- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.481
valla bizim kizkardesimin kaynanasigil pek fenaaaaalmaz: hem herseyi aldirmak istiyor ogluna, hemde kendi cimri bisey almiyor kizkardesime
kizkardesimin nisanliLigini bile damat kendi parasiyla aldi, kizkardesim ucuza kacti
ama biz onun nisan icin takimini dört dörtlük aldik, gittik 2 tane gömlek aldik ekstradan, 2 kravat felan.
simdi nikah icinde alcaz bugun takim, kizkardesimede etek ceket takim alincak,
gecen gelinligi konusmus kardesim kaynanasiyla, burda gelinlikler 1200-1500 € dan basliyor, kardesim öyle demis. kaynanasida cosmus, : " aaa yok biz 1000 e de buluruz " :mymeka: gicik ya dövecem o kariyi ben :dilcikar:
hayırlı cumalar hepinize kızlar...
ne zor işmiş şu nişanlılık dönemi anlattığınza göre.. ama buda bir sınav sonuçtaa sevdikten sonra herbirine göz yumulur.. kırmayın birbiriniziopuyorumnanaktan
ne kadar tatlısın sen öylebiz kendimiz yapıoruz herşeyi aileler karışmıyo o yüzden ikimizde ucuza kaçıoruz sengözlerimebaksanabdelikafadulden
hayirli cumalar bebekkkkkkkkk :1hug:
giz ben gizkardesimi koruyorum valla, annem benim biraz tartisma cikmasin felan diye uysal davranir bisey demez, ama kaynanasi fena yaaaaaaaaa, cok yaslida degil öyle, cok dilli masallah pabuc kadar, herseyi söylüyor mübarek :mymeka:
bu yüzden ben koruyorum kizkardesimi, herseyine ben bakiyorum :dilcikar: -tatlicadiarzu-
deli baldizim ben -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni
hayirli cumalar bebekkkkkkkkk :1hug:
giz ben gizkardesimi koruyorum valla, annem benim biraz tartisma cikmasin felan diye uysal davranir bisey demez, ama kaynanasi fena yaaaaaaaaa, cok yaslida degil öyle, cok dilli masallah pabuc kadar, herseyi söylüyor mübarek :mymeka:
bu yüzden ben koruyorum kizkardesimi, herseyine ben bakiyorum :dilcikar: -tatlicadiarzu-
deli baldizim ben -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni
sultan belkide sana talip çıkıyorda bu kadın önlüyor olabilir... fena davranıyormuşsun yaakaydirigubbakcemile3
en güzeli iyi yapıorsun valla:):):) kaynanalar az genç olunca böle oluyo ne yazkki delikafadulden allah'tan benim kaynanada yaşlı :):):):)
Hoşgeldin papatya napıyosun, temmuz gelecekte nasipse neden gelsin istiyosun bakim??
slm hoşgeldin duru nick ne güzelmiş...
Valla onlar nişanlım 12 kardeşlr benimki 9. bundan sonra 1 bekar erkek var çok olunca kimsenin umrunda olmuyo çekememezlikte olmuyo hani biri ile ugraşacaksın sevdim bu işi ben
hoşbulduk cnm...temmuzda hem askerim gelicek inş hmde sözümz olucak Allah ım nasip ederse :asigim:
hehehe sultano sende baktın sana göre biri yok kaynanan tarafında ondan kötü davranıyon kadına...gözüne kestirdiğin biri olsa yanaşırdın kadınaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Ayyy maşAllah cnm Allah gönlünüze göre versin Allah hayırlısıyla kavuşabilmenizi nasip etsin :kedi:
Ama takviminde 6 ay diyor
wuuuuuuuuuuu 12 kardeşmiii... saldım çayıra mevlam kayıramı yapıyorlar fatmacımm... kimse ilgilenmiyormuş yaaaklinialirimsmile
çok sağol cnm bnm opuyorumnanaktan
yani izine gelck cnm unutmusum yazmayı :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?