Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

HERKESE HAYIRLI SABAHLAR ! Cumanız mübarek olsun, dilek ve dualarınız kabul olsun, Ömrünüzü saadet ve mutlulukla geçirecek iman dolu günler nasip eylesin. ( BıR BıRıMıZE DUA ETMEYı UNUTMAYALIM BÖYLE MÜBAREK GÜNLERıN FAZıLETıNDEN DOLAYI TANIDIĞIMIZ TANIMADIĞIMIZ HERKESE EDıLEN DUANIN SEVABI VE KABULÜ DAHA FAZLADIR) Yardan herkese hayırlı eş ,iş ,dost , aile nasip etsin... NASILSINIZ ?

Allah kolaylık versin
Allah yar ve yardımcın olsun sıkıntısız bir şekilde atlatırsın inşAllah:Saruboceq:

Herkese hayırlı cumalar kızlar, nasılsınız...
Dün izinliydim, sevdiceğim için izin aldım, süper bir gündü, aslında özel bişey olmadı ama ilkez bu kadar rahat, koşuşturmadan hareket edebildik.
Eşya baktık, sinemaya gittik, bol bol dondurma yedim (daha şimdiden bıkıcam yemekten) onunla bişeyler paylaşabilmek çok güzel. ınşallah evliliğimizde böyle geçer, çarşamba çok kızmıştım ama akşam gönlümü aldı. Sinirden mideme kramplar girmişti, "herşeyi bu kadar sorun etme, ben eşim olmadan ne yaparım" dedi
:kedi: Galiba beni tek idare edebilecek adam bu, çünkü çok mükemmeliyetçiyim, herşey eksiksiz olsun istiyorum, o nedenle çok kızıyorum sözlüme, Allah'tan alttan alıyor. Ayyy bu yaz kamp varmış yaa, tam istediğim gibi bir tatil, inşallah gidebilirim (
Biricik neden gitmiş yaa??
Ykz abla hayırlısıyla git ve dön, artık senin tecrübene ihtiyaç duyucaz, malum evli bir bayan oluyosun :))
Fatma şekerim, az kaldı kız...Sendeki aşkta nasıl bir aşk yaa, bence bol bol oku kendine nazar değimesin. Bende bir maşallah diyeyim...

oy kuzums enin adına çoks evindim .... ben bugün çok sinirliyim burdan ardahandan müdürlükten nefret ediyorum ne biçim yer yaa ..sinirimden agladım durdum yaaa.burdan kurtulmak istiyorum.....

sende mi sannat dersmi çalışıyosun

istediklerin hayırlısı ile olur inşAllah hakkında hayırlısı olsun duaların kabul olsun

sınavların nezaman
aşkınla e zaman kavuşacan tarih bellimi:asigim:

evet dün çalıştım cnm çok şükür iyi de bi not aldım
sevdiğime inşAllah önümüzdeki ay kavuşacağım:asigim: tabi kısa süreli bi kavuşma
:gitme:

bugün ablam burnundan ameliyat oldu, kemik aldırdı..
sabahtan beri dua etmekten aklım çıktı :bbo:

bugün bi tuhafım hayrolsun inşallah..
birazdan yeğenlerimi parka götürücem ay hiç de halim,keyfim yok..
kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Selam kizlaaarrrr napiyosunuzz
Valla ben hep kosturuyorum geziyorum toplanti oluyor felan, daha dün 130 km gittim, 130 geri geldim :S
bide sinavlarim yaklasti cok ders calismam lazim, birazdan yine derse oturcam, cok sIKisti hersey offf

Neyse sizde nevar ne yok bakiyimmmm ?

Herkese hayırlı akşamlar, Uykunun en güzeli, Huzurlu bir hayat, sevgiye bulanmış bir kalp ile olurmuş, YARADAN huzurlu bir hayat , sevgi okyanusunda dalmış bir kalp ihsan etsin.... Yarına umut, güne mutlulukla uyanmayı nasip etsin [amiin]:Saruboceq:

amin eylülcüm amin ne güzel dilekler bunlaropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…