- Emoji Skoru
- 22
- Puanlar
- 408
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #10.301
Saol canımcım, benim sözlüm şuan Keşan'da ama askerlik bittikten sonra Van'a görevine dönecek( Asıl askerlik o zaman başlayacak bizim için çünkü şuan çok rahat en azından haftasonları görebiliyorum... Bir sorun çıkmadan hayırlısıyla evlensek, çok iyi olacak
Amin canım, sen nişanlımısın
Asteğmen olduğu için hiç zorlanmıyor, mesai saatleri belli, evi var yani şuan sorun yok, ama ben 2 asker yolu bekliyorum :))
Kardeşimde Hakkari'de askerlik yapıyor, nişanda olmayacak çok üzgünüm(
Evet sözde de yoktu, ama yapabileceğimiz bişey yok...
Zaten düğünü onun teskeresinden sonra yapıcaz nasipse...
Hoşbulduk kızlar güzel duanıza bende katılmak istedim sevdiceklerinize kavuşuyormuşsunuz sanırım Allah hayırlısıyla tüm sevenleri kavuştursun inşAllah
Daha çok var canım seneye martta bitecek inşallah.
Bizde nisan gibi düğünü yapmayı planlıyoruz, ama işleri yoluna koyarsak kurban bayramından sonrada olabilir, kardeşim izine gelecek o zaman, bi yönden istemiyorum havalar soğuk olduğu için
saol kristaltanecim.
Gerçi ben her zaman yemek dibi yerim, bu gidişler kışın olacak heralde :))
bizde de yemek dibi yedinmi kocan yakışıklı olacak derlerheryerde farklı demekki kaydirigubbakcemile5
o kadar yasdım yazdım esc ye bastım yanlışlıkla gitti hepsi yazmıycam bi daha yhaa sinir oldummÇok üzgünüm çoook
o kadar yasdım yazdım esc ye bastım yanlışlıkla gitti hepsi yazmıycam bi daha yhaa sinir oldummÇok üzgünüm çoook
yok daha yazmam unuttum gitttiii offf offf ahhh aahhhh ıhh ıhhhh:1rolleyes:
yok daha yazmam unuttum gitttiii offf offf ahhh aahhhh ıhh ıhhhh:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?