Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayyy askerlik zordur yaaa :sinifsinif: hayırlısı.....

duru hoşgeldin dualarımız cümle aleme

Asteğmen olduğu için hiç zorlanmıyor, mesai saatleri belli, evi var yani şuan sorun yok, ama ben 2 asker yolu bekliyorum :))
Kardeşimde Hakkari'de askerlik yapıyor, nişanda olmayacak çok üzgünüm (

Asteğmen olduğu için hiç zorlanmıyor, mesai saatleri belli, evi var yani şuan sorun yok, ama ben 2 asker yolu bekliyorum :))
Kardeşimde Hakkari'de askerlik yapıyor, nişanda olmayacak çok üzgünüm (

hımmm ay canım ikisiylede Allah kavuştursun..sağsalim kavuşursun inşallah..benimde nişanımda ablam yoktu hamile idi doğumu yakındı istanbuldan gelemedi bende gelmesini istemedim bişey falan olur diyee.bi burukluk oluyo ama ne yapacaksın böyle olmak zorunda oluyo düğününde olur inşallah

Evet sözde de yoktu, ama yapabileceğimiz bişey yok...
Zaten düğünü onun teskeresinden sonra yapıcaz nasipse...

Evet sözde de yoktu, ama yapabileceğimiz bişey yok...
Zaten düğünü onun teskeresinden sonra yapıcaz nasipse...

ne kadar var daha kardeşinin askerliğinin bitmesine bak bende asker gibiyim tam sınırdayım

Daha çok var canım seneye martta bitecek inşallah.
Bizde nisan gibi düğünü yapmayı planlıyoruz, ama işleri yoluna koyarsak kurban bayramından sonrada olabilir, kardeşim izine gelecek o zaman, bi yönden istemiyorum havalar soğuk olduğu için

hayırlısı canım evet yaa soğuktada düğünü bende pek sevmiom

o kadar yasdım yazdım esc ye bastım yanlışlıkla gitti hepsi yazmıycam bi daha yhaa sinir oldummÇok üzgünüm çoook

bizde de yemek dibi yedinmi kocan yakışıklı olacak derler heryerde farklı demekki kaydirigubbakcemile5

hadi bee :)) yakışıklıdır benim sevdiceğim :))
Mecnuna demişler Leyla aslında çokta güzel değil neden bu kadar seviyorsun diye. Oda demişki onu bide benim gözümle görün :))
Şimdi de bana göre çok yakışıklı sözlüm..

o kadar yasdım yazdım esc ye bastım yanlışlıkla gitti hepsi yazmıycam bi daha yhaa sinir oldummÇok üzgünüm çoook

ay ne yazdın şekerüm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…