- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #11.161
amin canım sağol inş. duaya ihtiyacım var...
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
1 haftadır giremedim
son hafta olduğundan işleri bitirmek için yoğundum
1 ay yokum haftaya çarşamba yani 5 gün sonra nikahım var
dua edin bana da...
1ay sonra evli bir bayan olarak gelecem aranıza :)
oy kuzums enin adına çoks evindim .... ben bugün çok sinirliyim burdan ardahandan müdürlükten nefret ediyorum ne biçim yer yaa ..sinirimden agladım durdum yaaa.burdan kurtulmak istiyorum.....Herkese hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız...
Dün izinliydim, sevdiceğim için izin aldım, süper bir gündü, aslında özel bişey olmadı ama ilkez bu kadar rahat, koşuşturmadan hareket edebildik.
Eşya baktık, sinemaya gittik, bol bol dondurma yedim (daha şimdiden bıkıcam yemekten) onunla bişeyler paylaşabilmek çok güzel. İnşallah evliliğimizde böyle geçer, çarşamba çok kızmıştım ama akşam gönlümü aldı. Sinirden mideme kramplar girmişti, "herşeyi bu kadar sorun etme, ben eşim olmadan ne yaparım" dedi :kedi: Galiba beni tek idare edebilecek adam bu, çünkü çok mükemmeliyetçiyim, herşey eksiksiz olsun istiyorum, o nedenle çok kızıyorum sözlüme, Allah'tan alttan alıyor. Ayyy bu yaz kamp varmış yaa, tam istediğim gibi bir tatil, inşallah gidebilirim(
Biricik neden gitmiş yaa??
Ykz abla hayırlısıyla git ve dön, artık senin tecrübene ihtiyaç duyucaz, malum evli bir bayan oluyosun :))
Fatma şekerim, az kaldı kız...Sendeki aşkta nasıl bir aşk yaa, bence bol bol oku kendine nazar değimesin. Bende bir maşallah diyeyim...
sende mi sannat dersmi çalışıyosun
istediklerin hayırlısı ile olur inşAllah hakkında hayırlısı olsun duaların kabul olsun
sınavların nezaman
aşkınla e zaman kavuşacan tarih bellimi:asigim:
bugün ablam burnundan ameliyat oldu, kemik aldırdı..
sabahtan beri dua etmekten aklım çıktı :bbo:
bugün bi tuhafım hayrolsun inşallah..
birazdan yeğenlerimi parka götürücem ay hiç de halim,keyfim yok.. kafamçokkarıştı
Herkese hayırlı akşamlar, Uykunun en güzeli, Huzurlu bir hayat, sevgiye bulanmış bir kalp ile olurmuş, YARADAN huzurlu bir hayat , sevgi okyanusunda dalmış bir kalp ihsan etsin.... Yarına umut, güne mutlulukla uyanmayı nasip etsin [amiin]:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?