Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayy valla rekor kırcaz yhaa ama yine buluyoruz birbirimizi:lepi:
yhaa kızlar resim flan paylaşmayalım burda sadece aldığımız giysiler eşarplar bağandiğimiz şeyler yani her telden çalalım işte:teytey: :teytey:
yaa canım o topik te şikayet olmuş yok kapalı açık ayrımmı oluyo diye sonuçta buda silindi gitti

cankızz yokmu resim neyim.. ne giydin ne ettin görseydik canımboshayallersmile

hee yaa iyi olmus toplandigimizz kizz.. ben bi kac gun yoktum zaten abimin dugunu vardii... eee abimde damat olduguna gore artik tufegin agzinda ben varim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 sira bende haydi bagalim sonum hayir olsunn:lepi:
aa hayırlı olsun cnm düğünde nasıldın kız ekle bi foto silersin:jeyyar:
ne demek istiyon yoksam buldun mu kızkötükedihüso

2 oldu ya tam bişe yazıyom göndericem siliniyo bi daha yazarsam 3 olsun:lepi:

biricikim topiği misafillere kapattırıp başlıktaki tesettür yazısını kaldırırsan anca resim eklerim eklemem yoksambayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

sormayın ya arkadaslarıma alay konusu bile olduk telefonu elimde goryolar direk niye kavfaedyosunuz yine diye soruyolar:)

burası evlilik hazırlıgı sohbet bölümüymüşşş ohaoldumsmile benim ne işim var burda çolugum cocugum var :hulya:

biricik valla aslında çok mülayim bir kızım ama artık nazım ona geçiyor diyemi bilmem edip duruyoruzzemuszemus

kızlar seyi sorcam dişarda goruyorum eşarplarının arkaları cok toplu ve guzel duruyo topuz yapyolar sanırım kuzenimde yazma sarıyolar oraya dedi onu nasıl yapyolar:ecrin_bebek:

misafirlere kapatırlarmı kibilmiyorumkismile
ama cnm evlilik bölümünde olsun diye düşündüm düşündüm bu başlık çıktı başka bulamadım:çok üzgünüm:

burası evlilik hazırlıgı sohbet bölümüymüşşş ohaoldumsmile benim ne işim var burda çolugum cocugum var :hulya:

kız sende kızın için hazırlık yap... kız çocuğu beşiğe çeyizi sandığa diye boşa dememişlerkaydirigubbakcemile5

kadınlar hamamı bolumune taşıtalım konuyu ozman misafirler goremez

evlilerde sohbet ediyo yaa sizde nerde oldunuza fazla bakmayın yahu:jeyyar:
biricik valla aslında çok mülayim bir kızım ama artık nazım ona geçiyor diyemi bilmem edip duruyoruzzemuszemus
biliyorum cnm mülayim sakinsin ama noluyosa kavga üstüne kavga nazar var sizde:roflol:
kızlar seyi sorcam dişarda goruyorum eşarplarının arkaları cok toplu ve guzel duruyo topuz yapyolar sanırım kuzenimde yazma sarıyolar oraya dedi onu nasıl yapyolar:ecrin_bebek:

canım topuz yapanları peygamber efendimiz lanetliyomuş ama nefsimize uyup yapıyoruz iştebilmiyorumkismilebende küçük bi topuz yapıyorum ince bi başörtü doluyorum üstünede bone:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…