• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

biricik yeni uyandım sersem tavuk gibiyim ya banada dua et kız yarın
ne diye edeyim iste bakem:1ninca:
olsun anacığın kız kıza buluşmaya izin vermez mi
son çare o da gelsin buluşmaya:hulya:
dışarda buluşmak sorun olursa bana gelirsiniz
misafir olun gelin bana börekler açayım size kaydirigubbakcemile3

ayy cnm çok iyisin gerçekten ama benim arkadaş çevremde pek yok hep annemleyim seninle tanışmayı gerçekten çok isterdim
belkim evlenirsem sen bana gelirsin pasta börekler yaparım:kedi:olumunekankayizsmile

deki tubacık sevdiceğine kavuşsun safa okulunu biran önce bitirsin babası hemen versin kaynanasıyla çok iyi anlaşsın hanımkcık bi gelin olsun kimseye çirkeflik yapmasın çoook sabırlı olsun sabahları erken kalksın eşarbını hemencik ypsın devamsızlıktan kalmasın

annem görmnedim ya gözümü zor açıorum yeni kalktım merhaba canım nasılsın yerim seni benopuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın?
oh ne güzel yatıyorsun kaç gündür ben sabahın 7sinde kalkıyorum istersem kalkmiyim annem başımda bağırıyor kalk diye:oklava:

deki tubacık sevdiceğine kavuşsun safa okulunu biran önce bitirsin babası hemen versin kaynanasıyla çok iyi anlaşsın hanımkcık bi gelin olsun kimseye çirkeflik yapmasın çoook sabırlı olsun sabahları erken kalksın eşarbını hemencik ypsın devamsızlıktan kalmasın

oooooo çok şey istiyosun alsanaalsanasmile

ben de sarışın yeşil gözlüyüm
ama bulgarlara daha çok benzerim vücut yapım zayıf da olsam iridir
uzun boyluyum falan filan işte :)
yoksa sen benim ablam mısın:roflol: :roflol: :roflol:ama ben fazla uzun değilim 1*60 cık:kedi:

ben seni hiç görmedim cnm eklesene bi foto:1ninca:
hoşgeldin sanat hoşgeldin tbsf
bende avrupada oturuyorum
neresi cnm yaz silersinbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

yuh en fazla iki tane seç içinden temizle öyle getir:mymeka:

foto eklemiyorum cnm ben ya
eklemiştim daha önce de yüzümü karalıyorum
neyse kızlar çok konuşmayın ben hemen bişeyler atıştırıp geliyorum=)

hoşgeldin uykucu amma miskin çıktın sen de he
sabah kalkmaz öğlen yine yatar:oklava:

yaa psikolojim bozuk ya safa gelcekti martta herşeyi ayarladık uygun bilet bulduk derken o gün bizim bi akrabanın düğünü çıktı allahtan erken hatırladım bilet almadan başka yakın tarihte bize uymuyo okul falan :asigim::a015:

ne diye edeyim iste bakem:1ninca:

ayy cnm çok iyisin gerçekten ama benim arkadaş çevremde pek yok hep annemleyim seninle tanışmayı gerçekten çok isterdim
belkim evlenirsem sen bana gelirsin pasta börekler yaparım:kedi:olumunekankayizsmile

evlenmeden izin yok mu sana :((
napabilirim seni dışarı çıkarabilmek için
sözlünden sonra ben geliyim anandan istiyim seni vermez miboshayallersmile
annenin biricik kızısın kıymetlisisin madem gözüm gibi bakarım sana

Back