Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

Canım her zamanda onun istediği olursa öyle alışır, bu sefer hiçbir isteğim gerçekleşmez...
Kırmadan anlatmaya çalışıyorum bazı konuları ama bazende sinirlenmiyo değilim...

bi şekilde kabul ettirmeye çalış bazı konulardada senin için önemsiz onun için önemli olan konularda onun istediğini yapıver oldu bitti:) nişanlılık mevzusunda haklısın ben nişanda abiye giymiştim kendisi istedi..sende annenin istediğini olmazsa ayıp olacgın yanlış anlayacağını vsvs gibi bahaneler uydur al gitsin

İlk başlarda neye üzüldünki, bide biz bayanlar bir kere evlendiğimizi düşünerek herşey eksiksiz olsun istiyoruz, ama erkekler için bazı konular çok gereksiz...

ailevi başka sorunlar vardı nişanlandığıma hiç sevinemeiştim
1 hafta boyunca ağladım hep

bu kadar inat etmeyin ortak noktayı bulun sadece kendinize ediyorsunuz inan başka bişey değil...nasılsa herşey 4/4lük olmuyo

inat değil ki canım, sorunları çözmeye çalışıuorsun ama olmuyor ya
bu işler gerçekten çok zormuş yada bana zor geliyor

Onun çözümünü buldum zaten :))
Takım elbise alalım sana diyo, e bi takım elbise fiyatı ile elbise+etek+gömlek alabiliyorum :))
Bu şekilde yapıcam.
Umarım sorun büyük değildir ykz abla...
Eminim nişanlında çok üzülüyordur bu duruma erkekler fazla belli etmezler...

hiçbirinizin durumu benden kötü değildir canlar beni düşünün mutlu olunkaydirigubbakcemile5

Neden öyle diyosun Fatmacım yaa, nişanlını çok seviyorsun ve çok yapıcısın daha ne olsunki...
Özel nedenler varsa bilemem tabi ama durumun çok vahim gibi yazmışsın...

herkesin durumu kendine göre kötü sanırım
benneyaptımki
ALLAH cc kolaylaştırsın inş. yoksa ağzımda sıkmaktan diş kalmayacak boshayallersmile

canım gene sizin aileler istiyordur yardım ediyorlardır benim ailem istemediği için hiçbişeyede karışmıyorlar ben taa ardahandan afyonda bişeyler yapmaya çalışıyorum telefonla ki buda baya sıkıntıl oluyo

Neden öyle diyosun Fatmacım yaa, nişanlını çok seviyorsun ve çok yapıcısın daha ne olsunki...
Özel nedenler varsa bilemem tabi ama durumun çok vahim gibi yazmışsın...

çok şükür nişanlımla hiçbir problemim yok ne dersem kabul ediyo zaten makul şeyler istiyorum....olması gerekenleri yani ama işde böyle napiyim yaa

canım benim nişanlın cimrilik mi ediyor yoksa klava:
bu işler bir kere oluyor sonuçta,bende kullanmayacağım belki de nişanlığımı bir daha ama o güne özel birşey bu... nişanına gelen diğer insanlardan seni farklı kılması gerek bence..

Allah herkese kolaylık versin inşallah.. zor bu işler gerçektende.. benim de 5 ay kaldı bakalım bu telaşlara girince belkide bende sorun yaşıycam.. hiç birşey 4/4 lük olmaz zaten ve öyle olması da beklenmemeli..
sonu sevdiğine kavuşmaksa çekilen çile kutsaldır.. :lepi:

soz sözüne katılıyorum 5 ay varmış ooooooooooo daha çok var:)

Yok cimri değil, gezerken eşarp falan görse alalımmı sana der, kontörüm bitse hemen alır, genelde ben engelliyorum yaa, mesela ıstanbul'a gelince o hediye getirir hep bende ona bişeyler alırım, bazen yemek ısmarlarım. Yani hiçbir masrafını karşılıksız bırakmıyorum.
Ama şatafatlı bir elbise istemiyor işte, gerçi bende evde yapacağım için sade bir elbise alıcam.
Galiba birbirimizi yanlış anlıyoruz, ay ne bileyim zor durumlar...
Aslında bazen ona da hak veriyorum, babası yok hem eve gönderiyor hemde kendine harcıyor...
Biz ailelerimize yükleyemiyoruz, biz onlardan bekleyeceğimize aileler bizden bekliyo...

hah aynı benim durumda ahhhh kayınpeder az daha yaşasa ne vardı sanki

Fatmacım sen en azından çalışıyorsun, ben evlenince işten çıkmak zorunda kalıcam (
ınşallah gittiğim yerde iş bulurumda borçlarımızı sıkıntısız öderiz...

Hayirli cumalar canlarrrrrrrrr eyvahedigeldismile
zor durumalar konusuluyor sanirim, allah herkese kolaylik versin
ama $u bi gercekki, herkeste evlilik arifesinde mutlaka kavga tartisma, yada aileler arasinda anlasmazlik oluyor.
ya bi taraf cimrilik yapiyor almak istemiyor
ya bi taraf baska türlü yapmak istiyor dügünü, öbür tarafa baska, yada cift anlasamiyor bi konuda, mutlaka tartismalar cikiyor
benim kizkardesimle nisanlisi arasinda simdi bile basladi bu tür tartismalar.
caninizi SIKMayin herkeste oluyor inanin :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…