Tesettürlüler için uygun yüzme kursu

sirk123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
2
0
kızlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz,önerebileceğiniz tesettürlülere uygun bi yüzme kursu varmı?ben beylikdüzünde oturuyorum günlük gidip gelebileceğim bi yer varsa bildiğiniz önerebilirmisinz..şimdiden teşekkürleer:KK71:

kızlar istanbul avrupa yakasında bildiğiniz,önerebileceğiniz tesettürlülere uygun bi yüzme kursu varmı?ben beylikdüzünde oturuyorum günlük gidip gelebileceğim bi yer varsa bildiğiniz önerebilirmisinz..şimdiden teşekkürleer:KK71:

ben zeytinburnu kompleksinde yüzmeye gittim canım orda 13-14 yaşından sonra kızlar ve erkekler ayrı saatlerde yüzüyorlar. yani sadece kadınlar yüzüyorlar =) eğer öyle rahat olabilirsen gel yüz derim :KK70:

ben zeytinburnu kompleksinde yüzmeye gittim canım orda 13-14 yaşından sonra kızlar ve erkekler ayrı saatlerde yüzüyorlar. yani sadece kadınlar yüzüyorlar =) eğer öyle rahat olabilirsen gel yüz derim :KK70:

canm biz eltimle birlikte gitmek istiyoruz,yüzmek vucudu sıkılaştırıyo die de:KK3: bide canm zeytinburnunda ilgilenen bi hoca varmı yüzme öğreticek?

bende büyükçekmecede oturuyorum tesettürlüler için uygun bi havuz falan olursa bende ilgilenirim. mimarsinan kolejinde var havuz ama bayan saatleri yok sanırım. yalnızca hocanın söylediği sabah saatlerinde pek erkek olmadığı. belki izin verirlerse haşema ile yüzülebilir. hemen yanında da sauna vardı. ne güzel olur havuzdan sonra sauna :)

istanbul belediyesine bağlı sefaköy kapalı yüzme havuzu bayanlara özel seansları var, isteyen bayan hocalar eşliğinde yüzme öğreniyor isteyen orta kulvarlarda yüzüyor. fiyatları da çok yüksek değil. tavsiye ederim

X