• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sözlümle tartışana kadar iyiydim fakat şuan kötüyüm.
Sinir ediyo bazen beni.
Kızlar sizde tartışıyomusunuz yaa...

mrb kızlar..
cimcimem biriciğim hakim yaka yapılabilir model kapatılsın diye.. ben cepken giymek istemeyenlere alternatif olur düşüncesiyle eklemiştimm.. yoksa benim bugünlerde abiye giyme durumu yokksempatiksalakcinni

Olbilir aslınd, ben bakıyorumda şimdiden bakmak ne kadar doğru bilmiyorum...

cimcime cim normaldir tartışmayan cift yoktur inan biz 7 aylık evliyiz hala da tartışırız biraz zaman gecsin bu sinirin yatışsın moralinde düzelir cnm

mrb kızlar..
cimcimem biriciğim hakim yaka yapılabilir model kapatılsın diye.. ben cepken giymek istemeyenlere alternatif olur düşüncesiyle eklemiştimm.. yoksa benim bugünlerde abiye giyme durumu yokksempatiksalakcinni

kristalim üzülme canım.. hatlar filan gitmiştir ondan ulaşamıyorsundur.. yada eğer açıksa bakmıyorsa.. tlf evde bırakıp dışarı çıkmıştır.. allah yardım etsin herbirine..

yok canım ulaştım ilk andan itibar konuşuyoruz da bir daha olur diye korkuyorum

sözlümle tartışana kadar iyiydim fakat şuan kötüyüm.
Sinir ediyo bazen beni.
Kızlar sizde tartışıyomusunuz yaa...

mrb kızlar..

Olbilir aslınd, ben bakıyorumda şimdiden bakmak ne kadar doğru bilmiyorum...

aaaaa cimcimem bilirsin biz hayatta tartışmayızzsempatiksalakcinni ne gerek var canım huzurla mutlulukla geçinip gitmek varken tartışmayakaydirigubbakcemile4

ya tatlım tabiki herkeste oluyordur tartışmıyoruz diyen yalan söyler:mymeka: önemli olan saygıyı aşmamak kötü sözler sarfetmemek... yoksa tartışmanında keyfi ayrı beaaa:utangac:

2941.bmp

2948.bmp

kızlar bu modellerde hoşuma gittii benim sizce nasıll... tesettüre uydurulabilir gibi

kristaltane cim ben de erzurumd a okudum hersene 6 veya eşdeğerde deprem olur muhakka bir kez sonrasında artçılar olur artçılar daha az şidette olur tabi
genelde köylerdeki toprak yapılar yıkılıyor malesef ben 4 sene okudum sadece bir kez köylere zarar verdi o da köylerde oldu:(
baksanıza şilide 9 a aykın oldu can kaybı az
bence canını sıkma daha şidddetli bişi olacağını sanmıyorm
merkezdemi oturuyorlar

kristall canım her an hepimiz risk altındayız ona bakarsan deprem ülkesinde yaşıyoruz sonuçta... allah sevdiklerimizi korusun.. dertlenme canım.. içini ferah tut

ay straplez görünce kuzenimin eşinin gelinliği aklıma geliyor, kapatmışlardı ama iğrenç olmuştu, resmen belliydi başka bir parçanın dikildiği...

ay straplez görünce kuzenimin eşinin gelinliği aklıma geliyor, kapatmışlardı ama iğrenç olmuştu, resmen belliydi başka bir parçanın dikildiği...

evet straplez dikilip sonrada kapatılınca belli oluyor malesef.. ama bu sadece fikir olucakk.. modaevi dikerken tesettür diye düşünüp uydurcak bu modele göre kolunu yakasınıı.. yani şöylekii straplez şeklinde dikip kapatmıycak tatlım.. ilk baştan tesettür diye düşünüp çıkarcak kalıbını felann... ayyyyy anlatabildimmi yaa:utangac:

ya hergün ya o yada ben msj atarım özledim diye.
Bugünde ben attım, oda yazmışki "bende özlediğim ama derse yoğunlaştığım için boş kaldığım anlarda aklıma geliyorsun"
Ay bunu belirtmesine sinir oldum, sanki ben ondan her dk. msj bekliyomuşum konumuna düştüm, bunu yazacağına cvp vermemesini tercih ederdim

Back
X