Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bende çok ekmek yemiyorum ama yine alıyorum..tam buğday ekmeği alıyorum bi tane.. 1 hafta sürünüyo küfleniyo.. baksan yarısı anca bitmiştir. ama bu yağlar nnerden gelip yapışıyo bana anlamadım üleeeynnnnklava: sultan ım efkar bastı dur şimdi..daha yeni başladık delikafadulden

yok be talya m gelemediler daha..benm tospa(kaplumbağam) m bile bunlardan daha hızlı be pöfff

ayy nasıl özeniyorum varya şöyle ekmeği iştahlı iştahlı yiyenlere.. ama yiyemiyorum işte..ohaoldumsmile
kıss azcık tehdit et korkut gözlerini gelceksen gel gelmiceksen taliplerim çok dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay sorma canım , korkutuyom da pek bi işe yaramıyo...şimdi bu ayın sonunda gidip konuşucak bakalm.. annesi tutturdu sen şefliği kazanamadın, On41 in okulu bitmedi daha kendinizi bi toparlayın önce diyomuş.. deliricem vallahi

canım kızmada bu kaynananı hiç gözüm tutmadıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sen zaten şuan dışardan okuyorsun bildiğim kadarıyla.. ee evliykende okursun yeterki okumak iste..

ayy birde todish hane nişan resimlerin yaaohaoldumsmile

eklerim canım birazdan..

yemek yedikten sonra yarım kavanoz nutellayı indiriyorum mideye,gecenin köründe makarna mantı ne varsa yiyorum ama olmuyorr cidden kızlar topikçe beni taşlayacaksınız belki ama kilo verememek nasıl sıkıntıysa alamamakda bi o kadar sıkıntı.. siz sadece kendinize yormayın.. zayıflıkta hiç güzel birşey değil..

canım kızmada bu kaynananı hiç gözüm tutmadıalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

sen zaten şuan dışardan okuyorsun bildiğim kadarıyla.. ee evliykende okursun yeterki okumak iste..

canım ne kızıcam ya..eti senin kemiği benm olsun sempatiksalakcinni onun asıl derdi, ben iş bulamazsam ist. gibi bi yerde tek maaşla nasıl geçinicez.. yahu daha durun dedim tanışma yapamadık. hemen yarın evleniyo muyuz bu ne panik..dereyi görmeden paçayı sıvamak derler buna dedim.. önce bi gelin tanışılsın,bakalım aileler ne dicek.. bi söz olur ondan sonra düşünülür planlar. daha ortada fol yok.geçim derdine düşüldü.. ailesi zamanında çok sıkıntı çekmiş,biz çekmeyelim istiyolarlarmış..tamam haklılarda daha ortada bişi yokken planlarımızın önüne set çekmekde nesiakannehir çok doluyum da canım bakma sen.. boşverdim

dört gözlen bekliyorum fotoları...

canım ablamda öyleydii... ama bu bir kaç ayda aldı kg... birde yaşla ilgili sanırım..yani herhalde yaşlandıkça metebolizma yavaşlıyor galiba ve başlıyorsun kg almaya....kıss 57 kgydu 1.78 boy.. şimdi 61 kg... valla kg alınca bir güzellik geldi... birde oda kıyafet alırken filan çok zorlanıyordu.. içini dolduramıyordusempatiksalakcinni

todisch hayırlı olsun canım.. resimleri merak ettim bak bende aklinialirimsmile bu arada ne taşı kız,kaya geliyo kaya.. :mymeka:

anladım canım... yaa eğer damat beyin ev filan kendine aitse bi şekilde geçinilir... ama öbür türlü zor gerçektende..bide dediğin gibi önce bir nişan yapılsın falan o arada sen işte bakarsın.. he baktın iş bulamıyorsun düğün tarihi uzatılır... ama hiç olmazsa adı konmuş olur...bayanssulusmile

işte bende öyle diyorum canım..hiç değilse net oluruz,sözlüyüz/nişanlıyız diye bi sıfatımız olur yani..böyle belli belirsiz,gelene hayır deyip yolluyorum. sebep ? hiç. ama bunların ki(annesinin) nasıl bir mantıktır hala çözmüş değilim.. bende sorunlu insanları çekme mıknatısı var vallahi.. bi tanesi mi sorunsuz olmaz.. hep böyle uğraşıyorum işte.. kahpe felek
amaaaan neyse canım ya boşverdim.. ümit ettikçe ben üzülüyorum..koyverdim gitti sositososito

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…