- 1 Aralık 2018
- 40
- 34
-
- Konu Sahibi majezikplus
1,5 ayda nasıl kilo verdim anlatamam zaten evet çok hassas yapıda bir insanım birden fazla yükleme yaptım sanırım ve bazı siteler dini kolaylaştırmak yerine çok acıtıcı şekilde anlatıyorlarBence iyice saçmalamışsınız. Cicili bicili giyinip makyaj yapınca günahkar mı olunuyor? İnsan hayatını da yaşar, dünyalığı da yaşar ama Allaha da yönelir onu unutmaz pekala. Takıntıya yönelik bir insansanız, bu konuyu da takıntı edinip sürekli düşünüyorsanız bir uzmana görünün şu durum kendinize zarar.
Neden böyle her şeyin suyunu çıkarırız?Merhaba arkadaşlar ben 1,5 ay önce namaza başladım.Eskiden de dua eder,oruç tutardım ancak 5 vakit namaz kılmıyordum,namaza başladığımdan beri tabiri caizse psikolojim çöktü.Çok hassas davranmaya başladım ise gitmeyip eve kapanmak istiyorum dışarı bile çıkmak istemiyorum markete bile gittiğimde günaha girdiğimi düşünüyor durduk yere ağlama krizlerine giriyorum,çevremdekiler sürekli geçmişimi hatırlatıp duruyorlar ben ki cicili bicili giyinip makyaj yapar konserlere giderdim,tatil beldelerine gider bikini mayo giyerdim insanlar burdan vurmaya çalışıyor bir yandan da onlara hak verip bunları düşündükçe çok ağlıyorum.Tesettürlü değilim aslında kapanmak istiyorum ama bir yandan da cesaretim yok yapamam acılırım gibime geliyor,açık olan insanlar ibadet etmezmiş gibi bir ön yargı var veya tüm kapalılar çok dindarmiş gibi,kapanmadan ibadetlerimin kabul olmayacagini düşünüyor kendi kendimi bitiriyorum,sosyal hayatım nerdeyse bitti,tv bile izlemez oldum,sürekli internette dini şeyler araştırıp kendi kendimi üzüyorum,bu psikolojiden nasıl çıkarım,benzer şeyler yaşayan var mı ?
Ah o insanlar yok mu zaten ☹Ah işte insanların her şeye müdahale etmesi. Ben de tesettürlü değilim, namaz kılardım ama çevremde hep “kılsan ne olur başın açık kabul olmaz ki “ sözlerinden bıktırdılar. Her ne kadar takmıyorum desem de etkileniyordum. Kimin duası, kimin ibadeti kabul olur Allah bilir, sen duanı et ama kendini yaşamdan da soyutlama. Allah iç ferahlığı versin.
+++O sitelerin her dedigini yapabilmen icin magaraya girip ordan cikmaman lazim
Majeziiik majezikMerhaba arkadaşlar ben 1,5 ay önce namaza başladım.Eskiden de dua eder,oruç tutardım ancak 5 vakit namaz kılmıyordum,namaza başladığımdan beri tabiri caizse psikolojim çöktü.Çok hassas davranmaya başladım ise gitmeyip eve kapanmak istiyorum dışarı bile çıkmak istemiyorum markete bile gittiğimde günaha girdiğimi düşünüyor durduk yere ağlama krizlerine giriyorum,çevremdekiler sürekli geçmişimi hatırlatıp duruyorlar ben ki cicili bicili giyinip makyaj yapar konserlere giderdim,tatil beldelerine gider bikini mayo giyerdim insanlar burdan vurmaya çalışıyor bir yandan da onlara hak verip bunları düşündükçe çok ağlıyorum.Tesettürlü değilim aslında kapanmak istiyorum ama bir yandan da cesaretim yok yapamam acılırım gibime geliyor,açık olan insanlar ibadet etmezmiş gibi bir ön yargı var veya tüm kapalılar çok dindarmiş gibi,kapanmadan ibadetlerimin kabul olmayacagini düşünüyor kendi kendimi bitiriyorum,sosyal hayatım nerdeyse bitti,tv bile izlemez oldum,sürekli internette dini şeyler araştırıp kendi kendimi üzüyorum,bu psikolojiden nasıl çıkarım,benzer şeyler yaşayan var mı ?
Bende açıgım ve namaz kılıyorum.Öncelikle dinimiz kolaylıklar dinidir.Zorlaştırmayın.Çok yanlış ve gereksız düşünüyosunuz.Merhaba arkadaşlar ben 1,5 ay önce namaza başladım.Eskiden de dua eder,oruç tutardım ancak 5 vakit namaz kılmıyordum,namaza başladığımdan beri tabiri caizse psikolojim çöktü.Çok hassas davranmaya başladım ise gitmeyip eve kapanmak istiyorum dışarı bile çıkmak istemiyorum markete bile gittiğimde günaha girdiğimi düşünüyor durduk yere ağlama krizlerine giriyorum,çevremdekiler sürekli geçmişimi hatırlatıp duruyorlar ben ki cicili bicili giyinip makyaj yapar konserlere giderdim,tatil beldelerine gider bikini mayo giyerdim insanlar burdan vurmaya çalışıyor bir yandan da onlara hak verip bunları düşündükçe çok ağlıyorum.Tesettürlü değilim aslında kapanmak istiyorum ama bir yandan da cesaretim yok yapamam acılırım gibime geliyor,açık olan insanlar ibadet etmezmiş gibi bir ön yargı var veya tüm kapalılar çok dindarmiş gibi,kapanmadan ibadetlerimin kabul olmayacagini düşünüyor kendi kendimi bitiriyorum,sosyal hayatım nerdeyse bitti,tv bile izlemez oldum,sürekli internette dini şeyler araştırıp kendi kendimi üzüyorum,bu psikolojiden nasıl çıkarım,benzer şeyler yaşayan var mı ?