Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Şuan turkcell çözüm ortağında çalışıyorum asistan olarak, gerçi her işlerini yapıyorum.
Ama kendi mesleğim var, Van'da iş bulabilirsem ki biraz zor görünüyor hem çalışmaya başlıcam.
Geçen patronumlada konuştum, o siyasetle çok ilgilenir birçok tanıdığı var belki Van'da belediyeye girebilirim sayesinde...

Sultancım aynen anlattığın gibi durumlar (
Sözlüme bizde erkeğe nişanda takım alınmaz dedim, oda ailesine söylemiş, zaten benim bi dolu takımım var gerek yok dedi :))
Halletmiş, bu yönlerde anlayışlıdır sevdiceğim :))

valla bizim kizkardesimin kaynanasigil pek fenaaaaa lmaz: hem herseyi aldirmak istiyor ogluna, hemde kendi cimri bisey almiyor kizkardesime
kizkardesimin nisanliLigini bile damat kendi parasiyla aldi, kizkardesim ucuza kacti
ama biz onun nisan icin takimini dört dörtlük aldik, gittik 2 tane gömlek aldik ekstradan, 2 kravat felan.
simdi nikah icinde alcaz bugun takim, kizkardesimede etek ceket takim alincak,
gecen gelinligi konusmus kardesim kaynanasiyla, burda gelinlikler 1200-1500 € dan basliyor, kardesim öyle demis. kaynanasida cosmus, : " aaa yok biz 1000 e de buluruz " :mymeka: gicik ya dövecem o kariyi ben :dilcikar:

hayırlı cumalar hepinize kızlar...

ne zor işmiş şu nişanlılık dönemi anlattığınza göre.. ama buda bir sınav sonuçtaa sevdikten sonra herbirine göz yumulur.. kırmayın birbiriniziopuyorumnanaktan

ne kadar tatlısın sen öyle biz kendimiz yapıoruz herşeyi aileler karışmıyo o yüzden ikimizde ucuza kaçıoruz sengözlerimebaksanabdelikafadulden

hayirli cumalar bebekkkkkkkkk :1hug:

ne kadar tatlısın sen öyle biz kendimiz yapıoruz herşeyi aileler karışmıyo o yüzden ikimizde ucuza kaçıoruz sengözlerimebaksanabdelikafadulden

giz ben gizkardesimi koruyorum valla, annem benim biraz tartisma cikmasin felan diye uysal davranir bisey demez, ama kaynanasi fena yaaaaaaaaa, cok yaslida degil öyle, cok dilli masallah pabuc kadar, herseyi söylüyor mübarek :mymeka:
bu yüzden ben koruyorum kizkardesimi, herseyine ben bakiyorum :dilcikar: -tatlicadiarzu-

deli baldizim ben -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni

sultan belkide sana talip çıkıyorda bu kadın önlüyor olabilir... fena davranıyormuşsun yaakaydirigubbakcemile3

en güzeli iyi yapıorsun valla:):):) kaynanalar az genç olunca böle oluyo ne yazkki delikafadulden allah'tan benim kaynanada yaşlı :):):):)

sultan belkide sana talip çıkıyorda bu kadın önlüyor olabilir... fena davranıyormuşsun yaakaydirigubbakcemile3

giz zaten bizim damadin kuzeni bana sardiydi, bu gaynanasida biliyor ama ben istemedim yanasmadim, pek iyi ayak bisi degil :dilcikar: aman zaten onlari tarafi zonguldakli, allah korusun ben istemem gercekten klava:

en güzeli iyi yapıorsun valla:):):) kaynanalar az genç olunca böle oluyo ne yazkki delikafadulden allah'tan benim kaynanada yaşlı :):):):)

iyi bari sen kurtarmissin, gerci yaslilarda bazen gocagari olabiliyor fena olabiliyor sempatiksalakcinni hic belli olmaz demi

Valla onlar nişanlım 12 kardeşlr benimki 9. bundan sonra 1 bekar erkek var çok olunca kimsenin umrunda olmuyo çekememezlikte olmuyo hani biri ile ugraşacaksın sevdim bu işi ben

hehehe sultano sende baktın sana göre biri yok kaynanan tarafında ondan kötü davranıyon kadına...gözüne kestirdiğin biri olsa yanaşırdın kadınaalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Valla onlar nişanlım 12 kardeşlr benimki 9. bundan sonra 1 bekar erkek var çok olunca kimsenin umrunda olmuyo çekememezlikte olmuyo hani biri ile ugraşacaksın sevdim bu işi ben

wuuuuuuuuuuu 12 kardeşmiii... saldım çayıra mevlam kayıramı yapıyorlar fatmacımm... kimse ilgilenmiyormuş yaaaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…