Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

bn burdayım sulugözümm.. naberr nasıl giyor hazırlıklar heycan durumu nasıleyvahedigeldismile

hiç canım yaa.. özledim geldim :1hug: yeşil+biberiye çayı içiyorum :içelim: gel beraber içelim,zayıflıyalım

ay basima gelenler o nebicim cayy kafamçokkarıştı
valla iyi tutuyon kendinide iciyon onlari aferin giz sositososito ben yapamiom pek :1rolleyes:

canım bol limon koyunca güzel oluyo..bende tek öyle içemem.. ama faydasını görücem inş. önceden sadece yeşil içiyodum ..şimdi biberiye de koyuyorm..zırt pırt tuvalete götürtüyo pisss :kedi:

of of keske bende yapabilsem öle seyler
hemen midem bulanior ayni seyi sürekli yiyemem yada icemem :bbo:
sabah sporumuda salladim zaten :bbo: tekrar baslamam lazim kosularimaaa
bugun kizkardesimede diyom
ay ne manyagim diyorum
ki$in, 1 metre kar varken kosuya cikiyordum, karlarin üstünden zipliya zipliya kosuyordum engelleri asa asa :roflol:
simdi havalar süper ve kosmuyorum :1rolleyes: aptal kafam

canım bende bu aralar yarım yamalak gidiyorum.. bu sabah çıktım. giyiniyorum kalın kalın,terletecek şeyler.. süper ter atıyorum.1 saat yürüyorum hızlı tempoda ,biraz uzatsam daha iyi olacakguclubacismileçay içemiyosan günde bi kaç kupa sıcak limonlu su iç canm

heyttt ne oluyor ordaaklinialirimsmile

biri rejimmi dedii... bugünlerde bende dikkat ediyorum yediklerime 63.4 olmuşum ayyyy feci mutluyum valla 60ı görsem birde keşkekaydirigubbakcemile3

talyaaaaa alsanaalsanasmile kız nasıl benden zayıf olursun sennn böhüüü mafoldumben en şişko benim

talyaaaaa alsanaalsanasmile kız nasıl benden zayıf olursun sennn böhüüü mafoldumben en şişko benim

aç durursam olurumkaydirigubbakcemile3 kız tüm günü çorbayla geçiriyorum öğlen bir kase çorba akşam bir kase çorba ekmeğin tadını unuttum be:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…