• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kız sevinilmezmi yaa bahçeden bi çiçek koparıp verdiği zamna havalara uçuyorum yaaa isterse milyarlarla ölçülcek bi hediye alsın o bahçeden koparıp verdiği çiçeğin yanında herşey sıfır kalır inanki

ah aşkk :asigim::asigim:

sulugözüm olur tabi ama giysi istemiyorum.. parfüm alsamm olmaz onun kullandığı parfüm benim yarı maaşım kadar:dilcikar:
on41im netten baktım o fiyatlar yazıyordu.. ben hani dolaşmadan ayağıma gelsin istemiştim ama bunlarda resmen kazıklıyorlar adamıı:oklava:
şöyle makul bir hediye olabilir.. malum kriz benide vurduu:uhm:

sulugözüm olur tabi ama giysi istemiyorum.. parfüm alsamm olmaz onun kullandığı parfüm benim yarı maaşım kadar:dilcikar:
on41im netten baktım o fiyatlar yazıyordu.. ben hani dolaşmadan ayağıma gelsin istemiştim ama bunlarda resmen kazıklıyorlar adamıı:oklava:
şöyle makul bir hediye olabilir.. malum kriz benide vurduu:uhm:[/QUOilginç fikirler istermisin?

[QUfikirler istermisin?[/QUOTE]

olur canımm.. zaten ruhsuzsun der durur.. görsün yaratıcılığımıkaydirigubbakcemile3 kopyacı yaratıcılık gerçi amaaklinialirimsmile

canım bi tapu yaptırabilirsin aşk tapusu, ya da aşk üniversitesi diplaması resminizin olduğu bi tshirt resimli anahtarlıklar isim yazılı ayna

sulugözüm ben en iyisi kol düğmesi alayımaklinialirimsmile
yanınada dediğin gibi romantik bişeyler resimli filann:ecrin_bebek:

off aslında üşenmeyip yapsaydımm.. bana bir ajanda vermişti iki ay önce.. ben doğumgününe kadar her gün yaşadıklarımızı o ajandaya yazıcaktım.. aşk günlüğü:):) sonra doğumgününde hediyesiyle birlikte vericektimm...

gerçi geçen gün günlük muhabbeti açıldı tuttunmu hiç filan dedimm.. aşkım ne işim olur günlükle dedikaydirigubbakcemile3 aceba ben yaptığımdada öylemi düşünürdüüsempatiksalakcinni

canım gördüm siteyi inceliyorum bi yandan bende tşk ederimm.. orjinal fikirlr var sitede...boshayallersmile

aslında tutsaydın çok ii olrdu canım bende de var o ajandadan düğün hediyesi olarak vericem ona onun için tutumuştuum ne yaşadıysam anlattım hepsini o ajanda da ii kötü yaşadığım herşey var içinde

talya m , kriz seni vurduysa ben öleyim delikafadulden.. kara kara bi hediyeyi düşünüyorum bi fiyatları

nbr gizlaaaaaaaar :dance:
ay bak gene birileri ask mesk diyor haaa :oklava: :dilcikar:

kısss kaçç saattir alttan alttan bakıyon okeyi yenimi bıraktında slm atıyonn:dilcikar:
kumarcı ne olcekkkaydirigubbakcemile3

ahh sultanommm gün gelcek sen bahsetçen burda aşkımı buldum diyee:hulya:

on41im yaa maaşş alamıyoruz 3 aydır ... parça pinçik alıyoruz hepkaydirigubbakcemile3
hesabım kitabım şaştı vallakaydirigubbakcemile4 olmadı ben benimkine diyim kredi kartını kullanabilirmiyim diye isteyim verir hediyesinide onla alayımmsempatiksalakcinni

sulugözüm bir kaç gün tuttum sonra sıkıldımkaydirigubbakcemile3birde baktım bizim günlük hep kavgaları anlatıyor.. hahahahayy çocuğa tekrar hatırlatırmış gibii birde eline defteri vermiyim dedimm

kısss kaçç saattir alttan alttan bakıyon okeyi yenimi bıraktında slm atıyonn:dilcikar:
kumarcı ne olcekkkaydirigubbakcemile3

ahh sultanommm gün gelcek sen bahsetçen burda aşkımı buldum diyee:hulya:

amin aminnnnnnnnnnnnnn allahmi söyletiyor gizzzz :dance: :dance:
yok giz ne okeyi hahaah kumarci yaptiniz iyice beni :roflol:
gecmisi okudumda neler olmus abau didim kendi kendimeeee :1shok: ohaoldumsmile

hoşgeldin sultancım

hosbulduk guzucummmmm olumunekankayizsmile

canım valla benim günlükte pek iç açıcı değil ama olsun vericem yine de çünkü çoğu sayfada ona olan aşkımı anlattım her sayfada gözyaşlarımın ispatı var

Back
X