Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

misafirlere kapatırlarmı kibilmiyorumkismile
ama cnm evlilik bölümünde olsun diye düşündüm düşündüm bu başlık çıktı başka bulamadım:çok üzgünüm:

bugun ne giydin topiğini kapadılar ne bilem kapamazlarmı acebabilmiyorumkismile

talyacım anam bana o kadar çeyiz etmişki değil kızım torunumu bile idame eder :hulya:

ama yapmayınca guzel olmıcak gibi geliyo napıcambilmiyorumkismile

efet ebrucum ediyoruz işte ama küs uyumuyoruz sabah edip gece mutlaka barışıyoruzolumunekankayizsmile

yha bide kızlar ben topuz yapmayınca başörtünün önüde düzgün olmuyor...sönük duruyor:sinifsinif:

anamm biraz gelinlik modeli ekleyin dicektim, nette hiç güzel modeller yok...
Şincik evli bayanlara iş düşüyor bu konuda, sohbete böylece orta olabilirler.
Hemde evlilikteki tecrübelerinden biraz bahsetsinler olmazmı?

bugun ne giydin topiğini kapadılar ne bilem kapamazlarmı acebabilmiyorumkismile

talyacım anam bana o kadar çeyiz etmişki değil kızım torunumu bile idame eder :hulya:
yaa cnm bizbizeyken ekleriz fotoları sonra sileriz yasak ama napalım:1ninca:
ya benim saçlar çok uzun, eşarp dolamasam bile düzgün oluyor..
canım saçın çok uzunsa düzgün olur benimki ne kısa ne çok uzunsengözlerimebaksanab
ama yapmayınca guzel olmıcak gibi geliyo napıcambilmiyorumkismile
accık yap cnm o zaman
bencede ya buraya saldırmazlar heralde.
baya var tatlım ya ahh sevgilim kpss yi bi kazansa olcakta cok guzel:gitme:

amaan burayada ne diye saldırcaklar yahu

bencede ya buraya saldırmazlar heralde.
baya var tatlım ya ahh sevgilim kpss yi bi kazansa olcakta cok guzel:gitme:

kızlar yha hiç birinizin durumu benden vahim olamaz.. adam nisanda 31 yaşında olucak.. ailesi baskı yapıyor gidelim diye annem vermem diyoreyvahedigeldismileen sonunda alcam boşhçamı kaçıcam:jeyyar:

evet ya eklesinler sırf guzel modeller yok diye evlenince kapancam bile diyodum ne cahilmişim:umursamaz:

benimde uzun aslında deniyem bakam ben nasıl tokayla tutturyosun canım

tokayla değil kafamın üst kısmında lastikle topluyorum, sonra bir yazma takıyorum üstünede bone, bazende iki taraftan örüyorum, tokayla kafamın üstüne topluyorum, sonra eşarp sarıyorum o şekilde bağlıyorum, bu şekilde saçlarım karışmıyor birbirine

yha bide kızlar ben topuz yapmayınca başörtünün önüde düzgün olmuyor...sönük duruyor:sinifsinif:
benimkide topuzsuz güzel olmuyo yapmamaya çalışıyorum ama yok-tatlicadiarzu-
süpersin cimcime şampu ve ebru şahin haydi bakalım anlatın tecrübelerinizi paylaşınaklinialirimsmile
öğretin bana napıcam Peygamber efendimizde lanetliyomuş.ooofff napıcammafoldumben

bilmem ki:1ninca:

kızlar yha hiç birinizin durumu benden vahim olamaz.. adam nisanda 31 yaşında olucak.. ailesi baskı yapıyor gidelim diye annem vermem diyoreyvahedigeldismileen sonunda alcam boşhçamı kaçıcam:jeyyar:

benimkide 26 yaşinda ailesi söz yapalım tutturdu benimkiler kucuksun diyo kucuk abim desen onun haberi yok olsa olay cıkartır kucuk abim dediğime bakmayın 30 yaşinda:çok üzgünüm:cok zor ya evlendiğimiz gunleri gorcezmi acep talyamkafamçokkarıştı

bu topuz için birde kirpi ipten toka örüp takıyorlar.. topuz yapmıyorlar kısa saçlılar onu takıyorlar...

kızlar ben birde eşarplarımın katlama kısmını sabunlayıp ütülüyorum.. hani dantel kolalarlarya öyle sert oluyor.. ve hiç bozulmuyor çokta kolay yapılıyor..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…