Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

gününüz hayırla dolsun kızlarr...

dün akşam imam nikahımız kıyıldı,Allah indinde evliyik artık uyh benneyaptımki

ay bugün bi keyifsiz başladım güne ımh Allah hayır etsn inşallah..

tanıt kendini biraz cnmopuyorumnanaktan

ardahanda sağlık memuruyum aslen afyonluyum Allah nasip ederse inşallh daha tarih beli olmadı ama haziran sonu temmuz başı gibi evleniyorum 25 yaşındayım afyondan osmaniyeye gelin gidicem Allah nasip ederse bu kdr :) :sm_cool:

hayırlı olsun imam nikahı çok farklı bi duygu oluşturmuştu bende

amin.. teşekkür ederim kızlar..

nikah kıyılırken gözlerim doldu tutamadım kendimi ağladım,kimse görmedi Allah'tan.. anlatamayacağım karmakarışık duygular oluştu bende o anda.. :/ mafoldumben

bu arada hoşgeldin fatma
yerimseniben

hoşbuduk ben valla hıçkıra hıçkıra aglamıştım nişanlım ettim ettim dedikçe benim yüreğim çıkıyordu sanki :):):):)

Hayırlısı olsun canım, Rabbim bir ömür boyu mutluluk versin...

Hayırlı olsun canım...

Ayy benimde haziranda kıyılacak eyvahedigeldismile
Sözde bile ağladım ben, artık paralarım kendimi
Haftaya hiç iyi başlamadım, içimde inanılmaz bir sıkıntı var (

Teşekkür ederim...Allah hayırlara çıakrsın bende iyi değilim yaa saçlarımı mahvettim mafoldumben gittim röfle yaptırmaya açık olmuş rengi ya ben o an fark edemedim sitedeki arkadaşlara resim koydum onlarda açık olmuş dediler olgun göstermiş beni bugün gidip koyulaştıracam nasıl canım sıkıldı yaaa.....

imam niahında sede kesin ağlarsın :) bende kötü olmuştum baya canımı istese o an verirdim

Kızlar ne soruyolar nikahta yaa, bana bişey soracaklarmı??

valla hocaya göre değişir kimileri islamdan sorular falan soruyormuş bizim hoca srmadı dedi gnçler bu nikaha karar verdiyse zaten inançlıdırlar dedi bunu ben sorgulayamam falan dedi sonra nasihatlarda bulundu mehir konusunu açtı ben çalıştıgım için galiba mehiri kendisi belirledi bende ses etmedim uydum imama dedim :) 2 adet bilezik dedi ..sonra dualar falan ediyor sana soruyor işte falanca oğlu falancayı kocalığa kabul ettinmi diye 3 defa ettim diyorsun sonra ona soruyo işte falanca kızı falancayı helalin olarak kabul ettin mi diye 3 defa ettim dio sonra gene bi dua ediyo fatiha okuyuyorsun bitti ama o anda bende bittim ağlamaktan okuyamadım doğru düzgün Allah kabul etsn

Ayy fena oldum, bir hikaye dinlemiştim, bir gün hoca nikah kıyarken gençlere kelime-i şahadet getirin demiş, kız gitmiş etrafta bişeyler aramış, hoca ne yapıyorsun diyince kız dediğiniz şeyi bulmaya çalışıyorum demiş (
Çok üzüldüm bu olaya...
Bende şimdi tereddüt ettim acaba çok zor sorular sorarmı diye??

sormaz herhalde ya o heyecandan insanın aklına bişey gelmio ki:kedi:

yok artık.. kalkıp kelime-i şahadeti arıyormuş yani he.. hocaya soraymış ya arayana kadar töbe töbe.. ) yani bu zamanda nasıl bilinmez anca farklı bi dine mensup olması lazım ki kelime-i şahadeti bilmesin.. yoksa türkün bilmeyeceği birşey değil bu ya.. tuhaf geldi çok..

soru falan sormuyorlar canım.. hoca belirlediği mehri soruyor sadece kabul ediyormusun diye.. harici hiç bir soru sormadı bize.. gerisi aynen fatmanın anlattığı gibi..

saolun kızlar, bilelimde yanlış yapmayalım, Allah'a şükür bir müslümanın bilmesi gereken bilgileri biliyorum, ama ben başlamadan bizimkiler ağlamaya başlar zaten :))
Sözde kayınvalidem bile ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…