- Konu Sahibi MissBiricik
- #10.761
neden talyacım.. olmuyor mu anlaşamıyor musunuz? sorun ne tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcimecim ne takvimi yapmak istiyorsun ?
anlıyorum canım ben bır kere evden gıttım kendı abısınden bıle kıskanan bır esım var ;acık renk gıyme yasak ,kot pantolon yasak ;makyaj kesınlıkle hafıf yaptıgımda bıle sorun olur ..işteyken sureklı arar sorun var mı dıye ..baslarda cok aglardım bır tek cok begendıgım mavı gomlegımı yırttı attı o zaman cok aglamıştım acık renk dıye .( ama sımdı sanırım alıştım ya da eskısı kadar batmıyor .
merhba talya
umarım duzelırsınız
neden talyacım.. olmuyor mu anlaşamıyor musunuz? sorun ne tatlım
anlıyorum canım ben bır kere evden gıttım kendı abısınden bıle kıskanan bır esım var ;acık renk gıyme yasak ,kot pantolon yasak ;makyaj kesınlıkle hafıf yaptıgımda bıle sorun olur ..işteyken sureklı arar sorun var mı dıye ..baslarda cok aglardım bır tek cok begendıgım mavı gomlegımı yırttı attı o zaman cok aglamıştım acık renk dıye .( ama sımdı sanırım alıştım ya da eskısı kadar batmıyor .
abooo bana sevgilim öle yapsa, bende onun esyalarini yirtardim alsanaalsanasmile sinir yaaaaa alsanaalsanasmile
hosgeldin talyacimmmmm kafamçokkarıştı
Görüşememektenmi şikayetçi
nişan takvimi ne canım benim? anlayamadım da :uhm:Canım nişan takvimimi yapayım diyorum
gerçii bundan sonra kıskanırmı bilemem çünkü kopmak üzereyizz:sinifsinif::sinifsinif:
todischim anlaşıyoruz aslında.. ama bizim problemimiz görüşememek.. benim evden çıkmam problem oluyor.. aynı işyerindeyiz birbirimizi sürekli görüyoruz ama sevgili gibi vakit geçiremiyoruz...
cımcımecım bız sevgılıyken de boyleydı ben evlenınce azalır dıye dusunmustum ustelık o evlenınce daha da artacak bak soyleyeyım derdı ınanmazdım oyleymıs ama artık cok sallamamayı ogrendım ..erkeklerı bır sekılde ıdare etmek gerek
talyacım bence bu kadar buyutulcek bır sorun degıl evlendık 3 sene esım yurtdısı gorevıne gıttı ayrı kaldık sevgılıyken de ayrıydık onemlı olan gonuller bır olsun :)
amaan buyuk konusma sultan :) basa gelmeyınce bılınmezmıs ben de cok derdım erkek egemen dunya fılan dıye ama basıma gelınce anladım .sevmesem zaten katlanamam bana babam bıle karısmazdı bırden hayatımda her seye karısan bırı gırıverdı ..ama esımden ayrı obur koltukta bıle oturamam mutlaka dızının dıbınde oturcam :))
talyacım neden ıstemıyor ablan ..
Şekerüm sendeki takvim varya ondan yapmak istiyorum, nişan tarihimi yazıcam yani...
Talyacım hiç tek çıkmıyormusun...