- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.461
aman boşver yaaa kalp kırmya değmior çünki bari huzurunuzu bozmayın
Canım her zamanda onun istediği olursa öyle alışır, bu sefer hiçbir isteğim gerçekleşmez...
Kırmadan anlatmaya çalışıyorum bazı konuları ama bazende sinirlenmiyo değilim...
İlk başlarda neye üzüldünki, bide biz bayanlar bir kere evlendiğimizi düşünerek herşey eksiksiz olsun istiyoruz, ama erkekler için bazı konular çok gereksiz...
bu kadar inat etmeyin ortak noktayı bulun sadece kendinize ediyorsunuz inan başka bişey değil...nasılsa herşey 4/4lük olmuyo
hiçbirinizin durumu benden kötü değildir canlar beni düşünün mutlu olunkaydirigubbakcemile5
herkesin durumu kendine göre kötü sanırım
benneyaptımki
ALLAH cc kolaylaştırsın inş. yoksa ağzımda sıkmaktan diş kalmayacak boshayallersmile
Neden öyle diyosun Fatmacım yaa, nişanlını çok seviyorsun ve çok yapıcısın daha ne olsunki...
Özel nedenler varsa bilemem tabi ama durumun çok vahim gibi yazmışsın...
İlk başlarda neye üzüldünki, bide biz bayanlar bir kere evlendiğimizi düşünerek herşey eksiksiz olsun istiyoruz, ama erkekler için bazı konular çok gereksiz...
Mesela benim sözlüm nişanlığı almanın parayı çöpe atmak olacağını düşünüyor, bense bir kere nişanlanacağımı düşünerek istediğim model olsun istiyorum
canım benim nişanlın cimrilik mi ediyor yoksaklava:
bu işler bir kere oluyor sonuçta,bende kullanmayacağım belki de nişanlığımı bir daha ama o güne özel birşey bu... nişanına gelen diğer insanlardan seni farklı kılması gerek bence..
Allah herkese kolaylık versin inşallah.. zor bu işler gerçektende.. benim de 5 ay kaldı bakalım bu telaşlara girince belkide bende sorun yaşıycam.. hiç birşey 4/4 lük olmaz zaten ve öyle olması da beklenmemeli..
sonu sevdiğine kavuşmaksa çekilen çile kutsaldır.. :lepi:
Yok cimri değil, gezerken eşarp falan görse alalımmı sana der, kontörüm bitse hemen alır, genelde ben engelliyorum yaa, mesela İstanbul'a gelince o hediye getirir hep bende ona bişeyler alırım, bazen yemek ısmarlarım. Yani hiçbir masrafını karşılıksız bırakmıyorum.
Ama şatafatlı bir elbise istemiyor işte, gerçi bende evde yapacağım için sade bir elbise alıcam.
Galiba birbirimizi yanlış anlıyoruz, ay ne bileyim zor durumlar...
Aslında bazen ona da hak veriyorum, babası yok hem eve gönderiyor hemde kendine harcıyor...
Biz ailelerimize yükleyemiyoruz, biz onlardan bekleyeceğimize aileler bizden bekliyo...
Fatmacım sen en azından çalışıyorsun, ben evlenince işten çıkmak zorunda kalıcam(
İnşallah gittiğim yerde iş bulurumda borçlarımızı sıkıntısız öderiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?