- Konu Sahibi MissBiricik
-
misafirlere kapatırlarmı kibilmiyorumkismile
ama cnm evlilik bölümünde olsun diye düşündüm düşündüm bu başlık çıktı başka bulamadım:çok üzgünüm:
yok cnm en iyisi burasıkadınlar hamamı bolumune taşıtalım konuyu ozman misafirler goremez
çıkmaz ayın beşi:roflol: :roflol: :roflol:kızlar düğün tarihleri bellimi?
ama evliliğe 3 sene var daha siz benden once gidersinizaklinialirimsmile
evlilerde sohbet ediyo yaa sizde nerde oldunuza fazla bakmayın yahu:jeyyar:
biliyorum cnm mülayim sakinsin ama noluyosa kavga üstüne kavga nazar var sizde:roflol:
canım topuz yapanları peygamber efendimiz lanetliyomuş ama nefsimize uyup yapıyoruz iştebilmiyorumkismilebende küçük bi topuz yapıyorum ince bi başörtü doluyorum üstünede bone:1ninca:
yok cnm en iyisi burası
çıkmaz ayın beşi:roflol: :roflol: :roflol:
baya varmışsempatiksalakcinni
ya benim saçlar çok uzun, eşarp dolamasam bile düzgün oluyor..
yaa cnm bizbizeyken ekleriz fotoları sonra sileriz yasak ama napalım:1ninca:bugun ne giydin topiğini kapadılar ne bilem kapamazlarmı acebabilmiyorumkismile
talyacım anam bana o kadar çeyiz etmişki değil kızım torunumu bile idame eder :hulya:
canım saçın çok uzunsa düzgün olur benimki ne kısa ne çok uzunsengözlerimebaksanabya benim saçlar çok uzun, eşarp dolamasam bile düzgün oluyor..
accık yap cnm o zamanama yapmayınca guzel olmıcak gibi geliyo napıcambilmiyorumkismile
bencede ya buraya saldırmazlar heralde.
baya var tatlım ya ahh sevgilim kpss yi bi kazansa olcakta cok guzel:gitme:
yha bide kızlar ben topuz yapmayınca başörtünün önüde düzgün olmuyor...sönük duruyor:sinifsinif:
bencede ya buraya saldırmazlar heralde.
baya var tatlım ya ahh sevgilim kpss yi bi kazansa olcakta cok guzel:gitme:
anamm biraz gelinlik modeli ekleyin dicektim, nette hiç güzel modeller yok...
Şincik evli bayanlara iş düşüyor bu konuda, sohbete böylece orta olabilirler.
Hemde evlilikteki tecrübelerinden biraz bahsetsinler olmazmı?
benimde uzun aslında deniyem bakam ben nasıl tokayla tutturyosun canım
benimkide topuzsuz güzel olmuyo yapmamaya çalışıyorum ama yok-tatlicadiarzu-yha bide kızlar ben topuz yapmayınca başörtünün önüde düzgün olmuyor...sönük duruyor:sinifsinif:
süpersin cimcime şampu ve ebru şahin haydi bakalım anlatın tecrübelerinizi paylaşınaklinialirimsmileanamm biraz gelinlik modeli ekleyin dicektim, nette hiç güzel modeller yok...
Şincik evli bayanlara iş düşüyor bu konuda, sohbete böylece orta olabilirler.
Hemde evlilikteki tecrübelerinden biraz bahsetsinler olmazmı?
öğretin bana napıcam Peygamber efendimizde lanetliyomuş.ooofff napıcammafoldumben
kızlar yha hiç birinizin durumu benden vahim olamaz.. adam nisanda 31 yaşında olucak.. ailesi baskı yapıyor gidelim diye annem vermem diyoreyvahedigeldismileen sonunda alcam boşhçamı kaçıcam:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?