- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.141
canım gelen gelene zaten.. söylüyorum. niye geliyolar,gelmeyin desenize diyo.. konuyu açar diye bekliyorum yok.. ben desem koca meraklısı gibi olucam. öyle yani :bbo:birazcık odun da kendisi
noldu canım yaranı deşmek gibi olmasında
slm arkadaşlar beni de aranıza alın...
selam kızlar sohbet koyu galibazemuszemus
aaay olsun deki bak çok ii bi kısmet çıktı ailem nie istemiosun kimseyi die diretio beni ele gün erezil ettin ne bu lan senimi bekleyip durcam ne ayaksın de böyle sevgili hayatıda çok zor be
hoşgeldin canımmmmm
talya m kızım hızınıza yetişilmiyo bi durun yahu :roflol:
yeni tanisiyordum birisiyle, baska sehirde oturuyodu, buraya gelcekti görüsmek icin, geldi 5 dakka durdu geri gitti,bidahada ne haber var ne bisey aman bosver unutmak istiyorum baskada bisi istemiyorum, zaten yeni tanismistik daha,cok yaralar acmadi bende yani :çok üzgünüm:
slm canim hosgeldin aramiza tanit bakam kendini aklinialirimsmile
bi kızı on kişi ister bi kişi alır gelmeyin denirmi de ben ailemle konuşuyorum beni rezil etme adam ol geliosan gel yoksa ben başkasına varıom aha bi mühendis buldum de:roflol:
on41 sen görücüleri geri çevirme baktın bu senin delünün gelceği yok he de birine:ecrin_bebek:
bi kızı on kişi ister bi kişi alır gelmeyin denirmi de ben ailemle konuşuyorum beni rezil etme adam ol geliosan gel yoksa ben başkasına varıom aha bi mühendis buldum de:roflol:
hosbulduk canım
bencede ya hızınıza yetişemiyorum
ay hastaya bak odun o seni taşıyamıyacağını anlamış haddini bilmiş boşver oooh sultan bekar bekar yaşa hayatını oooohhh
ceylancım mrb tatlım hoşgeldinn... sohbet koyuu dal biyerdenzemuszemus
aaah ah nerde eski sevgililerboshayallersmile iki dane mesajla gönlümü alabilceğini sandı kereste nah cevap veririm
kız mühendisleri geç,kimler geldi valla bende şok oldum..bunla çıkalı beri kapımız aşındı :lepi: ya da okulu bitirdiğime denk geldi artık bilmiyorum..ne diyim hayırlısı artık... çok yoruldum vallahi ben
öle diyonda yanlizlik insanin canina yetiyo bi zamandan sonra
en son sevgilimden ayrilali 2 sene olcak nerdeyse :çok üzgünüm:
kızzlarr ben hep böyleyimm işe bir açılıyorum pirrr açılıyorumm... işyerinde patron korkusu frenliyorda burda tutabilene aşk olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?