• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teşhir ürünleri geri iade alınır mı?

ekinezyaaaa

Sallanırsa da yıkılmaz tahtım.
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
1.186
1.228
133
merhaba hanımlar. bir mağazadan alınan teşhir ürünü geri iade edilir mi?
ben sanki teşhir ürünleri geri iade alınmıyor diye biliyorum ama siz bunun hakkında bir şey biliyor musunuz?

ben de alınmıyor diye biliyorum.zira normalden ucuza sattıkları için promosyonlu ürün diye tabir ediliyor.iade alınmıyor.yine de sorun isterseniz aldığınız yere.

Neden iade etmek istiyosunuz?

Garanti belgesi,faturası var mı?

Alirken olmayan bi arizasi mi cikti?
ben değil bir yakınım. ben iade edilmediğini biliyorum ama ona anlatmaya çalışıyorum bu durumu nereye sorulduğunu bilmediğim için emin olmak istedim :)

Teşhir ürünü de olsa faturalı satış yani alınır. Değişen ne ki?
Eğer sıvı bişeyler ise kullanılmış denenmiş anlamında onların satışı zaten yapılmıyor yapıldıysa da görüşün mağazayla

Teşhir ürünleri değiştirilemez ve iade edilemez fakat bunu uygulayabilmeleri için mağazanın değiştirilemez ve iade edilemez teşhir ürünüdür diye satış faturasında belirtmesi gerekir bir damga ya da matbuu yazı ile.Bu uyarı alınan faturada veya satış sözleşmesinde yok ise her türlü yasal hakkınız sıfır ürünlerdeki gibi bakidir Alo 175 tüketici danışma hattından detaylı ve güncel bilgi alabilrsiniz

Back
X