kargo bana aittir. Siz de kargodan tasarruf için tercih edebilirsiniz
Arkadaşlar bütün kitaplarım orjinaldir. Bu platformda korsan kitap satmak bana göre saygısızlıktır
Fiyatları satın aldığım fiyatın yarısı olarak belirliyorum ama genelde yarısının da altında oluyor.

merhaba Tess kitapları hala mevcutmu acaba
Kusura bakmayın yeni okudum mesajınızı
Evet, şuan elimde 6 kitap var. 6 kitabı da satmak istiyorum. Hepsini de kargo dahil 30 tl den satıyorum

Kan Gölü

Yörünge

Çırak

İkiz Bedenler

Asla Arkana Bakma

Siliniş

Tabiki. 1 tanesini migros’tan diğerlerini kitapyurdu’ndan aldım. Benim hiçbir kitabım emeğe saygı gereği korsan değildir

Merhaba , BOREAS09 , eski mesajımı görmediniz sanırım . - çırak , buz gibi soğuk , günahkar ve ejderha dövmeli kız toplam 4 kitap ne kadar olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…