Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ay haklisin valla canim ya büyük konusmiyimm eyvahedigeldismile
bende suan öyleyim ailem biseyime karsimaz
yerim icerim, giyinirim süslenirim, gezer tozarim gecelere kadar, bisey demezler allaha sükür eyvahedigeldismile
özgürlügüme cok düskünüm
simdi bide öle asiri kiskanc biri gelipte bütün hayatimi düzenimi degistirirse, aman allah korusunnnnn eyvahedigeldismile
allahim nolur kismetim asiri kiskanc olmasinn :Saruboceq: hayirlisi :kedi:

todıshcım benden sana bır taktık ..benımkı de ızın vermez oyle aglardım sızlardım ıyıce vermezdı sonradan sunu buldum ..ızın vermedıı ben hemen kapatırım konuyu gulerım ıste baska seylerden konsurum sonra musaıt bı anda yenıden ızın ısterım yaglarım ballarım ızın verırsen kocacıgım gıtmeyı cok ıstıyorum fılan gıbı ama ıznın olursa dıye ..o zaman ıı bakalım demeye basladı ..:))

boşuna dua etme şimdiikaydirigubbakcemile3 büyük konuştun bikerehihoyyyt ama şu bir gerçek insan onada alışıyor... banada çok tuhaf gelirdi... sevgilisinden izin alanlar herşeyi ona soranlar... ama zamanla kendine uyduruyor senii.. şu erkekler çok fenaaaalsanaalsanasmile

Benimki çok rahat bee, bi yere giderken hiç izin aldığımı hatırlamam. Her yere giderim, gerçi evlenince yaşayacağım şehirde çarşıya bile beraber gideriz, sen tek nasıl gideceksin diyo ama bilemem...

tatlım.. zaten tek pazar günümüz var... ondada genelde ablamla ya alışveriş, yada aile gezmesi... üff ya çok soyutladım kendimi arkadaşlarımdann...[/QUOTE]

E canım ablanı götürmeyiver, tek çıkmana kızıyolarmı

todıshcım benden sana bır taktık ..benımkı de ızın vermez oyle aglardım sızlardım ıyıce vermezdı sonradan sunu buldum ..ızın vermedıı ben hemen kapatırım konuyu gulerım ıste baska seylerden konsurum sonra musaıt bı anda yenıden ızın ısterım yaglarım ballarım ızın verırsen kocacıgım gıtmeyı cok ıstıyorum fılan gıbı ama ıznın olursa dıye ..o zaman ıı bakalım demeye basladı ..:))

sultancım evet bı kere buyuk konustun hehehe :)))

ama bence kıskanmayan adamda sorun vardır asırısı da ıı degıl ama ıste orta kararı olsa ıı olur

oo ben o taktiği çok denedim ))
ama ben alıştım bunlara sesimi çıkarmıyorum çıkarsam da aynı çünkü çıkarmasam da.. )

cimcimecim ticker yapmak istiyosun anladım sonunda ))
hmm ben daisypath sitesinden yaptım onu.. çok kolay yardımcı olmamı istersen olurum şeker

Son düzenleme:

E canım ablanı götürmeyiver, tek çıkmana kızıyolarmı[/QUOTE]

tatlım durumu biliyorlar.. ve direk şüphe uyandırıyorum onla buluşçağım konusunda... evle takışıyorum bu yüzden...

Benimkide sorunlu galiba eyvahedigeldismile
Ben her yere giderim, ama nereye gittiğimi bilir, aynı şekilde bende bilirim gittiği yerleri, sadece sözümde "seni oradaki kadınlardan bile kıskandım" demişti :))
Kandırmaya çalışıyo işte :))
Ama karışsa katlanamam heralde yaa, banada kimse karışmaz çünkü, her istediğim yere giderim.

cimcimecim ticker yapmak istiyosun anladım sonunda ))
hmm ben daisypath sitesinden yaptım onu.. çok kolay yardımcı olmamı istersen olurum şeker[/B][/COLOR][/QUOTE]

evet evet onu istiyorum

sakin biri canım senin sözlün anlattıklarından ne güzel ömür geçer işte aklinialirimsmile

todıshcım senın kscım senınkıde benım adamın yolunda o zmn yakında elbıse dolabını o ele gecırır elemelerı yapar bak soyleyım ben kaynımla bıle konusamıyorum ..benım kendımden baska kımseye guvenım yok der esım ...idare etmek gerek işte ;bı de face cıktı ya ben de acmıstım tabı hayatımın hatası oldu derhal kapatıldı msn de arada ceza olarak kapatıldı :))

Basima gelenlerrrrrr akannehir

ohoo neler neler daha..
zaten giyimime ilk günden beri müdahale var.. dar yasak.. etekler uzun olacak..
erkeklerle konuşmak asla yok bu her kim olursa olsun,en yakın arkabalar bile..
face'de ve msn de bayan var,erkek hiç yok olanlar akrabalar harici yabancı kimse yok zaten şifrelerim onda )
garsonlarla falan muhattap ettirmez,bana sorar ne istiyorsun diye kendi söyler ne söyleyecekse...
böyle bi sürü şey.. anlatmakla bitmez.. )

cimcimecim http://daisypath.com/Wedding.php buraya gir..
soldakini NEXT'e tıkla..
sonra soldan bi şerit deseni seç tekrar NEXT 'e tıkla
sonra gelin damat seç .. NEXT'e tıkla..
çıkan sayfada en üstte tarihini ayarla .. altındaki boşluğa istediğin birşey yaz.. (ben visal yazdım)
onun altındaki yere "our wedding day" yazan yere yani.. ben boş bıraktım.. sen ne istersen yaz canım..
arka plan rengini seç... NEXT'e tıkla..

çıkan sayfada "İMAGE URL" yi tıkla..
çıkan linki kontrol paneline gir profilimi düzenleyi tıkla.. orda çizelge yazan yere o linki kopyala kaydet.. tamamdır..

Hoşgeldin Fatmacım, seninki nasıl kıskançmı...
Yoksa benimki türünün son örneğimi :))
Korkuttunuz şimdi beni, benimkinde bi gariplikmi var yoksa??

Hoşgeldin Fatmacım, seninki nasıl kıskançmı...
Yoksa benimki türünün son örneğimi :))
Korkuttunuz şimdi beni, benimkinde bi gariplikmi var yoksa??

oleeey bende yaptım takvimi :)delikafadulden

hoşbuşlduk canım hilmi beni sıkacak bunaltacak akdr bi kıskançlığı yok görmeim yani bunalmadım hiç bi yere gitmek istiyorsam gittim..onada hep hber verim bişeyde demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…