- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.781
amaan buyuk konusma sultan :) basa gelmeyınce bılınmezmıs ben de cok derdım erkek egemen dunya fılan dıye ama basıma gelınce anladım .sevmesem zaten katlanamam bana babam bıle karısmazdı bırden hayatımda her seye karısan bırı gırıverdı ..ama esımden ayrı obur koltukta bıle oturamam mutlaka dızının dıbınde oturcam :))
ay haklisin valla canim ya büyük konusmiyimm eyvahedigeldismile
bende suan öyleyim ailem biseyime karsimaz
yerim icerim, giyinirim süslenirim, gezer tozarim gecelere kadar, bisey demezler allaha sükür eyvahedigeldismile
özgürlügüme cok düskünüm
simdi bide öle asiri kiskanc biri gelipte bütün hayatimi düzenimi degistirirse, aman allah korusunnnnn eyvahedigeldismile
allahim nolur kismetim asiri kiskanc olmasinn :Saruboceq: hayirlisi :kedi:
abbovv ben herlade erkek kelımesını konusmamada gecıreyım vıyy dusunemıyorum bıle ..işteyken bıle ıs arkadaslarımdan bahsederken ısım gecırme sınır oluyorum erkek ısmı agzıma almayayım dıye ..senın kı rahat mı bılemem ama benım adamın psıkopatlık derecesınde oldugunu bılıyorum :)
todıshcım benden sana bır taktık ..benımkı de ızın vermez oyle aglardım sızlardım ıyıce vermezdı sonradan sunu buldum ..ızın vermedıı ben hemen kapatırım konuyu gulerım ıste baska seylerden konsurum sonra musaıt bı anda yenıden ızın ısterım yaglarım ballarım ızın verırsen kocacıgım gıtmeyı cok ıstıyorum fılan gıbı ama ıznın olursa dıye ..o zaman ıı bakalım demeye basladı ..:))
Benimki çok rahat bee, bi yere giderken hiç izin aldığımı hatırlamam. Her yere giderim, gerçi evlenince yaşayacağım şehirde çarşıya bile beraber gideriz, sen tek nasıl gideceksin diyo ama bilemem...
tatlım.. zaten tek pazar günümüz var... ondada genelde ablamla ya alışveriş, yada aile gezmesi... üff ya çok soyutladım kendimi arkadaşlarımdann...
Benimkide sorunlu galiba eyvahedigeldismile
Ben her yere giderim, ama nereye gittiğimi bilir, aynı şekilde bende bilirim gittiği yerleri, sadece sözümde "seni oradaki kadınlardan bile kıskandım" demişti :))
Kandırmaya çalışıyo işte :))
Ama karışsa katlanamam heralde yaa, banada kimse karışmaz çünkü, her istediğim yere giderim.
sakin biri canım senin sözlün anlattıklarından ne güzel ömür geçer işte aklinialirimsmile
todıshcım senın kscım senınkıde benım adamın yolunda o zmn yakında elbıse dolabını o ele gecırır elemelerı yapar bak soyleyım ben kaynımla bıle konusamıyorum ..benım kendımden baska kımseye guvenım yok der esım ...idare etmek gerek işte ;bı de face cıktı ya ben de acmıstım tabı hayatımın hatası oldu derhal kapatıldı msn de arada ceza olarak kapatıldı :))
todıshcım senın kscım senınkıde benım adamın yolunda o zmn yakında elbıse dolabını o ele gecırır elemelerı yapar bak soyleyım ben kaynımla bıle konusamıyorum ..benım kendımden baska kımseye guvenım yok der esım ...idare etmek gerek işte ;bı de face cıktı ya ben de acmıstım tabı hayatımın hatası oldu derhal kapatıldı msn de arada ceza olarak kapatıldı :))
Hoşgeldin Fatmacım, seninki nasıl kıskançmı...
Yoksa benimki türünün son örneğimi :))
Korkuttunuz şimdi beni, benimkinde bi gariplikmi var yoksa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?