- Konu Sahibi MissBiricik
-
yine yeni yine yeni yine yeni yine yenideeennn bir tooppiikkkkkkkalkisalkisalkis kaç oldu sayamadım helal olsun bizekaydirigubbakcemile3 başlıkta tesettür kelimesi kullanmasaydınız yine bari yaa kapalı tesettür eşarp kelimeleri olunca ömrü çok uzun sürmüyor bizim kadar ordan oraya sürülen başka grup varmıdır acabaguclubacismile
eccemin actıgı resim paylaşılan bi topik vardı ona ne oldu kızlar biri bana söyleyebülürmüüübilmiyorumkismile
biz 2 gunde bi edyoruz canımsırnaşık şey
ayy bizde ediyoruz :))
Bende ne çok tartışıyoruz diyorum :))
aa hayırlı olsun cnm düğünde nasıldın kız ekle bi foto silersin:jeyyar:hee yaa iyi olmus toplandigimizz kizz.. ben bi kac gun yoktum zaten abimin dugunu vardii... eee abimde damat olduguna gore artik tufegin agzinda ben varim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 sira bende haydi bagalim sonum hayir olsunn:lepi:
iyi kız durum evliliğe doğru gidiyo bak düzelme varsempatiksalakcinnigit vur:roflol: :roflol: :roflol:en son ne zaman kavga ettiniz
cuma akşamı kavga ettikolumunekankayizsmile vayy be biricik hatırlattın baya olmuş etmiyeli 3 günkaydirigubbakcemile2
iyi normalmiş:roflol: :roflol: :roflol:
hahhayy açtım şoma ağzımı başladık bile kavgayaalsanaalsanasmile
hayırlısı cnm gidicem diyen gidememiş gitmicem diyen gitmiş kısmet:1rolleyes:walla biricikk onu bunu bilmemde sen benden once giden gibime geliyo hihoyyyt
hahhayy açtım şoma ağzımı başladık bile kavgayaalsanaalsanasmile
ne acelecisin yhaaa:roflol: :roflol:
ayy bizde ediyoruz :))
Bende ne çok tartışıyoruz diyorum :))
aman tuz biber niyetine iştekafamçokkarıştıbizimki bol baharatlı oluyor bu durumda:jeyyar:
2 oldu ya tam bişe yazıyom göndericem siliniyo bi daha yazarsam 3 olsun:lepi:
biricikim topiği misafillere kapattırıp başlıktaki tesettür yazısını kaldırırsan anca resim eklerim eklemem yoksambayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
burası evlilik hazırlıgı sohbet bölümüymüşşş ohaoldumsmile benim ne işim var burda çolugum cocugum var :hulya:
yhaaa sende gidicen demeksengözlerimebaksanab
bak cankıız biz yine başbaşa kalıyozolumunekankayizsmile
evlilerde sohbet ediyo yaa sizde nerde oldunuza fazla bakmayın yahu:jeyyar:burası evlilik hazırlıgı sohbet bölümüymüşşş ohaoldumsmile benim ne işim var burda çolugum cocugum var :hulya:
biliyorum cnm mülayim sakinsin ama noluyosa kavga üstüne kavga nazar var sizde:roflol:biricik valla aslında çok mülayim bir kızım ama artık nazım ona geçiyor diyemi bilmem edip duruyoruzzemuszemus
kızlar seyi sorcam dişarda goruyorum eşarplarının arkaları cok toplu ve guzel duruyo topuz yapyolar sanırım kuzenimde yazma sarıyolar oraya dedi onu nasıl yapyolar:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?