Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

aman yolu açık olsun. oduncuğu ormanlarda kurtlar kuşlar yesin boşver canım..:sm_cool: senin gibi bi güzelliği haketmiyodu zaten:dilcikar:

aynen öyle bacim valla, bulsun simdi o 90 60 90 birinide o seytsin onun agzina iyi bi, benim gibisini cok arar o ... valla allahtan tek dilegim bana bu yaptigi icin cok pisman olsunkötükedihüso

sendemi ya sendemi annem kırık kalpler kulubü gibi olduk

valla bacim ne sen sooor ne ben söylimm, benim bu basima gelen pismis tavugun basina gelmedi, :roflol::roflol::roflol:

yok kızz hakkını yemiyimm.. benimkii özellikle kavga sırasında msjları sıralıyor... hayatta susmazgerçi msja 2 dakkadan geç cvp versin başlıyorum hemen sorguyaa...:umursamaz:aklinialirimsmile

seni istemeyemi gelcekler canım

şubatta tanışmaya geliceklerdi canım da, erteleme huyu var galiba bunlarda.. habire ertelendi.. mart diyoruz da bakalım.. annesi havalar düzelsin demiş. nolucak bilmem. uzadıkça cıvığı çıkıyo işin. annesinin dizlerine de platin takıldı.. yürümekte güçlük çekiyomuş. gerçi arabayla gelinicek ama o,bu diye erteleniyo bakalım :uhm:

noldu canım yaranı deşmek gibi olmasında

deki bak beni istemeye geliolar falan filan yapalım bi dönem ha benim kafa iyi basar bu işlere sana bi plan çekelimmi

naıl ya şu kaza işi ne anlat bana okuyamadım:roflol:

kız benimkii bana kızdığında arabayı deli gibi kullanıyor sonrada kaza yapıyoruzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2arabanın turbosunu yaktı bikerede suçuda bana attı gene... sen kızdırdın hızlı sürdüm diyee... bu akşamda gene kızdı ama çarpmadık biyerlere eve gelince msj attım öldüremedin bu akşam eni diye... sabah ola hayrola dedi yani sabah bidaha deniycekti zaarr ama barıştıkta kurtardım canımı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

deki bak beni istemeye geliolar falan filan yapalım bi dönem ha benim kafa iyi basar bu işlere sana bi plan çekelimmi

canım gelen gelene zaten.. söylüyorum. niye geliyolar,gelmeyin desenize diyo.. konuyu açar diye bekliyorum yok.. ben desem koca meraklısı gibi olucam. öyle yani :bbo:birazcık odun da kendisi

aman diyim arabada ağzını açma he koçum de koçum inince ayakkabıyı fırlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…