- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.181
aminnn çok üzülüyorum yhaa binbir zorluklarla kuruyorlar yuvalarını sonrada tek celseyle boşann... teyzemin oğlu boşandıı içim acıdı resmen allahım yaşatmasın hiçkimseye yhaa
ceylan ım,sende mi dertlisin :teselli:
anammm ilkin ve sonuun olur o zamann inşallahhhhhhboshayallersmile
ceylan91 neyin var can
evet canım.... Allah kadir kıymet bilenlerle karşılaştırsın inş. :1hug:viyyyyy aklinialirimsmile aklinialirimsmile
haklisin canim yaaa yapcak bisi yok, rabbim bilir dogru zaman nezaman diye :1rolleyes:
canım siz evlenirsiniz gibi gelio ban şuan 6.hissim kuvvetlidir içime sinmeyen ç,iftler hep ayrıldı bugüne kadar hayırlısı olsun canım
evet canım sevgilimden yana bi derdim yok sadece ona bişey olmasından korkyorum:gitme:
cunku hayatta hep sevdiklerimi kaybettim hic mutlu olamadım mutluluğu onda yakaladım onuda kaybetmekten korkyorum:gitme::gitme::gitme:
allah bozmasın ceylan91 korkma bitanem ya olumlu şeyler düşün üç günlük dünya değmez ağlamaya
bence evlenmeliyiz hemde bu sene ah lelelelleleeleyley
öyle be guzelim değmez tabi Allahım ağlatmasın.
bende 1 aya kapanyorum canım yeni kapanmış biri olarak duygularını alayımCADIARZU
canım benim yaaa :teselli:..yaşadıklarından yola çıkarak bu acının devam etmesini bekleme.. böyle düşünmekle kendini mutsuz edersin. yaşadığın günlerin,sevdiğinin ve sevginin tadını çıkar,şükret ve dua et... he bide hep mutlu ol =) Allah seni sevdiklerinden ayırmasın
bugün de amma dua ettik hee kaydirigubbakcemile3 hepsi kabul olsun inş. opuyorumnanaktan
evet canım sevgilimden yana bi derdim yok sadece ona bişey olmasından korkyorum:gitme:
cunku hayatta hep sevdiklerimi kaybettim hic mutlu olamadım mutluluğu onda yakaladım onuda kaybetmekten korkyorum:gitme::gitme::gitme:
diner artık inşallah gozyaslarım Allahım bugunumu aratmasın:Saruboceq:
önemli olan karar vermek gerisi kolay alışırsın hep destek tam destek bebeğim hayrlı olsun
bizde evlenmeeliyiz,mümkünse seneyeeeee dırırım sositososito
bakk amaa sevdiceğinlede arann iyiymişş neden bu karamsarlıkk...böyle şeyleri düşünüp yıpratma kendinii..
diner artık inşallah gozyaslarım Allahım bugunumu aratmasın:Saruboceq:
hahahayyyy kızlarr madem evleniyorsunuzz tutuşun halayaa:teytey::teytey::teytey::teytey:
azcıkında göbekk ohhhh:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?