Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

canım gelen gelene zaten.. söylüyorum. niye geliyolar,gelmeyin desenize diyo.. konuyu açar diye bekliyorum yok.. ben desem koca meraklısı gibi olucam. öyle yani :bbo:birazcık odun da kendisi

aaay olsun deki bak çok ii bi kısmet çıktı ailem nie istemiosun kimseyi die diretio beni ele gün erezil ettin ne bu lan senimi bekleyip durcam ne ayaksın de böyle sevgili hayatıda çok zor be

noldu canım yaranı deşmek gibi olmasında

yeni tanisiyordum birisiyle, baska sehirde oturuyodu, buraya gelcekti görüsmek icin, geldi 5 dakka durdu geri gitti,bidahada ne haber var ne bisey aman bosver unutmak istiyorum baskada bisi istemiyorum, zaten yeni tanismistik daha,cok yaralar acmadi bende yani :çok üzgünüm:

slm arkadaşlar beni de aranıza alın...

slm canim hosgeldin aramiza tanit bakam kendini aklinialirimsmile

on41 sen görücüleri geri çevirme baktın bu senin delünün gelceği yok he de birine:ecrin_bebek:

bi kızı on kişi ister bi kişi alır gelmeyin denirmi de ben ailemle konuşuyorum beni rezil etme adam ol geliosan gel yoksa ben başkasına varıom aha bi mühendis buldum de:roflol:

aaay olsun deki bak çok ii bi kısmet çıktı ailem nie istemiosun kimseyi die diretio beni ele gün erezil ettin ne bu lan senimi bekleyip durcam ne ayaksın de böyle sevgili hayatıda çok zor be

:roflol: diyom canım arada da aileler bizi bildiği için ailemi araya sokamıyorum.. annesi çok önemli onun için. sağlığını çok düşünüyo..bide evhamlı zaten..of nerden buldum bilmem ki :bbo:

ay hastaya bak odun o seni taşıyamıyacağını anlamış haddini bilmiş boşver oooh sultan bekar bekar yaşa hayatını oooohhh

bi kızı on kişi ister bi kişi alır gelmeyin denirmi de ben ailemle konuşuyorum beni rezil etme adam ol geliosan gel yoksa ben başkasına varıom aha bi mühendis buldum de:roflol:

waaaooowwwwwwwwwww hemde mühendiss... abartmayalım tatlımmzemuszemusbu mühendis doktor muhabbetii fazla pembe bir yalan olur... eli ayağı düzgün işi gücü olan biri desinkaydirigubbakcemile3

on41 sen görücüleri geri çevirme baktın bu senin delünün gelceği yok he de birine:ecrin_bebek:

kız mühendisleri geç,kimler geldi valla bende şok oldum..bunla çıkalı beri kapımız aşındı :lepi: ya da okulu bitirdiğime denk geldi artık bilmiyorum..ne diyim hayırlısı artık... çok yoruldum vallahi ben

aaah ah nerde eski sevgililerboshayallersmile iki dane mesajla gönlümü alabilceğini sandı kereste nah cevap veririm

ceylancım mrb tatlım hoşgeldinn... sohbet koyuu dal biyerdenzemuszemus

geldim daldım canım
mevzular derin galiba aşk meşk meseleleri
ah ah ben napem iyice paronayak oldum ya sevgilime bişe olursa ya bana bişe olursa ya evlenemezsek diye kurup kurup ağliyorum psikolojim bozuldu:gitme:

aaah ah nerde eski sevgililerboshayallersmile iki dane mesajla gönlümü alabilceğini sandı kereste nah cevap veririm

kızzz eski sevgili deme benim bundan önceki benden ayrıldı 1 ay sonra nişanlandııı öküzzz sempatiksalakcinni

sen ne okudun sevgilin ne mezunu ne iş yapıo nereli ve memleketler:roflol:hemen bi yorum çekiyim sitarenin görevi devr alıyım kocayı gördü bizi unuttu ben sormammı kız sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…