Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

günaydın kızlar..

ykzcim gelinliğin çok hoş.. mutlulukla giy inşallahh... kollar yarımmı banamı öyle geldii acebaabilmiyorumkismile

evet canım, hazırı 900 tl ye veriyorlardı o zaman
biz aralık ayında verdik siparişi
şimdi 1400 tl felan diyorlar

hımm inşallah uygun fiayata alırım...ben bolerolu alacam ben straptez ve askılı giymem....dantelli bi bolero yaptıracagım.

evet canım, hazırı 900 tl ye veriyorlardı o zaman
biz aralık ayında verdik siparişi
şimdi 1400 tl felan diyorlar

şu gelinlik kuaför işindede iyi para ver hee...girişimcilik damarlarım kabardıı.. gelinlik işinemi başlasam b terzi bulupkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende tüm diktirmek istiyorum, bolerolu hiç sevmiyorum.

benimki de tüm canım
bende sevmiyorum baleroyu
duvağının danteli felan baya bi geniş boncuklu felan

günaydın kızlar..

ykzcim gelinliğin çok hoş.. mutlulukla giy inşallahh... kollar yarımmı banamı öyle geldii acebaabilmiyorumkismile

sağol canım
darısı sizlere inş.
kollar tam da resimde öyle çıkmış

ama elimi kapatmıyor tabi bileğime kadar sadece

şu gelinlik kuaför işindede iyi para ver hee...girişimcilik damarlarım kabardıı.. gelinlik işinemi başlasam b terzi bulupkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence en iyi kuaför adamlar ne zaman gitsem kalabalık randevu falanda alıyorsun ama onca kadının nazıda çekilmez beeeeeeee delikafadulden

amin canımopuyorumnanaktan kollar yarım başta türban biraz garip dururdu doğrusu... bileğe kadar olması çok daha güzel...

hımm inşallah uygun fiayata alırım...ben bolerolu alacam ben straptez ve askılı giymem....dantelli bi bolero yaptıracagım.

inş. gönlüne göre bulşursun canım
sanırım ben biraz gösterişliyi seviyorum
her tarafı bocuk çünki :)
sadece arkada yyok , düz arkası
onu da duvak kapatıyor

hee valla fatmacım bi kaş bıyık 7 tl.. hemde hiç gider yok sıfır malzemekaydirigubbakcemile3 günde 10 kadın gelse delikafaduldendelikafadulden nede olsa kadının kıl tüy derdi bitmezz:sm_cool:

onu da duvak kapatıyor

valla bende üst kısmını incikli boncuklu istiyorum ışıl ışıl olsun istiyorum..iki yerde de giyeceğim için hoş olun ama dimi:):):)

onu da duvak kapatıyor

en güzeli bi kere evleniliyor.. gelin olduğun belli olsun dime ama:teytey:

yok değilim canım ama açık giyinen biride
değilim...en fazla kısa kollu giyerim...

anladım canım çok hoş dantel bolerolar var sende onlarla tamamlarsın gelinliği..

hee valla fatmacım bi kaş bıyık 7 tl.. hemde hiç gider yok sıfır malzemekaydirigubbakcemile3 günde 10 kadın gelse delikafaduldendelikafadulden nede olsa kadının kıl tüy derdi bitmezz:sm_cool:

evet kıl tüy benim onada para veriyoruz:):) Allah'tan bıyık problemim yok kaşlarımıda kendim alıyorum ki onlarda çok yok tek tük altından üstüneden alıom yetiyo...diğer bölgeleride ağdaya alıştırdım süpper oluyo 2 ay gider onlarda beyaz tenliyim o yüzden kıl tüy problemim çok yokguclubacismile

iyi fikir talya ama ben bitiriyorum az kaldı :)

lazeremi gidiyorsun canım...bende kıl tüy yönünden şanslıyım bıyık filan çok nadir aldırırım... kumral çünkü.. kaşım filanda öyle... ama çok isterdim kara kaş olmayıboshayallersmile

bende 2 yerde giyicem canım o yüzden 4 tane eşarp yaptırdım :)
parlak saten çok güzel duruyor
ışıkta çok güzel parlıyor

sen nerdesin nereye gelin gidiyorsun..ben tesettürlü değilim ama açıkta giyinemiyorum...bi zaman bekliyorum kapanmak istiyorum ama daha emin değilim kendimden...ama sürede uzun değil gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…