Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

cimcimecim ne takvimi yapmak istiyorsun ?

Canım nişan takvimimi yapayım diyorum

gerçii bundan sonra kıskanırmı bilemem çünkü kopmak üzereyizz:sinifsinif::sinifsinif:[/QUOTE]

talyacım ne oldu yaa (

Ay canım ne kıskançmış seninki, benimki kıskanç değildir, yani belki kıskanıyodur ama belli etmiyor. Tek kıskançlığı dışarı çıkarken üzerine bişey giy olmuştur...

merhba talya
umarım duzelırsınız

mrb canım... umarım ama bu sefer düzeltsek bile yine açılcak gibi bu konu....

neden talyacım.. olmuyor mu anlaşamıyor musunuz? sorun ne tatlım

todischim anlaşıyoruz aslında.. ama bizim problemimiz görüşememek.. benim evden çıkmam problem oluyor.. aynı işyerindeyiz birbirimizi sürekli görüyoruz ama sevgili gibi vakit geçiremiyoruz...

abooo bana sevgilim öle yapsa, bende onun esyalarini yirtardim alsanaalsanasmile sinir yaaaaa alsanaalsanasmile

hosgeldin talyacimmmmm kafamçokkarıştı

cımcımecım bız sevgılıyken de boyleydı ben evlenınce azalır dıye dusunmustum ustelık o evlenınce daha da artacak bak soyleyeyım derdı ınanmazdım oyleymıs ama artık cok sallamamayı ogrendım ..erkeklerı bır sekılde ıdare etmek gerek

talyacım bence bu kadar buyutulcek bır sorun degıl evlendık 3 sene esım yurtdısı gorevıne gıttı ayrı kaldık sevgılıyken de ayrıydık onemlı olan gonuller bır olsun :)

abooo bana sevgilim öle yapsa, bende onun esyalarini yirtardim alsanaalsanasmile sinir yaaaaa alsanaalsanasmile

hosgeldin talyacimmmmm kafamçokkarıştı

hoşbulduk güzelimmm
Görüşememektenmi şikayetçi

evet cimcimemm... ya şöyle bir durum var.. benim tek arkadaşım ablam.. tüm dışarı çıktığım vakitler evden çıkışlarım onunla oluyor.. ablamda ahmeti istemediğinden.. asla plan yapmamıza müsade etmiyor.. zaten annemde istemiyor... sonra benden bilicek beni karıştırma diyor... arada kalıyorumm:sinifsinif:

amaan buyuk konusma sultan :) basa gelmeyınce bılınmezmıs ben de cok derdım erkek egemen dunya fılan dıye ama basıma gelınce anladım .sevmesem zaten katlanamam bana babam bıle karısmazdı bırden hayatımda her seye karısan bırı gırıverdı ..ama esımden ayrı obur koltukta bıle oturamam mutlaka dızının dıbınde oturcam :))

Canım nişan takvimimi yapayım diyorum
gerçii bundan sonra kıskanırmı bilemem çünkü kopmak üzereyizz:sinifsinif::sinifsinif:
nişan takvimi ne canım benim? anlayamadım da :uhm:

todischim anlaşıyoruz aslında.. ama bizim problemimiz görüşememek.. benim evden çıkmam problem oluyor.. aynı işyerindeyiz birbirimizi sürekli görüyoruz ama sevgili gibi vakit geçiremiyoruz...

hımm zor oluyordur çıkman di mi.. öyle oluyor işte aileye bin türlü yalan sarıyorsun :S her zaman da olmuyor tabi yalanla.. bu kez aranız açılıyor anlıyorum canım :/
iyi olursunuz inşallah

Valla benimki bazen erkek arkadaşımla görüşmeye gidiyorum diyince bile bişey demiyor, yani tek değil ama toplu görüşmelere bişey demiyor, benimkide fazlamı rahat yoksa :))
Ah talyacım ya biz ne yapalım, 2,5 ay sonra görücem nasipse, hele temmuzdan sonra 3-4 ayı bile bulabilir (

dime yaa uzakta olanlar nasıl yürütüyor ilişkiyi... onada diyorum... durumu anlatıyorum.. bu sefer ablana karşı cephe aldırıyorsun diyor... napayım elimden gelen bişeymi var diyorum.. istesen yaparsın diyor... delirtçek yaaalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile o zaman bitirelim bu şekilde yürütemiyceksek diyorum:sinifsinif: yada ev alıcaktı ama şuan işlerle ilgili olumsuzluklar var.. evi al aileme açılayım ben mücadelemi vericem iş resmiyete binince görüşcek bol vaktimiz olcak diyorum.. anlamıyor anlamıyorrlmaz:

aynen öyle canım bende öyle babam karışmazdı.. şimdi hayatıma tamamen müdahale eden biri var.. bu zaman zaman tuhaf geliyor gelmiyor değil ama bende kıskanç olduğum için çok batmıyor..
ama bazen çok üzülüyorum ya bi yere gitmeme izin vermiyor (
üzüldüğümü anlıyor ama inadından da dönmüyor :umursamaz:

abbovv ben herlade erkek kelımesını konusmamada gecıreyım vıyy dusunemıyorum bıle ..işteyken bıle ıs arkadaslarımdan bahsederken ısım gecırme sınır oluyorum erkek ısmı agzıma almayayım dıye ..senın kı rahat mı bılemem ama benım adamın psıkopatlık derecesınde oldugunu bılıyorum :)

talyacım neden ıstemıyor ablan ..

onların birtürlü yıldızı barışmadı.. ablamda aynı şirkette üçümüzde... ortada elle tutulur bir neden yok ama samimi bulmuyor duygularını.. sevmiyor yani onu

Şekerüm sendeki takvim varya ondan yapmak istiyorum, nişan tarihimi yazıcam yani...

Talyacım hiç tek çıkmıyormusun...

tatlım.. zaten tek pazar günümüz var... ondada genelde ablamla ya alışveriş, yada aile gezmesi... üff ya çok soyutladım kendimi arkadaşlarımdann...

todıshcım benden sana bır taktık ..benımkı de ızın vermez oyle aglardım sızlardım ıyıce vermezdı sonradan sunu buldum ..ızın vermedıı ben hemen kapatırım konuyu gulerım ıste baska seylerden konsurum sonra musaıt bı anda yenıden ızın ısterım yaglarım ballarım ızın verırsen kocacıgım gıtmeyı cok ıstıyorum fılan gıbı ama ıznın olursa dıye ..o zaman ıı bakalım demeye basladı ..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…