- Konu Sahibi MissBiricik
-
görürsün sen gününü hani foto korkuyon dimi bendenkötükedihüsohahahahahahaaaa sen dün benimle okkadar maytap geçermisin al sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aaay biricik varya 2 gündür nasıl güldüm ya allahta seni güldürsün
balığa iki güzel söz söylemen yeter bea canım sana çok kızgın kırgın da olsa gönlünü çok kolay alabilirsin. gururunu kırmadıysan tabi. gururu incinirse çok yaralanır kolay kolay affedemz bunun haricinde isteklerini yaptırmak konusunda romantik bi an onu sevdiğin gösteren bi iki hareket bi kavga sonunda eğer haksız sensen samimi bi özür hemen yelkenleri indirir.
ayyy masum aşkım benimsenağlamasenağlama nedir benden çektiği bak peşin taksit hiçbişe istemio yavruuummm:roflol:
kızlar bana müsade
kocişim gelmeden yemek yapayım
yarın görüşürüz hepinizi öptüm
beni merak edenler profilimdeki albüme bakabilir.
yorumların çok güzel ya bende bu burç mevzusuna fena takığım ama sen böyle ayrı bi anlam kattın kesssin ii kahve falıda bakıosundur canım benim olumlu yorumların ve emeğin için çok saol senide baya uğraştırdım:kedi:senin için bende elimden geleni yapparım herzamnolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
kovaları severim bnm de yükselenim kova
balık olmama rağmen özgürlüğüme düşkün olmayı hayır demeyi kova burcundan olduğunu düşünürüm hep.
kovalar biraz bencildir o da kendilerini çok sevdiklerinden kendileriyle barışık olduklarından.
kimsenin onları üzmelerine izin vermezler.
hayatı severler. hayır demeyi bilirler. başkasını hatrı için kendilerinden ödün vermezler.
çok iyi dert ortağıdırlar. dinlemeyi bilirler. psikolog gibidirler. kova gibi hep dolarlar :)
eş seçimi onlar için çok önemlidir. armudun sapı üzümün çöpü derler kimseyi seçemezler.
çünkü hayattan yüksek standartlar beklerler. azla yetinmezler.
vaaaaş yavrum
sltanom üstündeki mavi hırkamı ne onu beğendim eşarbınıda beğendim güzelsin güzeelzemuszemus
mavili mavili maşşallah topzunu çok güzel yapmışsın şimdi topuzlara taktım:roflol:çözdüm bu işi ya
kızlar bana müsade
kocişim gelmeden yemek yapayım
yarın görüşürüz hepinizi öptüm
beni merak edenler profilimdeki albüme bakabilir.
slm kızlar
bende tesettürlü gelinlerdenim
bende hazırlıklardayım
ama şu an kafama takılan ilk şey gelinliğim
bolerolu gelinlik istemiyorum ya
diktirebilecekmiyim onu da bilmiyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kahve falından anlamam güzel sallarım nasıl oluyosa tutuyo aa nasıl bildin diyolar ama çok samimiyim sadece atarım yani :)
rica ederim tatlım aynı kafadan bi arkadaş edinmek güzel sen de çok matraksın anlaşılan.kaydirigubbakcemile5
slm kızlar
bende tesettürlü gelinlerdenim
bende hazırlıklardayım
ama şu an kafama takılan ilk şey gelinliğim
bolerolu gelinlik istemiyorum ya
diktirebilecekmiyim onu da bilmiyorum
vellehe aynen beni anlatti :jeyyar::jeyyar:
saolun canlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Şeniz
güzeller bi arkadaşm da tesettürlü gelinliği bolerolu deildi isterseniz ekleyebilirim bi fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?