Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Aman aman Allah bozmasın kaynvaldenle aranı sırnaşık şey
iyi geceler zarifecikkk :gitme:

bu arada burdan biricikime sesleniyorummhihoyyyt

dooooooooon dayanamiyorum artiiiikk.... dooooon bu ne cok yanlizlikkk...cik geeeeeeel ne olursun apaaaansizz hadi dooon hadi dooon hadi dooon yalansizzzzz :):asigim:

mustafa ceceli- don.. biricigim benden sana gelsin !!!! a.s.

slm kızlaar ben geldim.
Dün tatildi işlerim ancak bitti.
Oyy yoruldum, kızlaar nişan tarihim 1 hafta önceye alındı, sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
Bi dolu telaşımız var (

sultancm çalışıyorm bi yandan kpss için dersaneye gidiyorum nolsun koşuşturmaca sende yoğunsun benim gibi anlaşılan başka bişeler yokmu:jeyyar: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sanatcım nolsun koşuşturuyom anlattığım gibi opuyorumnanaktan sen nasılsın iyimisin durumlar nasıl

sanatcım nolsun koşuşturuyom anlattığım gibi opuyorumnanaktan sen nasılsın iyimisin durumlar nasıl

işte canım sınavlar okul falan uğraşıyorum.1 aydan az kaldı okulların kapanmasına:lepi:
yeni bir yıla başlayacağız lise bitecek hayırlısıyla kazansak üniversiteyi işte bi de sağlığım düzelse çok iyi olacak ama sağlığım hala düzelmedi olsun buna da şükür

sultancm çalışıyorm bi yandan kpss için dersaneye gidiyorum nolsun koşuşturmaca sende yoğunsun benim gibi anlaşılan başka bişeler yokmu:jeyyar: opuyorumnanaktan

yok sekerim ya baska nolabilirki bizde kafamçokkarıştı
sanada banada kolay gelsin canimmmmmm, allah yardimcimiz olsun :1hug:

Şimdi kızlaaaaaarrrrrrr...(ya da ablalarım mı demeliyim)
Belki biraz saçma olacak böyle bir mesaj yazmam, ne işin var lan burada diyebilirsiniz. Fakat eminim benim çatlamamı istemezsiniz diye düşünerek ben de kendimi tutma ihtiyacı hissetmiyorum rahatça meraklandığım soruyu soracağım.

Cankiz isimli bir üye var burada sanırım, bu topikte(konu mu denir buna?) gezinirken mesajlarını okudum. Anladığım kadarıyla bir erkek arkadaşı varmış ailesi bilmiyormuş, önce annesi öğrenmiş sonra da Cankiz istemediği halde babasına söylemiş. İşte benim sorum şu, devamında ne oldu? Size saçma gelebilir ama bu benim için önemli. Neredeyse foruma üye olma sebebim bile diyebilirim. Çünkü bu forumda böyle şeyler okumak hoşuma gidiyor ve bir konunun devamı gelmeyince film yarıda kesilmiş gibi hissediyorum. O yüzden sizden ricam eğer devamında ne olduğunu o üye yazdı da ben görmediysem(sonuçta 1000 sayfanın hepsini okumadım) lütfen bana haber verin, bilgilendirin. Yok eğer yazmadıysa ve yazmak istemiyorsa o zaman başka tabii anlayış gösteririm :) .

Bu arada tabii ki foruma üye olma sebebim bir bu değil. Arkadaşlarımın sorunlarını(arada da kendi sorunlarımı) paylaşmak istiyorum. Yine de belki böyle bir konuyu görmeseydim ve meraktan çatlamasaydım bu kadar acele etmezdim üye olmakta. Sonuçta uzun zamandır üye olmak istiyorum, fakat bir türlü olamadım, biraz o üye sayesinde oldu diyebilirim yani :) .

Çok öttüm, kusura bakmayın. Anlayışla karşılayın, ben yeni üyeyim bana cici davranın :) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…