• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ceylan91 diğer diyor sen yurdışında filanmısın yoksa.. eşarpta bulamıyorum diyince??

yok canım su anda ankaradyım ama zevkime gore bulamıyorum cicekli bocekli bi eşarp istemiyorum ben nikoncanın vardıya oyle bi eşarp istiyorum.
haftaya eskişehire gidicem buraya misafirliğe gelmiştim orda bulurum belki
zaten erken kapanmamda bu vesileyle oldu bilmiyorum duydunuzmu 2-3 gun once bi deprem oldu burda ve o an ölürsem Allahımın karsısına hangi yuzle cıkıcağimi dusundum.
ve bende hemen kapanmaya karar verdim

yok canım su anda ankaradyım ama zevkime gore bulamıyorum cicekli bocekli bi eşarp istemiyorum ben nikoncanın vardıya oyle bi eşarp istiyorum.
haftaya eskişehire gidicem buraya misafirliğe gelmiştim orda bulurum belki
zaten erken kapanmamda bu vesileyle oldu bilmiyorum duydunuzmu 2-3 gun once bi deprem oldu burda ve o an ölürsem Allahımın karsısına hangi yuzle cıkıcağimi dusundum.
ve bende hemen kapanmaya karar verdim

herşeye bi sebep vardır canım sen en hayırlı olanı yapmaya çalışıyosun şu an Rabbim yardımcın olsun

herşeye bi sebep vardır canım sen en hayırlı olanı yapmaya çalışıyosun şu an Rabbim yardımcın olsun

evet canım bu aralar gercekten bana ağır gelen kaldırmakta zorlandığım seyler oldu ama o vesilerle ankaraya geldim ve ummadiğim bi anda kapanmaya karar verdim demek bunlardada varmış bi hayır

he şöyle şampu sayemizde döncen eski günlerinekaydirigubbakcemile2

cimcime doğum günün kutlu olsun canım..

ceylancım bulursun inşallah zevkine göre eşarp... bende sohbetlerden etkilenip kapanmıştım herşeye bir vesile var ... ama sen gerçekten istemesen bırak deprem olması allah korusun enkazda kalsanda geçmezdi aklından bu düşünce.. o yüzden hiç korkma açılırım diye.. sen gerçekten istiyorsunki getiriyorsun aklına:icecream:

sen çok duygusalsın bugüün:teselli:takma canım yaa bi doğum günü kutlamadı diye katil olmaya değer mii:roflol: :roflol: :roflol:

değer değeeer. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir! :oklava:

cimcime doğum gunun kutlu olsuna.s

saolun kızlaar... olumunekankayizsmile

hahahayy hakkatten benimki doğum günümü kutladı sevgililer gününü kutlamadı:sm_cool:
git vur:roflol: :roflol: :roflol:en son ne zaman kavga ettiniz
değer değeeer. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir! :oklava:

kötek gene iyide sen öldürcem diyon bak dayanamadın köteğe indin birazdanda unutursun:roflol:

he şöyle şampu sayemizde döncen eski günlerinekaydirigubbakcemile2

ceylancım bulursun inşallah zevkine göre eşarp... bende sohbetlerden etkilenip kapanmıştım herşeye bir vesile var ... ama sen gerçekten istemesen bırak deprem olması allah korusun enkazda kalsanda geçmezdi aklından bu düşünce.. o yüzden hiç korkma açılırım diye.. sen gerçekten istiyorsunki getiriyorsun aklına:icecream:

eevet canım gercekten istiyorum bunu acılmıcam inşallah:Saruboceq:
öyle cnm herşeyde bi hayır vardır
ee anlat cnm nişan söz flan var mı
bu yaz yada gelicek yaz sozlenicem canımboshayallersmile

yine yeni yine yeni yine yeni yine yenideeennn bir tooppiikkkkkkkalkisalkisalkis kaç oldu sayamadım helal olsun bizekaydirigubbakcemile3 başlıkta tesettür kelimesi kullanmasaydınız yine bari yaa kapalı tesettür eşarp kelimeleri olunca ömrü çok uzun sürmüyor bizim kadar ordan oraya sürülen başka grup varmıdır acabaguclubacismile

eccemin actıgı resim paylaşılan bi topik vardı ona ne oldu kızlar biri bana söyleyebülürmüüübilmiyorumkismile

yok yavru amaç toplanmak ayy ben seni hiç tek bırakır mıyımolumunekankayizsmile
ayy yeniden toplandığımızı görünce sevindim yhaa:lepi:

hee yaa iyi olmus toplandigimizz kizz.. ben bi kac gun yoktum zaten abimin dugunu vardii... eee abimde damat olduguna gore artik tufegin agzinda ben varim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 sira bende haydi bagalim sonum hayir olsunn:lepi:

Back