- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.161
geldim daldım canım
mevzular derin galiba aşk meşk meseleleri
ah ah ben napem iyice paronayak oldum ya sevgilime bişe olursa ya bana bişe olursa ya evlenemezsek diye kurup kurup ağliyorum psikolojim bozuldu:gitme:
sen ne okudun sevgilin ne mezunu ne iş yapıo nereli ve memleketler:roflol:hemen bi yorum çekiyim sitarenin görevi devr alıyım kocayı gördü bizi unuttu ben sormammı kız sana
kızzz eski sevgili deme benim bundan önceki benden ayrıldı 1 ay sonra nişanlandııı öküzzz sempatiksalakcinni
nerde calişyosun canım kapalı iş bulmak kolay mıgamyoncuiremsu
eski sevgili derken eski bayramlar anlamında söledim benim hiç eski sevgilim olmadı nihaaa roflol
yazıkkk tatlım düşünme okadarda yhaaboshayallersmile
bilgi yönetimi-işletme mezunuyum canım.. oda bankacı. ailesi bandırmada,kendisi ist. da..ben izmitte
hadi bak bi falıma ne zaman olacak bu iş delikafadulden
sonunda gercek aşkı bulursun canım:asigim:
kızz hayırlıysa ileri hayırsızsa gerii... hepimiz içinn... fala kaldıysak yandıkkaydirigubbakcemile3
elimde değil cunku hayatta hep sevdiklerimi teker teker kaybettim:gitme:
benim için kolay olduuu... çünkü ablamda aynı yerde çalışıyordu... hiç sorun yaşamadım yanii
sultan ım,Almanya da bizim çok akraba var.. orda olsam bu yalnızlığa müdahale ederdim vallahi :jeyyar:
ama hayatta herşey kısmet canım.. bu söz benim hayat felsefemdir..sende buna inan
canım benim böyle düşünerek yenemezsinki bu korkularını... rabbim farklı farklı sınıyor herbirimizi malesef çoğu zamanda sevdiklerimizle... ama iyi düşün iyi olsunnyerimseniben
bilgi yönetimi-işletme mezunuyum canım.. oda bankacı. ailesi bandırmada,kendisi ist. da..ben izmitte
hadi bak bi falıma ne zaman olacak bu iş delikafadulden
insallah canim :çok üzgünüm: rabbim görüyor biliyor beni
işimiz şaka talya m.. hayırlısı ,lafını dilimden hiç düşürmem.. hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inş. opuyorumnanaktan
canım siz evlenirsiniz gibi gelio ban şuan 6.hissim kuvvetlidir içime sinmeyen ç,iftler hep ayrıldı bugüne kadar hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?