- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Malesef, 2009 yılında böyle bişeyi duymamıstım fakat 2010 sezonundan itibaren bir çok otelde yasak olduğunu ögrendim yinede gitmeden telefon ile sorulabilir. Cok büyük otellerde villaya özel havuzlarda belki girilebilir ama bi yazlık parasını 1 hafta için dökmek gerekiyor
İşin saçma olan kısmı ise gelen arap turistlerin kıyafetle girmesi yada pis rusların dus almadan girmesi.. Görüntü denmiyor da hijyen deniyor.. Bu arada bu yasaklar havuz için deniz için değil bende şort bikini üstü ile giriyorum ama 1 haftada havuza 3 kere girmem denizi tercih ediyorum ne kdr temiz olursa olsun her yanım sivilce oluyo :)
Nasıl yani türklere haşema yasak ama araplara kıyafet serbest mi yani Ya böyle saçma şey olmaz arkadaş...Ben balayı oteli olarak cornelia deluxe oteli seçtim ama bakalım orda nasıl...Yine benim gideceğim otelin standardında başka bi otelde balayı yapan bi arkadaş orda her havuzda haşemanın serbest olduğunu söylemişti...İnşallah yoktur valla kavga ederim bu ne saçma bi ayrımcılık böyle..