• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

oooaaf ooaf aaah aah ıımmmhh bileeenziğin mi yok yafrım yoksa :lepi: (7 kocalı hürmüz filmi replikleri bunnar gel apla gel :P )

herkesin bilensiiiiiği var bi benim bilensiiiiiim yok.. yaşlı karı bana dedi kiiiiiiiiiiiiii herkesin bilensiiği var bi bunun bilensiiiği yok kapı gibi kocası var dediiiii... bende ona dedim ki benim kapı gibi kocam var o bilensiiiiği yolda görse dönüpte bakmaz dedim sırnaşık şey hasanııııııııııımnaniknanik

günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydınn cimcimecimm yhaa sormaa canımın sıkıntısından konusuyommm boshayallersmile ayh bu kadınlarınn depresyon günneri ne zaman biticekkbayanssulusmile

malesef canım bu safhada öyle oluyor nedendir bilinmes herkes birbirinini açıgını bulmaya calısıyor idare etmessen durum vahim ewlendikten sonrada eşin ailene alışana kadar onlarla arayı iadre etmeye calısıyorsunn bu böyle geçiyorr bi süre sonrada aman ne haliniz varsa görün banane diyosun bu en güzel dönemsempatiksalakcinni

hoş geldin kırıstaltane

neşem yerine geldi yha sınav sonuçlarımız açıklanmıs çok şükür notlarım iyi inşallah finallerden de yüksek not alırımda artık mezuunnnn olurummmmmmmmmmmmmhihoyyyt

hosgeldin canimmmmmmmmmmm bende hosgeldim sempatiksalakcinni

kalkan bezlerime baktirmaya gittim canim, kadin doktoru beni oraya yönlendirmisti, bende termin almistim anca bugune vermislerdi
gittim iste yine kan aldilar, kalkan bezim normaline göre cok daha kücükmüs,
iste haftaya felan kan sonuclarina bakip ilac vercekler yine hap hap hap kafamçokkarıştı

sen nasilsin guzum

kalkan bezi ne kız :bbo:
geçmiş olsun canım..nasıl durumlar peki şimdi iyi mi ? :uhm:

bende iyiym ne olsun..yürüşlere devam..yeşil çaya biberiyeye devam.. duştan çıkmıştım..saçlarımı tarıyodum canım

ooo sihhatler olsun canim yaa :1hug:
kalkan bezi sey iste kiz, tiroit yokmu o, baskada nasil anlatilir bilmemki, bogazinin orda iste fisfisfis

Back