Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

aminnn çok üzülüyorum yhaa binbir zorluklarla kuruyorlar yuvalarını sonrada tek celseyle boşann... teyzemin oğlu boşandıı içim acıdı resmen allahım yaşatmasın hiçkimseye yhaa

amin canım yaa.. bizim akrabalrdan da var boşanan. Allah hiçbirimizin yuvasından huzuru ,mutluluğu eksik etmesin inş. huzur olmayınca evlilik yürümüyo

ceylan ım,sende mi dertlisin :teselli:

evet canım sevgilimden yana bi derdim yok sadece ona bişey olmasından korkyorum:gitme:
cunku hayatta hep sevdiklerimi kaybettim hic mutlu olamadım mutluluğu onda yakaladım onuda kaybetmekten korkyorum:gitme::gitme::gitme:

viyyyyy aklinialirimsmile aklinialirimsmile

haklisin canim yaaa yapcak bisi yok, rabbim bilir dogru zaman nezaman diye :1rolleyes:
evet canım.... Allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın inş. :1hug:
canım siz evlenirsiniz gibi gelio ban şuan 6.hissim kuvvetlidir içime sinmeyen ç,iftler hep ayrıldı bugüne kadar hayırlısı olsun canım

oyyyyyyy sağol kız.. inş canım hayırlısı olsun bakalım

allah bozmasın ceylan91 korkma bitanem ya olumlu şeyler düşün üç günlük dünya değmez ağlamaya

evet canım sevgilimden yana bi derdim yok sadece ona bişey olmasından korkyorum:gitme:
cunku hayatta hep sevdiklerimi kaybettim hic mutlu olamadım mutluluğu onda yakaladım onuda kaybetmekten korkyorum:gitme::gitme::gitme:

canım benim yaaa :teselli:..yaşadıklarından yola çıkarak bu acının devam etmesini bekleme.. böyle düşünmekle kendini mutsuz edersin. yaşadığın günlerin,sevdiğinin ve sevginin tadını çıkar,şükret ve dua et... he bide hep mutlu ol =) Allah seni sevdiklerinden ayırmasın

bugün de amma dua ettik hee kaydirigubbakcemile3 hepsi kabul olsun inş. opuyorumnanaktan

allah bozmasın ceylan91 korkma bitanem ya olumlu şeyler düşün üç günlük dünya değmez ağlamaya

öyle be guzelim değmez tabi Allahım ağlatmasın.
bende 1 aya kapanyorum canım yeni kapanmış biri olarak duygularını alayımCADIARZU

ya kızlar ben yarın negiycem hiç umrunuzdamı ya sabahın 8inde kalkıo bu kızcağaz zaten yeni kapanmış hiiiççç

diner artık inşallah gozyaslarım Allahım bugunumu aratmasın:Saruboceq:

bakk amaa sevdiceğinlede arann iyiymişş neden bu karamsarlıkk...böyle şeyleri düşünüp yıpratma kendinii..

diner artık inşallah gozyaslarım Allahım bugunumu aratmasın:Saruboceq:

asıll olayy bu varyaa gününe şükretçeksinn... dün geçtii yarına çıkacağımız belli değill.. yaşadığımız bir tek bugün var... onada şükrediceksin bitanem opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…