Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

balerin.gif

hoşgeldin canım :1hug:

dur canım yaa.. :D kalkıp oynıcam şimdi vallahi.. düğün falan da yok bu aralar .deşarj olmam lazım

ay oynayak ya çok oynayasım geldi benimde deşarj olmam lazım iş bualttı beni kurtlarımı dökmem lazım

valla benimde bitmez kurtlar canım birikti taştı bilemmmmm:))))))))))))) ben çıkıyorum tanıştığımıza memnun oldum yarın nette olursanız görüşürüz şekerler

hayırlı sabahlar bayanlar
nasılsınız bakalım ?
benim nikaha 20 gün kaldı .......
Afffffffffff afffffffffffff

hayırlı sabahlar ykz nasılsınn Rabbim bir ömür mutlu etsinn inşallah nie üzülüyorsunnbilmiyorumkismile

amin canım iyi sayılırım işte
stres yapıyorum ondan yani
hatta adetim bile gecikti 1 hafta
normalde öne oluyordu
düğünden hemen sonra adet olucam şu durumda
yada düğünde

ah canım yhaa söktürücü ilaç felan kullansan inşallah o güne denk gelmes bide onun stresini çekme o günngelinlik içinde

söktürücü ne bilmiyorum ki
geciktirici duymuştum ama zararllı olduğunu sölediler
inş. düğünden sonra olurum
o zaman da balayı için yer ayırttık o sorun olacak

günaydın ben geciktirici kullanmıştım tatilime denk geliyo diyo tek zararı adet günleri düzensiz oluyo yani tarihleri şaşıyo bir süre sonra düzelmişti ama

günaydın zuzu ewet bi yan etkisi yok ykz cim bi ay adet düzenin karısıyo sadece o kadar bende geciktirici duymadım yha :) bende polikistik over oldugu için ilaçsız olamıyodum malesef 12 tane hap var sabah akşam içiyorsun ilaç bittikten 2 gün sonra oluyosun bu geciktirmek içinde kullanılabilir aslında:)

ben ilaç kullanmadan herşeyin doğal olmasını istiyorum
düğünün sonuna denk gelecek
bakalım hayırlısı inş.

Back