Hanımlar hepinizin yazdıklarını okudum ama telefondan girdiğim için alıntı yapamamıştım. Güncelleme yapıyorum. :)
Defalarca kez müşteri hizmetlerini arayıp en sonunda şubeyi arattırdım onlara. Bir kez daha teslimat yapılacağını, ama şubenin yoğunluktan ötürü getiremediğini söylediler. Beni ilgilendirmez benim ne suçum var parasını ödedim kargonun dedim. Müşteri hizmetleri- şube arasında ardı arkası gelmeyen bir telefon trafiğinden sonra:) dün en sonunda şube ertesi gün teslim için kargomun çıkacağını söyledi. Baktım sabah yine o otomatik mesaj, artık çıldırdım. Sabahın köründen öğleden sonraya kadar 15 dakikada bir aradım aradım sordum. En sonunda kargom gelmiş eve. Üzerine not düşmüşler acil gidecek bu diye :) Demek ki çirkeflik yapmadan hiçbir sonuca ulaşılamıyor. Onlar beni yıldırmaya çalıştı, ben onları yıldırdım.
Kargo şirketi yurtiçi kargo bu arada. Oriflame"den alışveriş yaptım ama kendilerinden çok memnunum. Hiç sorun olmamıştı. Bu şirketin bu şubesine özgü bir sorumsuzluk örneği bana kalırsa.