Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kısmetmii dedinn... kızzz çok şey arama sende gözünü kapa git kapa gittzemuszemus

hee tatlımm yaa dün aşka geldimm baktım çok şirinler tıpkı benimkine benziyor resimdeki oğlandaaboshayallersmileahmetin anısına koydum orayaaklinialirimsmile

talyamm çok bişi aramıyom kıss ama olmuyo işte:sinifsinif:
kendi memleketlim olsun istiyorum en çoktaeyvahedigeldismile

tatlım onu herkes istiyordakaydirigubbakcemile3 olmayınca olmuyorr:sinifsinif: yeni talip nedir neyin nesi anlat dökül bakemsempatiksalakcinni

bitane beyaz war bi tane siyah beyaz war bitane narçiçeği gb miltan war onun üstüne bide arnavut yeleçe alıcam..bide böle bahar dalı renklerinden yaptıırcam ve yeter...4 tane heralde

hayy senin alıntınakaydirigubbakcemile3 ne yaş farkıı bee sende heee daha ne olsun aklı başında olgun olur...mağazada ne iş yapıyormuşş...ee evide varmış bir değerlendir bencee.. en azından bir görüşş yada olmadı telde msnde konuş...

bitane beyaz war bi tane siyah beyaz war bitane narçiçeği gb miltan war onun üstüne bide arnavut yeleçe alıcam..bide böle bahar dalı renklerinden yaptıırcam ve yeter...4 tane heralde

ohh ohh allah bereketini arttırsınn... boshayallersmilekınada açıcakmısın başını canım.. hepsi farklı renk herbirinde eşarp uydurmak zor olur yhaabilmiyorumkismile

kınada bayanlar olucak sadece açık olucam tabi=)daha sonra kınalarda ne yaparım bilmdm :S

bizim kınalardada bu dert var yaa... benim kuzende kendi kınasında açtıı okadar kıyafet şalvar değişti mecbur.. diğer kınalardada genelde şalvarlarında altın sarısı rengi hakimdi ona uygun eşarpla kullandı hepp... mecbur eşarp aynı oluyordu ama şalvarların içinde var diye sırıtmıyordu...yaptırıyordu bi güzel eşarbıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…